קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רוצים באמת להרוויח? אלמד אותכם איך
    על ידי יאיר100 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-12-2014, 14:43
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-11-2008, 21:20
  3. [שאלה] איך אני מוריד מהאתר הזה ??
    על ידי Mc.KorKy בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 21:22
  4. איך מוחקים אתר מהאתר הכתובות?? כנסו בבקשה..
    על ידי veRoNix בפורום ארכיון מדריכים
    הודעה אחרונה: 15-08-2006, 13:25
  5. [שאלה]איך אני מוריד מהאתר up-file.com?
    על ידי NYPD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-06-2006, 13:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

NeoBux - לא מה שחשבתם. איך באמת להרוויח מהאתר המדהים הזה.

משתמש מתקדם האוואטר של Focused
    לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ
    מחזור זה לישון עם סדין לבן, לקום עם דגל יפן

ברירת מחדל NeoBux - לא מה שחשבתם. איך באמת להרוויח מהאתר המדהים הזה.

אוקיי אז אני אתחיל ואקדים שנאובאקס זה אתר שבטח כולכם שמעתם עליו, אולי גם רובכם נרשמתם אליו ויצאתם כמה ימים אחרי כשהשארתם שם כמה סנטים...
    ווידוי - גם אני נרשמתי לאתר הזה לפני כשנתיים, כנראה שאז לא הבנתי נכון איך האתר עובד ואני ממש מצטער על זה עכשיו, כי אם הייתי מתחיל להשתמש בו לפני שנתיים רוב הסיכויים שכבר היום הייתי מרוויח סכומים נאים מאוד כל חודש.
    אני אסביר פה שיטה שכרוכה בהשקעה של כמה דולרים, מהאתר אפשר להרוויח גם בלי להשקיע שקל אבל בשיטה הזו תצטרכו להיכנס כל יום במשך חודשיים רק כדי ללחוץ על מודעות, דבר שמאוד מייאש וקשה, לכן אני ארשום פה בכלליות על הרעיון שעומד מאחורי האתר, מה השיטה להרוויח כולל חישובים של רווחים.
    זה לא האתר שיעשו אתכם מליונרים, ולא האתר שתתחילו להוציא ממנו כסף, אם אתם חכמים אתם גם לא תחשבו על להוציא כסף - לא בשנה הראשונה שלכם באתר, הרעיון הוא להשקיע כל סנט שאתם מייצרים, תבינו בהמשך...
    אנשים לא סבלניים בבקשה אל תירשמו לאתר הזה, חבל על הזמן שלכם ועל ההשקעה, האתר הוא השקעה לטווח ארוך והכל הולך בצורה מאוד איטית.

אז נתחיל בשאלה מאוד פשוטה ששאלתי את עצמי לפני שנרשמתי לאתר - כמה כסף יש פה ? שווה להשקיע ?
    אז עשיתי את החישוב שלי, אני מקבל בערך 0.02 דולר ביום על לחיצה על פרסומות.. לא ממש מספק אותי, אבל יש כמה עובדות שגרמו לי לחשוב שוב-
    יש אפשרות של רכישת מופנים.
    אם המופנה שרכשת הוא לא פעיל יש אפשרות למחזר אותו.
    כל 30 ימים צריך לחדש את ה"בית" של המופנה, יש אפשרות לעשות תשלום אוטומטי.
    ברור לי ששום דבר פה לא מוסבר לכן אני אסביר -
    כשאתה רוכש מופנה אתה בעצם רוכש סוג של "דירה" נקרא לזה, זה בעצם משבצת בה יש מופנים, המופנה הוא ה"דייר" בתוך ה"דירה".
    כדי להביא דיירים צריך שתיהיה לך דירה לכן אתה משלם 0.2 דולר לכל "דירה", בה אתה מקבל מופנה כשאתה מקבל אותה, מרגע זה אותו משתמש נאובאקס רשום כמישהו שנרשם תחתיך, אתה מקבל רווחים מהלחיצות שלו, כמה ? לא הרבה - 0.0005 דולר על כל לחיצה כאשר כל משתמש לוחץ על 4 מודעות ביום.
    במידה ואותו משתמש יפסיק להיות פעיל לא תצטרך לשלם שוב על ה"דירה" אלא תוכל להחליף רק את ה"דייר", זה נקרא למחזר מופנה ואתה מחליף את המופנה הלא פעיל במופנה חדש בעלות של 0.07$.
    עוד דבר שנחשב הוצאה הוא חידוש ה"דירה" כל 30 ימים בעלות של 0.2 דולר, יש אפשרויות של קנייה לטווח ארוך יותר וקבלת הנחות די משתלמות, או אפשרות של תשלום אוטומטי, כל יום ירד 0.005$ (לחיצה אחת מתוך 4 של המופנה הולכת לשם, בתקווה שהמשתמש לחץ והוא פעיל.) אם נעשה חישוב קטן - 0.005 כפול 30 ימים בחודש נותן 0.15 - כבר קיבלנו הנחה של 0.05 דולר, זה אולי נשמע שולי אבל כשיהיה מדובר במאות מופנים זה ייראה לכם אחרת

