עם לפעמים פיתאום שאתם נכנסים למשחק אחרי איזה 10 דקות המחשב ניכבה או עושה ריסט?? אז תמשיכו לקרוא!! חחחח קודם כל תגיבו..!
אני מכווה שברור לכם שהסיבה לכך היא בטמ"פ! המחשבים הטובים ואלה שיותר חדשים מתוכננים כך שעם המחשב עובר את הטמ"פ 70 מעלות
הוא נכבה!!! אז מה שצריך זה את התוכנה שאני הולך לתת לה קישור
ושואב אבק או מברשת נקייה
דוגמה: אני מקווה שההיתי מספיק ברור מי שלא הבין יכול לדברק איתי בהודעה פרטית או במסנג'יר rom_arama@hotmail.com
תוכן:
הקישור הוא http://www.almico.com/sfdownload.php באתר הזה מיתחת לdownload בכותרת הגדולה בכחול רשום what is speedfan נכון? אז בתחילת השורה קצת מיתחת לקו החוצץ רשוםSpeedFan 4.26? תילחצו עליו ותורידו אותו!
התוכנה הזאת היא תוכנה שבודקת את המהירות של המאורר, את הטמ"פ של המעבדים ולוח אם והכול!!!! ברגע שזה יסתיים להוריד תפעילו אותה , ובצמוד לצד ימין יהיה temp 1 וכאלה הראשון זה לוח האם !! תפעילו משחק ותמזערו אותו, ותיראו את הspeedfan נכון שהוא עולה ונהיה אדום? יופי אז עכשיו לחלק הקשה! תיסגרו את המשחק שפתחתם ותכבו את המחשב.
תפתחו את הקופסא שלוזה ניראה משהו כזה נכון?
עכשיו לא בכול המאוררים יש שני קליפסים שכול אחד בצד אחר וכול אחד צריכים לדחוף לכיוון שני, מבינים? אוקי עכשיו תפתחו זאת בעדינות ותנתקו את החוטים. תיקחו את המברשת או את השואב אבר ופשוט תנקו דרך הפתחים של המעבררים. תחברו את כול החוטים חזרה ו המחשב שלכם מסודר ומוכן לעבודה!!