זה מעגל אחד גדולללל שהוא ככה:
ההורים מפגרים לא איכפת להם מהילדים שלהם והילדים שלהם מסתובבים ברחובות ועוברים בכביש לא במעבר חציה או משהו כזה והנהג המסכן שדרס תילד נכנס לכלא והאמא המפגרת אומרת: "למה!!! למה הוא היה ילד חכם ונחמד שלא פגע אף בזבוב למה?!!!!" כי את מפגרת זה למה ....
וזה גם החינוך המפגר שיש לנו כולם מבריזים ומקללים תמורות כמו לא יודע מה לא איכפת להם זה בגלל שהמורים לא מחמירים בעונשים וגם בגלל שבבית לא איכפת ... ואז הילדים האלו מפריעים לילדים אחרים שאשכרה רוצים לעשות משהו בחיים וזה אחד הדברים למה ילדים מתאבדים לדעתי חוץ מזה הילדים החכמים והנחמדים גם לא יכולים ללמוד בגלל הערסים והילדים שמפריעים וגם הם לא מצליחים בלימודים ואז האלו שפריעים (כשהם כבר גדולים) אומרים "אין אין עבודה יש לי משפחה שאני צריך להאכיל ואין כסףף! אין" זה בגלל שלא למדתם! וועדת דוברת המפגרת הזאת רק עשתה צרות חצי מהזמן מורות מאחרות בהמון או לא מגיעות ועד כמה שאנחנו אוהבים שיעור חופשי זה רק מזיק לנו זאתומרת לי עכשיו יש רק שעה אחת של לשון והבעה... איך אני לא אכשל בבגרות ובמגן? ועדת דוברת זה מפגררר זה רק יהורס יותר תמדינה! סתכלו עלינו עכשיו נותנים שטחים והכול והערבים עדיין ממשיכים לפוצך אותנו גם כן שרים דפוקים לוקחים כסף לעצמם במקום להשקיע במדינה כי אחרי שהם יפרשו הי הם פשוט יעברו למדינה אחרת כי פה יהיה פי עשר יותר חרא! המשטרה גם כן דפוקה לא איכפת לה מכלום היה כמה פעמים שאנשים עשו נגיד עברות תנועה ולידם היתה משטרה לא היה להם איכפת ממש לידם!. עוד שתים דורות ככה אפילו דור אחד המדינה הזאתי תהפוך לסאלמס והערבים יכבשו אותנו זין למה שונאים כל כך תישראלים? כי כשאנחנו טסים לחול אנחנו מלכלים ומתנהגים חרא זה למה.בגלל כל זה אני רוצה להיות מורה או שוטר ללמד תאלו שהורסים תמדינה מזה.

ציטוט ההודעה