טוב אז ככה. קודם כמובן שאתם צריכים לעשות משתמש למשחק וזה אתם עושים פה:
http://reg.tqzf.com/register-en/read.htm
(מפה מורידים: ftp://69.59.149.193/econquer0520.rar)
אחרי שנרשמתם תכנסו למשחק ויהיה לך פאצ' ארוווווווווווווווווווך.(לפחות ככה זה היה כשאני עשיתי תפאצ'.. יכוליות שהם שיפרו תשרת מאז)
בפנים יהיו לכם הרבה שרתים לבחור בינהם.. אל תכנסו לשרתים מהממלכה הראשונה אני אומר שכדאי לכם ללכת לGem World ושם לבחור שרת(אני ממליץ על טורקיז.. שם אני משחק..)
עכשיו תיהיה לכם בחירה של איזה דמות לבחור, בין:
לוחם
טאויסט(Taoist) או בשפת משחק טאו(Tao) שהוא קוסם
טורג'ן(Trojan) שהוא לוחם מסוג שונה (פירוט בהמשך)
וקשת
הסברים על הדמויות:
טוב לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה
לוחם הוא עקרונית הדמות הכי מוגנת כי אחרי שלב 40 הוא יכול להחזיק מגן יחד עם הנשק שלו(למה רק עקרונית?.. כי השיריון של הטרוג'ן יותר מוגן משלו..)
רמת המלצה של לוחםמתוך 4- 4 הכי גבוה) 3
טאויסט הוא דמות לא מוגנת בכלל.. בהתחלה גם אין לו כח התקפה טוב בכלל אבל בסוף הוא ניהיה סוסי לאללה.. כמו שהבנתם הוא משתמש בקסמים ובמנה..(הדמות היחידה עם מנה במשחק) אחרי שלב 40 אתם יכולים לבחור למה אתם משתנים לקוסם אש או מים.. קוסם אש התקפתי ומים עוזר בקבוצות וכ'ו.. עדיין חזק אגב... אחרי שלב 44 אתם יכולים לרפאות מנה אחרי השתמשות בסטמינה שזה יכול להתחדש בישיבה
רמת המלצה של הדמות: 2
טרוג'ן: הוא לוחם שבמקום שבשלב 40 יוכל להחזיק נשק ומגן הוא פשוט מחזיק שתי נשקים מה שעושה אותו מהיר יותר. לטרוג'ן יש את השיריון הכי מוגן. את הטרוג'ן הכי קשה להעלות בשלבים הנמוכים אבל הוא הדמות הכי חזקה בסופו של דבר.
רמת המלצה של הדמות:4
קשת:
הדמות הכי מהירה במשחק... הוא תוקף בקצב אדיר ועל כל התקפה שלוחם עושה הוא עושה 3.
לקשת כח התקפה חלש(הכי חלש) והגנה גרוע.. אבל שומדבר לא פוגע בו בכל מקרה כי הוא יכול לקפוץ ממקום למקום(כל דמות יכולה אבל זה טוב רק לקוסמים וקשתים) ולירות חצים על אויבים. הקשת יכול לעוף בשלב מסויים.
רמת המלצה:1(אני קשת.. וזה חרא.. אבל עדיין כדאי לכם לנסות יש לו את היתרונות שלו)
כל דמות יכולה להשתנות לרמות השונות של הדמות שלה בשלבים הבאים: 15, 40, 70, 100, 110
15: הופכים רשמית לדמות שבחרתם ומקבלים סקילים מסויימים
110: X מסטר!(X= סוג הדמות שבחרתם)
כדי לשנות את הדמות שלכם כשהגעתם לשלב המתאים יש ללכת לג'וב סנטר(Job Center)
תפגשו אותי במשחק אני יראה לכם איפה זה.
ישנו משו מאוד חשוב לאנשים בשלבים נמוכים וזה נקרא פי לבל(P-Lvl) או בלי קיצור פאוור לבלינג(Power Lvling)
המלצה: תדאגו שיעלו אתכם עד שלב 20 ואז תתחילו לשחק..
פאוור לבלינג זה כשדמות (בד"כ מעל שלב 70) עושה איתכם קבוצה והורגת כדי שאתם תקבלו ניסיון.
ועולים מאוד מהר בשלבים הנמוכים בזכות זה.. אחרי זה מתחיל להיות קשה...( דברו איתי אני ידאג לכם.. אני קשת שלב 88...)
דברים חשובים: אם אתם רואים על הרצפה מטאור רוצו מהר וקחו אותו הוא משמש כדי להעלות את הציוד שלכם שלבים(לא שלבי נדירות שלבים רגילים..)
אם אתם רואים דרגון בול על הרצפה טוסו לשם! תקריבו תחיים שלכם! רק קחו את זה!!!
(משמש כדי להעלות את רמות הנדירות של החפץ או לעשות בו חורים לאבני חן)
אתם יכולים לקפוץ ע"י לחיצה על המקש CTRL ואז עם העכבר על האזור שאתם רוצים להגיע אליו.. זאת דרך תזוזה מאוד יעילה.
סתם הערה.. במשחק הזה אפשר להתחתן... כשהורגים עם בן\בת הזוג מקבלים הרבה יותר ניסיון.
אחרי שלב 15 אתם יכולים להתחיל לעבוד במכרה. אתם צריכים לקנות עת חפירה מהמוכרת שמוכרת שרשראות וכל זה בטווין סיטי ואז ללכת לאישה שמשגרת אתכם, לתוך למכרה. ע"י חפירה אתם יכולים לקבל אבנים(שאיתם בונים בית או פשוט מוכרים בשביל כסף)
או אבני חן(שזה מאוד מאוד שווה..)
יש 3 רמות של אבני חן: רגיל, ריפיינד(Refined) וסופר(Super) אם תקבלו אבן סופר תשמרו עליה כמו על החיים שלכם זה שווה המון.
ויש המון סוגים של אבני חן תמצאו פירוט כאן: http://www.conqueronline.com/guide/baoshi.htm
יש שם גם הסבר איך לשים אבנים בחפצים וכד'.תגובות בקשה אל תיהיה וואחשים...

ציטוט ההודעה