ווקס דום מסיבה בת זונה תהיה..
עופר ניסים ומאיה בהופעה בלייב.
רונן לביא מלך ההיפ הופ!
80 שקלים בלבד.
כרטיסים אצלי
0509000578
ובאייסקיו:
179621663
אשר אילוז!
ווקס דום מסיבה בת זונה תהיה..
עופר ניסים ומאיה בהופעה בלייב.
רונן לביא מלך ההיפ הופ!
80 שקלים בלבד.
כרטיסים אצלי
0509000578
ובאייסקיו:
179621663
אשר אילוז!
|
|
עופר ניסים
פאקקק שיו אני בהלם
אני בורח מפההה.. :|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצאת איפהה לשלוח הודעה למסיבה בפורום חחחחחחח שכולם ילדים בני 12 13 והשאר מעפנים כאלההה
חחחחחח בקיצור אחי 80 יקר הבאתי ב70(אני מיחצן גם אבל לא יהרוס לך בכיף שיהיה) בכל מקרה אני באומןן חחחח תיודע מה הגילאיםן של הדום???
12-17 חחחחחחחח
אשר שתעק ישניצל :/
מסיבת נראת נחמדה ,
איך אני אגיע לת"א :/
רחוק לי...
כוסעמק עופר ניסים הזה.. כל מסיבה הוא נדחף..
יש מסיבה בלעדיו?
אני שונא את הסגנון שלו
תשאר בבית חחחחחח עלק כל מסיבה הוא נדחףףף הדי ג'י הכי בן זונה בארץץץץץץץץץץץץץץ!!!נכתב במקור על ידי BlueZero
מסיבת השקה ל- Skazi World Tour יהיה הכיי חייה בארץץ אבל אין פרטים ואין כלום
אז לך תדע מה יהיה.. :\
חחחחחחנכתב במקור על ידי seven
אה רגע יהיה גם את רוקי מכימקל?
מסיבות שמכניסים ילדים מכיתה ו' לא נקראות מסיבות אלא קומזיצים ,זה נקרא קומזיץ בדום ויהיה כל כך צפוף שתזיין שלך להשתיין לא תוכל להוציא גם אם הוא יהיה ממש ממש ממש קטן
גם בווקס זה סתם VIP יענו הנחה של 20 שקל אם תרצה ללכת ו100% אף אחד לא ילך לשם חחח
וגם באומן מה תחושב לא יהיה אותו דבר מלא ערסים בני 13 שמתחילים את האבולוציה שלהם כמו הסרטון הזה שעכשיו ברשת שהיה במפוע של נאור ציון
מסיבות מתחת ל17+ זה מסיבות גן חובה וקבלו דוגמה ממתי למדתי את זה מגני התערוכה בפורים כלל אחד לא הולכים למסיבות נוער :]
נכתב במקור על ידי Moshe
חעחעחעחע עלק באומן יהיו בני 13 חחחחחחחח לך לישון על האף תעשה טובה אם תןלא יודע אל תדבר!
באומן זה לא מסיבות נוער....
כניסה עם תעודות זהות בלבד! 16 17 ויש סלקציה חבל על הזמן אז עשה טובה לה' אם תלא יודע אל תגיד סתם סדר!?
זה ככה בראש השנה הם פותחים בלי סלקציה רק לערסים ורוסים שהם רואים עליהם שהם נכים בשכל
בקיצור תלכו למסיבות של ילדים
כי אתם עדיין ילדים :]
אני הולך לי לטייסו בניצנים :]
ועל האף אי אפשר לישון כמו שזכור לי..
טוב נכון אתה יודע
כן לך לטיאסטו תשלם 120 שקל לך (עכשיו כל החרטטנים פה יגידו כמוך:יש לי פרוטקציות יש לזה יש לי זהה פקה פקה פקה)
אני מנייאק אם תצהולך!