אוקיי עכשיו כשסיימנו לעבור על הפרטים היבשים וההסברים לאנשים שקצת פחות מכירים את האתר אנחנו נמשיך-
    השיטה הנכונה ביותר היא לקנות מופנים אבל לא לשכוח לשמור כסף למחזור מופנים לא פעילים, אני אישית ממליץ להפעיל את האפשרות של התשלום אוטומטי, זה אמנם קצת באסה שיורד לך מהרווחים אבל הרבה יותר קשה לשלם סכומים גדולים על המופנים בסוף כל חודש (וגם פחות משתלם, אלא אם כן אתם רוצים ממש להשקיע ולהגדיל את הבתים של המופנים ל150 ימים או 240 ימים שם תקבלו אחוזי הנחה משתלמים ביותר )
    ,
    למשקיעים שבינינו - חישוב קטן, בואו נגיד והשקענו 45 דולר באתר, קנינו 150 מופנים ב30 דולר והשארנו 15 דולר להשקעה במחזורים וכד'.
    בואו נגיד שרק חצי מהמופנים שלנו הם מופנים פעילים, ובואו נגיד שהפעלנו אפשרות של תשלום אוטומטי לחידוש בית המופנה ככה שאנחנו מקבלים כסף רק על 3 לחיצות מתוך ה4 לחיצות של המופנה כל יום, אז החישוב הוא פשוט -
    75 מופנים, כפול 0.005 ללחיצה, כפול 3 לחיצות לכל מופנה.
    החישוב שלי אומר שאנחנו מקבלים 1.125 דולר ביום, בלי שיהיו לנו עוד הוצאות בגלל שהמופנים מחדשים את עצמם.
    תוך חודש יש לכם 33.75 דולר.
    האמת היא שזה לא כזה פשוט, כי אנחנו לא נשאיר חצי מהמופנים לא פעילים - אז העבודה שתמיד חוזרת היא תחזוק המופנים, תמיד נשאף לכך שכל המופנים יהיו פעילים, אז אם נמחזר את ה75 המופנים הלא פעילים נצטרך להשקיע עוד 5.25 דולר (מאותם 15 דולר ששמרנו לתחזוקה).
    זה מן מעגל של רווחים והוצאות, הרווחים תמיד יבואו אבל הם גם יצאו על תחזוקה, צריך לזכור שכל דולר שאתם שמים באתר זה דולר שיחזיר הרבה יותר בעתיד.
    אם נגיד שמחזרנו בחודש 200 (!!!!) פעמים יוצא שהוצאנו 14 דולר בחודש על תחזוקה, אבל לעומת זאת הכנסנו 33.75 דולר. (החישוב אף פעם לא יהיה מדויק ברמה כזאת, יכול להיות שיהיו לכם יותר מופנים פעילים ויכול להיות שפחות) אבל המגמה פה היא מגמה רווחית.
    את הכסף שנרוויח בסוף החודש לא נוציא ונלך לקנות דברים באיביי, כי אפשר להשקיע אותו ולקנות בו עוד מופנים, ואז להרוויח יותר, כשיש יותר מופנים גם התחזוקה יותר יקרה, ככה שאתה מרוויח יותר כסף אבל גם משקיע יותר כסף בתחזוקה של המופנים שלך.
    כמו שאתם מבינים זה מעגל ארוך שבו ההתחלה קשה מאוד אבל לאט לאט אתה מרוויח.

