משחק הרשת העברי הראשון,מבוסס תורות,המטרה היא ליצור אימפריה(אתה)ולהוביל אותה לטופ נגד אימפריות אחרות...מלחמות שבטים עצומים בעל וותק,מלחמות נגד אימפריות עצמאיות,בריתות,בגידות וטקטיקה זה שם המשחק.
הטורניר אופס היום וההרשמה בעיצומה,
הרשמו גם אתם בשלבים מוקדימים אלה כדי שיהיה לחם יותר סיכויים להלחם על המקום הראשון.
1) מה מטרת המשחק?
1) כמנהיג של אמפריה חדשה, המטרה שלך להיות הטוב ביותר, בעזרת דיפלומטיה עד מלחמה, אתה חייב לשאוף לבנות אמפריה עשירה ואמידה משאר האמפריות (נמדד לפי שווי שוק)
אתה תתמודד נגד אמפריות אחרות שמתחרות להשיג את אותה מטרה.
משך הטורניר מוגבל בזמן(כרגע הטורניר ימשך 3 חודשים). בסוף כל טורניר יוכרז הזוכה בדף הראשי והמשחק יאופס מחדש.
2) איך אני מקבל תורות?
2) ב EmpiresWar, אתה מקבל 1 כל 20 דקות.
לא יכולים להיות ברשותך יותר מ 250 תורות בו-זמנית., לכן מומלץ שתשתמש בתורות שלך לפחות פעם אחת ביום
3) האם אני צריך להיות מחובר למשחק כדי לקבל את התורות?
3) אין צורך להיות מחובר למשחק כדי לקבל תור 20 דקות. המערכת לבד מוסיפה את התורות שמגיעים לך.
זכור שניתן לאגור עד 250 תורות בלבד.
4) כמה אימפריות אני יכול להקים?
4) על מנת שיהיה משחק הוגן, ולא יהיו רמאויות, לא ניתן להקים יותר מאימפריה אחת. מי שיקים מס' אימפריות יחסם אוטו' וכל האימפריות שיצר יושמדו ע"י המנהלים.
במידה ויש מס' אחים בבית שמעונינים לשחק, יש ליצור קשר עם המנהלים בדואל בציון מס' המדינות ושמותהן על מנת לשחרר את החסימה .(מומלץ קודם לשים הודעה בפורום)
5) אני מקבל הודעה שהחשבון נחסם, למה ואיך פותרים את הבעיה?
5) חשבונות נחסמים בגלל חשד של המערכת לרמאויות וחשבונות כפולים
על מנת לשחרר את החשבון, יש ליצור קשר במייל עם המנהלים(או דרך הפורום). המנהלים ישקלו כל מקרה לגופו ויחליטו אם לשחרר את החסימה או למחוק את האימפריה מהמשחק .
...
הרשמה פה:להרשמה למשחק
לינק למשחק:אמפיירס וור(לחץ כאן כדי להגיע לאתר)
לינק לפורום(במקרה ולא קיבלתם קוד אימות או יש לכם אחים או כל בעיה אחרת,או סתם לדבר על מה שקורה במשחק:
פורום אמפיירס וור(לצץ כאן כדי להגיע עליו)

ציטוט ההודעה