קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הצעה] אולי כדאי לבטל פורום סקרים?
    על ידי Daniel בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-10-2008, 13:42
  2. אולי כדאי להפסיק עם הכפיפות בטן?
    על ידי arel508 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-09-2007, 21:48
  3. איזה תמונה כדאי לשים בצד ????
    על ידי OzzY בפורום סקרים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 23:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אולי כדאי לשים עליי כיפה ולנסוע לשטחים וזהו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברירת מחדל אולי כדאי לשים עליי כיפה ולנסוע לשטחים וזהו?

הציבור הדתי לאומי הרבה יותר נורמלי מהחילוני בכל מה שקשור לחינוך. בחורות שם לא שטחיות כמו בחורות חילוניות. המראה שם זה לא הדיל. שמה שופטים אותך לפי מי אתה. ולא איך אתה נראה. נכון הם קצת פנאטים בכל מה שקשור לפוליטיקה אבל אולי כדאי להקריב את זה בשביל לחיות חיים יותר נורמלים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

כשאתה אומר את זה ככה, הציבור הדתי לאומי אמנם לא מקפיד על מראה/כסף/מאיפה באת ובאיזה עבודה אתה עושה, אבל מה שהוא מקפיד זה על דת.
    תהה מוכן להקריב את החיים שלך (אלה שחרא) בשביל חיים פחות חרא (אבל עדיין חרא) שסובבים רק סביב דת?
    אם כן, אתה תוכל בכיף להתיישב שם ולמצוא אישה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    כשאתה אומר את זה ככה, הציבור הדתי לאומי אמנם לא מקפיד על מראה/כסף/מאיפה באת ובאיזה עבודה אתה עושה, אבל מה שהוא מקפיד זה על דת.
    תהה מוכן להקריב את החיים שלך (אלה שחרא) בשביל חיים פחות חרא (אבל עדיין חרא) שסובבים רק סביב דת?
    אם כן, אתה תוכל בכיף להתיישב שם ולמצוא אישה.
    אני מדבר על דתיים לאומיים לא על חרדים. המנהגים שלהם לא מי יודע מה קשים. כשרות. קידוש. תפילה פעם ביום. לא משהו מסובך. ובתמורה? בחורות יפהפיות עם ראש שיהיו נאמנות לך עד הסוף ולא שטחיות וטיפשות כמו הזבל של הציבור החילוני. ראית את אשתו של נפטלי בנט? לא אכפת לה שהוא הקריח לא אכפת לה כלום היא איתו עד המוות. זה החיים האמיתיים. ככה זה צריך להיות

בוא תראה כתבה. זה חייל שנפצע קשה בעופרת יצוקה והפנים שלו עוותו ועדיין אישתו איתו וחולה עליו!!!! תראה לי שרמוטה חילונית שתעשה את זה? שרמוטות חילוניות בטח יבגדו בך בזמן שאתה תהיה שם. יש להן 0 כבוד

https://www.youtube.com/watch?v=wgXM67-8OFA

אני לא מאמין בדת אבל אני עדיין חולה על האנשים האלה כי יש להם עקרונות וערכים. והם לא אפסים לוזרים כמו הציבור החילוני!!. הם מוכנים למות בשביל המדינה ולעשות הכל בכל זמן. אני שירתתי איתם שהייתי בשיריון. אתה אומר לידם את המילה כוסית והם אומרים השם ישמור. זה חינוך אמיתי. ככה אמורים לגדל ת'ילדים שלך.
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 01-06-2014 בשעה 20:33.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    אני מדבר על דתיים לאומיים לא על חרדים. המנהגים שלהם לא מי יודע מה קשים. כשרות. קידוש. תפילה פעם ביום. לא משהו מסובך. ובתמורה? בחורות יפהפיות עם ראש שיהיו נאמנות לך עד הסוף ולא שטחיות וטיפשות כמו הזבל של הציבור החילוני. ראית את אשתו של נפטלי בנט? לא אכפת לה שהוא הקריח לא אכפת לה כלום היא איתו עד המוות. זה החיים האמיתיים. ככה זה צריך להיות