מספיק רווח בשבילכם ? לא מספיק רווח בשבילי...
    אחרי שהגעתם ל300 מופנים האתר לא יתן לכם להשכיר עוד מופנים, תצטרכו לשדרג את המשתמש שלכם למשתמש מסוג זהב, זה שדרוג שעולה לכם 90 דולר אבל בהחלט משתלם, את ה90$ האלה אני ממליץ לחסוך מהרווחים באתר גם אם זה יהיה טיפה איטי זה שווה את זה.
    אחרי ששדרגתם את המשתמש שלכם תקבלו פי 2 כסף מהמופנים שלכם, במקום 0.005 על כל מופנה תקבלו 0.01 דולר על כל מופנה !!
    אם נחשב 3.5 לחיצות ליום לבנאדם (כי 0.005 עובר לחידוש האוטומטי) כפול 300 משתמשים שיהיו לכם באותו זמן התוצאה היא 10.5 דולר ביום, אבל בואו ניהיה ריאליים ונודה שלא כל ה300 משתמשים ילחצו על המודעות, אז נחלק את זה ל3 ונגיד שיהיו לנו רק 100 לחיצות ביום, התוצאה היא 3.5 דולר ביום ! אתם מוזמנים להמשיך מפה את החישובים שלכם.

אז עכשיו קצת פרטים עליי -
    אני נרשמתי לאתר בתאריך 28.11.14
    השקעתי באתר 45 דולר.
    כרגע יש לי 150 מופנים עם כ80 לחיצות ביום.
    ביום ההרשמה קניתי 50 מופנים וב5.12 קניתי עוד 100 מופנים (אם הייתי משקיע מההתחלה הרווחים היו הרבה יותר גבוהים )
    כרגע הרווחתי 11.82 דולר מהאתר הזה, אני משקיע את הכסף שאני מרוויח ולאט לאט הרווחים היומיים הולכים וגדלים, כרגע הממוצע היומי שלי הוא 1-1.5 דולר ביום.

אני מאוד מאוד ממליץ לכולם להתחיל להשקיע באתר הזה כבר עכשיו, ללמוד אותו ולקרוא עליו המון ברשת ולבנות לכם כבר מעכשיו תוכנית שבעוד שנתיים - שלוש תגידו לעצמכם תודה כל יום.

קצת מוטיבציה -
    אדם שמרוויח 2500 דולר בחודש מהאתר ! 10 אלף שקל ! אני מאמין שלקח לו המון זמן והשקעה של כסף, אבל אני מאמין שגם 1000 שקל רווח בחודש לא יזיקו לאף אחד מאיתנו
    http://www.neobux.com/forum/?/5/5734...DC13E3BD2AD572

עוד אדם שהרוויח מהאתר 280 אלך שקל (תוכלו לראות מתחת לשם משתמש בצד שמאל כמה הרוויח מאז שנרשם)
    http://www.neobux.com/forum/?/5/2228...5B048C20FB5D05
    זה עובר את המליון שקל

אם אתם מעוניינים להירשם לאתר ולהרוויח ממנו לטווח הארוך אני מבקש ממכם להירשם דרכי לאתר, כל מי שירשם דרכי יקבל הדרכה ומענה מלאים, ותאמינו לי שבתחילת הדרך יהיו לכם המון שאלות קטנות ומשפיעות, אני אעזור לכל אחד בצורה אישית להבין את האתר ולהרוויח ממנו, כי אם אתם מרוויחים גם אני מרוויח לכן אני ארצה שתרוויחו ואעשה הכל כדי שתרוויחו.
    כדי להירשם דרכי תירשמו בבקשה מהלינק הבא:
    http://www.neobux.com/?r=Yanivsultan9

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

נאובוקס הזה פשוט חארטה

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

רשמת "
    החישוב שלי אומר שאנחנו מקבלים 1.125 דולר ביום, בלי שיהיו לנו עוד הוצאות בגלל שהמופנים מחדשים את עצמם.
    תוך חודש יש לכם 33.75 דולר."

אבל מקבלים 0.0005 ללחיצה, ככה שזה יוצא 3.75 בחודש ועם אתה מחסר ב5 דולר שאמרת שצריך אז אתה יוצא במינוס...

לדעתי לא רווחי כל הקטע הזה של הקליקים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

האתר לא רווחי כל עוד אתה לא משתמש אולטימיט.
    אני הייתי באתר הזה לא מזמן ולא בדיוק זוכר אבל משתמש אולטימיט יכול להשכיר 4000 משתמשים במחיר של 0.2 דולר לכל מופנה ומשם להמשיך לכל מופנה במחיר גבוה בהרבה אך הדבר משתלם כיוון שהמחזור של המופנים מתבצע כל 4/7 ימים (לא זוכר בדיוק) ככה ש0.07$ למחזור של מופנה לא באמת יתבזבזו כי אנחנו נבחן את האנשים שקנינו לפני שנחמזר אותם ישר וזה לא יקח לא יום ולא יומיים...

בלי שום קשר לאולטימיט פותח האשכול, בהתחלה האתר מציג רווחים נאים ואפילו מרשימים ורווחיים כדי למשוך אותך ולהשקיע עוד אחרי שתשקיע אתה תשקע בתוך האתר ויקח לך זמן לצאת מזה... בהתחלה יש לך ממוצע קליקים של 2+ אחר כך 1.5 אחר כך 1 והממוצע עומד על 0.7 שטכנית בשביל להרוויח בשמתמש גולד צריך 0.66 ממוצע אבל בשביל משתמש רגיל צריך ממוצע של 1.33 על מנת להחזיר את ההשקעה בכלל וכמובן שאני מדבר על ממוצע ללא השקעות נוספות של מחזורים..

בקיצור בכדי להרוויח באתר הזה זה קשה, צריך מזל, ומסתבר שגם הרבה מאוד כסף....
    אני די ותיק בעסק ואני יודע שStrider הפקח(לשעבר או שגם בהווה) של הקטגוריה מושקע שם בסכום נאה ביותר של כמה אלפי דולרים שבאמת מביאים השקעה
    אבל לפי חישובים שלי שעשיתי לא פעם ולא פעמיים בשביל להרוויח טוב באתר הזה צריך להתחייב לכך שתלחץ כל יום במשך שנה לפחות על 9 פרסומות שמביאים לך בשביל לקבל רווח על המופנים שלך ובנוסף לכך להשקיע כמה אלפי דולרים

בקיצור אם אין לך סכום התחלתי של 15 אלף שקל העסק הזה הוא בזבוז אחד גדול...

לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי niv131 צפיה בהודעה
    רשמת "
    תוך חודש יש לכם 33.75 דולר."

אבל מקבלים 0.0005 ללחיצה, ככה שזה יוצא 3.75 בחודש ועם אתה מחסר ב5 דולר שאמרת שצריך אז אתה יוצא במינוס...

לדעתי לא רווחי כל הקטע הזה של הקליקים
    הקטע הוא שמרוויחים על קליקים של מופנים, ומרוויחים 0.005 ללחיצה, בטעות הוספתי עוד 0.

ציטוט נכתב במקור על ידי mike3236 צפיה בהודעה
    האתר לא רווחי כל עוד אתה לא משתמש אולטימיט.
    אני הייתי באתר הזה לא מזמן ולא בדיוק זוכר אבל משתמש אולטימיט יכול להשכיר 4000 משתמשים במחיר של 0.2 דולר לכל מופנה ומשם להמשיך לכל מופנה במחיר גבוה בהרבה אך הדבר משתלם כיוון שהמחזור של המופנים מתבצע כל 4/7 ימים (לא זוכר בדיוק) ככה ש0.07$ למחזור של מופנה לא באמת יתבזבזו כי אנחנו נבחן את האנשים שקנינו לפני שנחמזר אותם ישר וזה לא יקח לא יום ולא יומיים...

בלי שום קשר לאולטימיט פותח האשכול, בהתחלה האתר מציג רווחים נאים ואפילו מרשימים ורווחיים כדי למשוך אותך ולהשקיע עוד אחרי שתשקיע אתה תשקע בתוך האתר ויקח לך זמן לצאת מזה... בהתחלה יש לך ממוצע קליקים של 2+ אחר כך 1.5 אחר כך 1 והממוצע עומד על 0.7 שטכנית בשביל להרוויח בשמתמש גולד צריך 0.66 ממוצע אבל בשביל משתמש רגיל צריך ממוצע של 1.33 על מנת להחזיר את ההשקעה בכלל וכמובן שאני מדבר על ממוצע ללא השקעות נוספות של מחזורים..

בקיצור בכדי להרוויח באתר הזה זה קשה, צריך מזל, ומסתבר שגם הרבה מאוד כסף....
    אני די ותיק בעסק ואני יודע שStrider הפקח(לשעבר או שגם בהווה) של הקטגוריה מושקע שם בסכום נאה ביותר של כמה אלפי דולרים שבאמת מביאים השקעה
    אבל לפי חישובים שלי שעשיתי לא פעם ולא פעמיים בשביל להרוויח טוב באתר הזה צריך להתחייב לכך שתלחץ כל יום במשך שנה לפחות על 9 פרסומות שמביאים לך בשביל לקבל רווח על המופנים שלך ובנוסף לכך להשקיע כמה אלפי דולרים

בקיצור אם אין לך סכום התחלתי של 15 אלף שקל העסק הזה הוא בזבוז אחד גדול...
    אוקיי אז אתה מוזמן לראות כמה זמן עבר מאז שפתחתי את האשכול, אני כרגע עם 250 מופנים מושכרים, "רווח" של 22 דולר מהאתר וממוצע קליקים של 1.79 מהמופנים.
    מרוויח 2.25 דולר ביום ומשקיע אותם במחזור מופנים לא פעילים, יש לי בחשבון עוד 18 דולר שישמשו להשכרת עוד 50 מופנים ביום שבת בע"ה (צריך לחכות שבוע בין קניית מופנים ובפעם האחרונה קניתי 100 שזו הכמות המקסימלית.)
    לאחר מכן אני אחסוך לקנות משתמש גולד.
    גם אני הייתי מהאנשים שפיקפקו באתר ולא ראיתי איך מרוויחים ממנו, אני עדיין לא מסתכל עליו כאתר להרוויח ממנו אני פשוט סבלני ומוכן להשקיע שנה - שנתיים 5 דקות ביום בשביל שבעתיד אני אגיע למשתמש אולטימט עם מינימום השקעה (אבל עם זאת אני לא יחכה חודש כדי לחסוך 10 דולר), בינתיים אני מרוצה מאוד מההתקדמות ומקווה שימשיך ככה בע"ה וישתפר כשיגיע המשתמש גולד
    אני אמשיך לעדכן פה תישארו מעודכנים...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Focused צפיה בהודעה
    הקטע הוא שמרוויחים על קליקים של מופנים, ומרוויחים 0.005 ללחיצה, בטעות הוספתי עוד 0.

אוקיי אז אתה מוזמן לראות כמה זמן עבר מאז שפתחתי את האשכול, אני כרגע עם 250 מופנים מושכרים, "רווח" של 22 דולר מהאתר וממוצע קליקים של 1.79 מהמופנים.
    מרוויח 2.25 דולר ביום ומשקיע אותם במחזור מופנים לא פעילים, יש לי בחשבון עוד 18 דולר שישמשו להשכרת עוד 50 מופנים ביום שבת בע"ה (צריך לחכות שבוע בין קניית מופנים ובפעם האחרונה קניתי 100 שזו הכמות המקסימלית.)
    לאחר מכן אני אחסוך לקנות משתמש גולד.
    גם אני הייתי מהאנשים שפיקפקו באתר ולא ראיתי איך מרוויחים ממנו, אני עדיין לא מסתכל עליו כאתר להרוויח ממנו אני פשוט סבלני ומוכן להשקיע שנה - שנתיים 5 דקות ביום בשביל שבעתיד אני אגיע למשתמש אולטימט עם מינימום השקעה (אבל עם זאת אני לא יחכה חודש כדי לחסוך 10 דולר), בינתיים אני מרוצה מאוד מההתקדמות ומקווה שימשיך ככה בע"ה וישתפר כשיגיע המשתמש גולד
    אני אמשיך לעדכן פה תישארו מעודכנים...

חלילה אני לא מפקפק באתר בכלל
    לדעתי זה אחת התוכניות שכי בטוחות באינטרנט... בעל האתר מרוויח אנחנו מרוויחים, אני בספק אם האתר יסגר בעתיד הקרוב...
    בכל אופן אני חושב שצריך להשקיע הרבה כסף בשביל לא לבזבז זמן
    כמובן שלהשקיע סכום קטן יותר ואז להתקדם ברמת המשתמשים לאט לאט היא גם אופציה...
    שיהיה המון בהצלחה
    אשמח אם תמשיך לעדכן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

דרך אגב אשמח אם תסביר לי את הטבלה הזאת

Rent:You can rent referrals monthly (30 calendar days) to work for you (this is not slavery... they earn too).
    Just go to your account to do so.
    The quantity of referrals available will vary depending on how many users registered without a referrer.
    You'll only get referrals that have clicked at least 11 advertisements in the past 5 days.

The rental price for each referral per month is:
    Referrals Monthly AutoPay
    0 -> 250 $0.20 $0.0057
    251 -> 500 $0.21 $0.0060
    501 -> 750 $0.22 $0.0062
    751 -> 1000 $0.23 $0.0065
    1001 -> 1250 $0.24 $0.0068
    1251 -> 1500 $0.25 $0.0071
    1501 -> 1750 $0.26 $0.0074
    more than 1750 $0.27 $0.0077

מה הכוונה בדיוק? כל מופנה שאני מזכיר באותו חודש העלות עולה או כל מופנה שיש לי בכללי העלות עולה.. ואיך זה הולך לגבי הרחבות.. נגיד קניתי מופנה ב0.22$ אז עכשיו אני משלם הרחבות לפי 0.22$ או כרגיל לפי 0.2$ ?

לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ

דרך אגב אשמח אם תסביר לי את הטבלה הזאת

Rent:You can rent referrals monthly (30 calendar days) to work for you (this is not slavery... they earn too).
    Just go to your account to do so.
    The quantity of referrals available will vary depending on how many users registered without a referrer.
    You'll only get referrals that have clicked at least 11 advertisements in the past 5 days.

The rental price for each referral per month is:
    Referrals Monthly AutoPay
    0 -> 250 $0.20 $0.0057
    251 -> 500 $0.21 $0.0060
    501 -> 750 $0.22 $0.0062
    751 -> 1000 $0.23 $0.0065
    1001 -> 1250 $0.24 $0.0068
    1251 -> 1500 $0.25 $0.0071
    1501 -> 1750 $0.26 $0.0074
    more than 1750 $0.27 $0.0077

מה הכוונה בדיוק? כל מופנה שאני מזכיר באותו חודש העלות עולה או כל מופנה שיש לי בכללי העלות עולה.. ואיך זה הולך לגבי הרחבות.. נגיד קניתי מופנה ב0.22$ אז עכשיו אני משלם הרחבות לפי 0.22$ או כרגיל לפי 0.2$ ?
    הטבלא מראה את כמות המופנים שלך וכמה יעלה לך לחדש את הבית של המופנה, אם לדוגמא יש לך בין 0 ל250 מופנים תשלם 0.2 דולר בחודש או שאם תשלם בתשלום אוטומטי זה יקח לך 0.0057 דולר ליום.

אשמח אם תמשיך לעדכן
    בכל מקרה ביקשתם לעדכן -

היה מבצע של הקריסמס - הפכתי למשתמש זהב במבצע הזה - קניתי משתמש גולד ב70$ במקום 90$, אם נוסיף לזה את ה45 דולר שהשקעתי בהתחלה יוצא שאני מושקע באתר ב115 דולר סה"כ.
    יש לי כרגע 350 מופנים (חייב לחכות שבוע בין קנייה לקנייה והקנייה המקסימלית היא 100 מופנים ככה שזה עניין של זמן עד שהכמות תגדל.)
    כמשתמש גולד אני מקבל 0.01 דולר ללחיצה במקום 0.005 (זה פי 2 וההבדל עצום !)
    הממוצע לחיצות לכל משתמש הוא 1.8 (יש כאלה שלוחצים על 4 וכאלה שלא לוחצים בכלל.)
    קצת חישובים במספרים -
    1.8 לחיצות למשתמש כפול 350 משתמשים = 630 לחיצות בכללי.
    630 כפול 0.01 שווה ל6.3 דולר כל יום !!!!!
    מתוכם אני משקיע 0.85-1 דולר ביום להארכת הזמן של הבתים של המופנים. (האופציה של התשלום אוטומטי).
    ועוד 1.5-3 דולר במחזור מופנים (תלוי במה שקורה באותו יום.
    בקיצור 6.3 דולר פחות דולר להארכה פחות 2.3 דולר (בממוצע) למחזור מופנים שווה 3 דולר ביום שנכנסים לחסכון שבסוף השבוע משם נלקחים הדולרים כדי לקנות מופנים וככה להגדיל את העסק.

עד עכשיו השקעתי מכספי 115 דולר, והכנסתי מהאתר 71.82 דולר, שכמובן גם הכסף הזה בתהליך השקעה למען גדילה.

אני לא מתכנן לראות כסף בקרוב ושוכח מההשקעה שלי, אני אתחיל למשוך כסף רק כשאני יראה שזה לא מפריע בצורה דרסטית להתפתחות שלי באתר וגם אז אני אמשוך בסכומים קטנים שאני לא ממש ירגיש אבל יצטברו להם לאט לאט בע"ה.

גם אני הייתי די סקפטי כשנרשמתי לאתר אבל ההשקעה מניבה תוצאות ואני מאוד מאוד מרוצה מההתקדמות ומההשקעה של הכסף...
    אם מישהו ירצה להירשם דרכי ולהתחיל לדאוג לעתיד הרחוק שלו עוד מעכשיו הוא מוזמן ליצור קשר (עדיף כאלה שיכולים להשקיע אבל אם יש לכם סבלנות אז גם לי יש ואני אתמוך בכם במה שתצטרכו - רק תעשו טובה תירשמו דרכי ותנו לי להרוויח עוד טיפה על הדרך )
    נערך לאחרונה על ידי Focused; 26-12-2014 בשעה 14:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

הטבלא מראה את כמות המופנים שלך וכמה יעלה לך לחדש את הבית של המופנה, אם לדוגמא יש לך בין 0 ל250 מופנים תשלם 0.2 דולר בחודש או שאם תשלם בתשלום אוטומטי זה יקח לך 0.0057 דולר ליום.

בכל מקרה ביקשתם לעדכן -

היה מבצע של הקריסמס - הפכתי למשתמש זהב במבצע הזה - קניתי משתמש גולד ב70$ במקום 90$, אם נוסיף לזה את ה45 דולר שהשקעתי בהתחלה יוצא שאני מושקע באתר ב115 דולר סה"כ.
    יש לי כרגע 350 מופנים (חייב לחכות שבוע בין קנייה לקנייה והקנייה המקסימלית היא 100 מופנים ככה שזה עניין של זמן עד שהכמות תגדל.)
    כמשתמש גולד אני מקבל 0.01 דולר ללחיצה במקום 0.005 (זה פי 2 וההבדל עצום !)
    הממוצע לחיצות לכל משתמש הוא 1.8 (יש כאלה שלוחצים על 4 וכאלה שלא לוחצים בכלל.)
    קצת חישובים במספרים -
    1.8 לחיצות למשתמש כפול 350 משתמשים = 630 לחיצות בכללי.
    630 כפול 0.01 שווה ל6.3 דולר כל יום !!!!!
    מתוכם אני משקיע 0.85-1 דולר ביום להארכת הזמן של הבתים של המופנים. (האופציה של התשלום אוטומטי).
    ועוד 1.5-3 דולר במחזור מופנים (תלוי במה שקורה באותו יום.
    בקיצור 6.3 דולר פחות דולר להארכה פחות 2.3 דולר (בממוצע) למחזור מופנים שווה 3 דולר ביום שנכנסים לחסכון שבסוף השבוע משם נלקחים הדולרים כדי לקנות מופנים וככה להגדיל את העסק.

עד עכשיו השקעתי מכספי 115 דולר, והכנסתי מהאתר 71.82 דולר, שכמובן גם הכסף הזה בתהליך השקעה למען גדילה.

אני לא מתכנן לראות כסף בקרוב ושוכח מההשקעה שלי, אני אתחיל למשוך כסף רק כשאני יראה שזה לא מפריע בצורה דרסטית להתפתחות שלי באתר וגם אז אני אמשוך בסכומים קטנים שאני לא ממש ירגיש אבל יצטברו להם לאט לאט בע"ה.

גם אני הייתי די סקפטי כשנרשמתי לאתר אבל ההשקעה מניבה תוצאות ואני מאוד מאוד מרוצה מההתקדמות ומההשקעה של הכסף...
    אם מישהו ירצה להירשם דרכי ולהתחיל לדאוג לעתיד הרחוק שלו עוד מעכשיו הוא מוזמן ליצור קשר (עדיף כאלה שיכולים להשקיע אבל אם יש לכם סבלנות אז גם לי יש ואני אתמוך בכם במה שתצטרכו - רק תעשו טובה תירשמו דרכי ותנו לי להרוויח עוד טיפה על הדרך )
    היי
    תקשיב גם אני רשום שם
    רציתי לדעת אם יש לך סקייפ, ככה לדבר על האתר

לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Pagizhok צפיה בהודעה
    היי
    תקשיב גם אני רשום שם
    רציתי לדעת אם יש לך סקייפ, ככה לדבר על האתר
    fbestlikes.sales
    בשמחה

לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ

עדכון קטן - עבר שבוע מאז שקניתי מופנים, אתמול בערב קניתי עוד 100 מופנים ב21 דולר (כמובן מהכסף של הרווחים.)
    לא השקעתי שקל בנוסך ל115 דולר ההתחלתיים ואני כרגע עם 450 מופנים.
    ביום יומיים הקרובים אני אשקיע את ההכנסותת במחזור מופנים וחידוש לתקופה של 30 ימים (למרות שהתשלום האוטומטי מופעל יש ימים שהמשתמשים לא לוחצים וכשזה מתחת ל20 ימים עד לתשלום הבא התשלום האוטומטי מתבטל.
    כמו שזה נראה עכשיו יש לי המון הוצאות ככה שאני מקווה שגם שבוע הבא יהיה לי עוד 21 דולר לקניית 100 מופנים, אבל אני מרגיש את ההתקדמות ובינתיים הכל הולך מצוין
    סה"כ הכנסות מהאתר עד עכשיו - 87.67$

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

אני מציע לך לשקול את האפשרות של לשדרג לדרת Ultimate, אחרת - אתה תפרוש מן האתר כפי שכולם עושים עקב חוסר סבלנות\התקדמות איטית. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

לייקים
    22
    נקודות
    154
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    אני מציע לך לשקול את האפשרות של לשדרג לדרת Ultimate, אחרת - אתה תפרוש מן האתר כפי שכולם עושים עקב חוסר סבלנות\התקדמות איטית. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
    המטרה מההתחלה הייתי התקדמות איטית לעבר המטרה, זמן לא חסר לי והמחשבה על האתר הזה היא מחשבה לעתיד הרחוק (מתכנן לעבור לאולטימט ולהפוך את המשתמש לרווחי באמת אחרי שהמשתמש יחסוך לבד 500 דולר, בכל מקרה אין לי 2000 שקל כרגע להשקיע באתר מה גם שזה לא יגמר ב500 דולר כי אני ארצה להרחיב את כל המופנים ל240 ואז זה לא יגמר.
    כרגע אני מעדיף להרוויח קצת כל פעם ולהתקדם בקצב של האתר ולתת לו לייצר את הכסף.
    מה גם שאני עדיין לא סומך ב100% על הרווחים מהאתר ולא אסכן 2000-3000 שאני מאוד צריך כרגע...
    תודה על ההצעה בכל מקרה, אני אשמח לשמוע קצת על המשתמש שלך, סטטיסטיקות, כמה השקעת ומה המדיניות מחזור שלך (היית משתמש גולד תקופה או שישר השקעת סכומי כסף גדולים כדי להגיע לאולטימט ? )

מנהל כסף ברשת האוואטר של Strider
    לייקים
    135
    נקודות
    517
    משפט מחץ
    Talk never cooks rice.

אני אשמח לשמוע קצת על המשתמש שלך, סטטיסטיקות, כמה השקעת ומה המדיניות מחזור שלך (היית משתמש גולד תקופה או שישר השקעת סכומי כסף גדולים כדי להגיע לאולטימט ? )
    אני הייתי גולדן שנה, ולאחר מכן השתדרגתי, אני כיום כבר שנתיים ו-4 חודשים אולטימיט. לא הייתה לי מדיניות מחזור (קשה מדי למצוא משהו שבאמת עובד ומראה תוצאות). בעקרון זה נהיה תחביב ואני פשוט מעלה את מספר המופנים שלי כל פעם שמתחשק לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Strider צפיה בהודעה
    אני הייתי גולדן שנה, ולאחר מכן השתדרגתי, אני כיום כבר שנתיים ו-4 חודשים אולטימיט. לא הייתה לי מדיניות מחזור (קשה מדי למצוא משהו שבאמת עובד ומראה תוצאות). בעקרון זה נהיה תחביב ואני פשוט מעלה את מספר המופנים שלי כל פעם שמתחשק לי.
    כמה כסף עשית באתר בזמן הזה? אני מתכוון רווח נקי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,933 | הודעות: 8,150,515 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect