קודם כל, מזל טוב ענקי על החברה ;] אני מקווה שמשהו ממה שאנחנו ייעצנו לך עזר לך בדרך כלשהי, כי זה מחמם את הלב לעזור, וגם להצליח.
בנוגע לנושא הדיון: שמע...אם אתם חברים זה טוב, אבל יש חוץ מבית הספר את שעות הפנאי אחר הצהריים שמוקדשות למעשים כאלה.
בהתחלת הקשר ישנה תמיד טיפה "בושה" וחוסר רגילות להתנשק בבית הספר ובמקומות פובמיים וזה מובן ועל זה אין צורך ללחוץ, אלא פשוט להתנשק מחוץ למקומות הפובמיים ולתת את הזמן לעשות את שלו כי זה זמן התסתגלות גם לחברה שלך, גם לך, וגם לכל השאר. אל תלחיץ אותה בקטע הזה אין שום בושות.
כמו כן אין שום דאגה אם היא מדברת עם בחורים אחרים ולא איתך במהלך שעות בית הספר כי איתך היא לא יכולה להיות כל הזמן. היא חייבת גם לשמור על קשרים עם אחרים אפילו אם אתה מרגיש שגם אתה רוצה והיא טיפה מזניחה אבל אני חושב שזה פשוט טיפה קנאות מבצבת בך. לפעמים זה טוב כשזה בגדר הקנאה בלבד וזה בפנים... ככה זה גורם לך לתת הרבה יותר מאמץ לקשר ולהשקיע יותר בכל דבר קטן, וזה עושה את הקשר יותר עסיסי. יותר מידי יכול לגרום לקשר להשבר וצריך להיות זהירים בקטע הזה.
גם אם תחשוב על זה.... אתה אחד ונגיד אתה מקבל X דקות. היא באה לאחרים שמדברים איתה נגיד פי 10 יותר ממך (בהגזמה ברורה כמובן :\ ) אבל תחשוב שזה לא 10 בנים... זה פעם בן פה פעם בן שם... זה יוצא הרבה יותר מ 10 בנים ולכן אם ת'חושב על זה.... אתה מקבל יותר מהחברים האחרים. ואל תשכח בחיים שלך, שאתה אפילו אם תהיה חבר, אם תתערב בחברות הטובות של החברה שלך, או האנשים הקרובים האחרים אפילו אם זה בנים...אז הדעה שלהם קובעת הרבההה מאוד בשביל בחורה. הרבה יותר מדעה של הסביבה על גבר. לכן גם להם מגיע זמן ודווקא בהתחלה לפעמים יותר ממה שמגיע לך. אל תשכח שחוץ מלהרשים אותה צריך להיות פסדר עם החברים הטובים שלה.
עכשיו לגבי הלא עושים כלום.... לפי הפרופיל שלך אתה בן 13. אני מכיר בנות בגיל 17 שתוך חודשיים גם מפחדות להתנשק בפעם הראשונה. אני בטוח שאני אמצא גם מעל 17 אם אני אתאמץ. זה גיל כזה של הרבה פחדים הרבה סביבה הרבה השפעות הרבה שיקולים ופשוט אסור לך להלחיץ ת'חברה שלה אלא לתת לה את המרחב ות'זמן ולהיות שם פשוט עד שהיא תבין שהיא מוכנה נפשית.
כניראה שהיא לא מוכנה נפשית לזה עדיין, ואין לזרז אותה כי זה לא כיף בשבילה הנשיקה הראשונה. אולי בשבילך היא תהיה כיפית, אבל בשבילה זה לא יהיה מהנה בכלל כי היא לא מוכנה לכך, ואם אכפת לך ממנה, תמנע את זה ממנה (שלא לדבר שזה משפיע על כל הקשר הנשיקה הראשונה ובכלל על כל הקשרים שיבואו אחריך... לפחות הראשונים).
אני רק יכול להגיד לך.... כך את הזמן... תנסה להתקרב יותר ולדבר איתה על הרגשות שלך והציפיות שלך... אבל אל תדרוש, אפילו אל תבקש אלא תסביר בהכי עדינות שיש... אל תעשה כלום שילחיץ אותה לעשות מהלך שבסוף תצטערו שניכם עליו. ואין לך הרבה מה לעשות פה.... אם היא לא מוכנה נפשית יש'ך 2 בררות: לחכות, או לחתוך. זה כבר שיקולך ;]
אמממממ זהו ניראה לי.
קיצר, אתה כבר יודע.... שיהיה הרבה בהצלחה וקשר מהנה ביותר ;]
שלך, אלכס