בוא תראה כתבה. זה חייל שנפצע קשה בעופרת יצוקה והפנים שלו עוותו ועדיין אישתו איתו וחולה עליו!!!! תראה לי שרמוטה חילונית שתעשה את זה? שרמוטות חילוניות בטח יבגדו בך בזמן שאתה תהיה שם. יש להן 0 כבוד

https://www.youtube.com/watch?v=wgXM67-8OFA

אני לא מאמין בדת אבל אני עדיין חולה על האנשים האלה כי יש להם עקרונות וערכים. והם לא אפסים לוזרים כמו הציבור החילוני!!. הם מוכנים למות בשביל המדינה ולעשות הכל בכל זמן. אני שירתתי איתם שהייתי בשיריון. אתה אומר לידם את המילה כוסית והם אומרים השם ישמור. זה חינוך אמיתי. ככה אמורים לגדל ת'ילדים שלך.
    אשתו למרבה ההפתעה גם כוסית ..
    וכן כמו שאמרתי אצל חרדים/דתיים לאומיים מראה לא כזה משחק תפקיד. זה לא שמישהי תגיד "הוא מכוער בשבילי". בחיים אף אישה מהדת לא תגיד כזה דבר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אשתו למרבה ההפתעה גם כוסית ..
    וכן כמו שאמרתי אצל חרדים/דתיים לאומיים מראה לא כזה משחק תפקיד. זה לא שמישהי תגיד "הוא מכוער בשבילי". בחיים אף אישה מהדת לא תגיד כזה דבר.
    אחי שלא תבין אותי לא נכון אני לא אומר שלא צריך להיות סטנדרטים של יופי. ברור שצריך. העניין הוא ששם בחורה מחפשת גבר שברמה שלה פחות או יותר. ופה? כל בחורה HB 5 רוצה דוגמן 8+ מטר 85 ומושלם. וכל מי שמתחת לזה? זבל!! לא משנה איך הוא בפנים הוא פשוט זבל

זה למה אני שונא את הנשים החילוניות כל כך.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    אחי שלא תבין אותי לא נכון אני לא אומר שלא צריך להיות סטנדרטים של יופי. ברור שצריך. העניין הוא ששם בחורה מחפשת גבר שברמה שלה פחות או יותר. ופה? כל בחורה HB 5 רוצה דוגמן 8+ מטר 85 ומושלם. וכל מי שמתחת לזה? זבל!! לא משנה איך הוא בפנים הוא פשוט זבל

זה למה אני שונא את הנשים החילוניות כל כך.
    כי זה מה שהנשים החילוניות חיות עליו. הן רואות פאקינג סדרות אמריקאיות 24/7 כמו חסרות חיים, ורואות שם אמריקאים הוליוודים 190 שנראים 10/10 וחושבים שזאת המציאות.
    עכשיו מה הקטע ? שיש גם כאלה גברים. קוראים להם פיקאפרים. רואים כל היום סרטונים וסרטי אמריקן פאי. ואומרים לעצמם שהם יזיינו בתיכון HB 10 כל יום.

בפועל מה קורה?
    הנשים החיות בסרט משיגות אלפי WK ובוחרות מהם מי לזיין (אם בכלל)
    הגברים החיים בסרט נשארים בתולים

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

כי זה מה שהנשים החילוניות חיות עליו. הן רואות פאקינג סדרות אמריקאיות 24/7 כמו חסרות חיים, ורואות שם אמריקאים הוליוודים 190 שנראים 10/10 וחושבים שזאת המציאות.
    עכשיו מה הקטע ? שיש גם כאלה גברים. קוראים להם פיקאפרים. רואים כל היום סרטונים וסרטי אמריקן פאי. ואומרים לעצמם שהם יזיינו בתיכון HB 10 כל יום.

בפועל מה קורה?
    הנשים החיות בסרט משיגות אלפי WK ובוחרות מהם מי לזיין (אם בכלל)
    הגברים החיים בסרט נשארים בתולים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,623 | הודעות: 8,151,205 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect