קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ראיון עם רוני ג'יימס דיו
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 15:13
  2. הזזת העכבר על ידי מקשים
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-07-2007, 12:33
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-01-2007, 12:29
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 12:41
  5. ראיון אחד על אחד עם EnD-RadiK
    על ידי MaRoKaY בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 23:12
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

ראיון עם TALAMASCA שתורגם על-ידי!

משתמש ותיק
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה הרי דבר ידוע , שבאהבה נברא עולם

ברירת מחדל ראיון עם TALAMASCA שתורגם על-ידי!

תציג את עצמך:
    טוב, שמי סדריק אני בן 31 נולדתי בפריס בעל לאישה יפה ואבא לילד נפלא
    אני עושה מוזיקה תחת השם טלמאסקה 9 שנים והתחלתי לתקלט מגיל 13 אין מה להסביר אני אדם מאושר!

איך הכול התחיל? ספר לנו קצת על האבולוציה של הטראנס:
    מממ... התחלתי לתקלט ב 1992
    אבל לא תקלטתי טראנס באותו זמן , ניגנתי מוזיקה הארדקור[סוג רוק]
    ב 1993 יצאתי למה שאנו קוראים טראנס-קור [trance-core]

זה היה פתאום כמו התגלות! לאחר מכן המטרה שלי הייתה לעשות מזויקה פרטית...היו לי כ"כ הרבה רעיונות!!
    ב 1996 כשאר נהייתי קצת מפורסם בעולם המחתרתי בפאריס פגשתי שני מפיקים אשר עושים מוזיקת האוס סטיב וקסאוויר והם לימדו אותי איך לעשות מוזיקה , ככה טלמאסקה נולד...היינו שלושה אנשים אבל אח"כ קסאוויר עזב וגר בדרום צרפת וסטיב סיים בצפר למשפטים אז עשינו את ה-5 טראקים הראשונים של טלמאסקה ביחד ואז המשכתי לבד.
    אבל אני עדיין חבר טוב מאוד שלהם וסטיב הוא אפילו העורך דין של הלייבל החדש שלי "mind control records"

עם לוח זמנים כזה , איך אתה מנהל את הפקת המוזיקה שלך?:
    זה כ"כ נכון! , הדבר הוא הזמן במיוחד מאז שנולד לי ילד אני מאוד מאורגן, אני כ"כ בר מזל שיש לי סטודיו בבית שלי והשכן הוא חבר טוב שלי שאוהב את המוזיקה הזאת.
    אז אני מתקלט כל סופשבוע במדינה, אבל כל שבוע אני חוזר הביתה כדי להכין מזיקה ולהיות עם המשפחה שלי.
    מתי שאני ער וכולם יושנים אני מכין סאמפלים וצלילים לטראקים העתידיים שלי, כשאני ער מתי שכולם ערים אני מכין את הטראק עצמו אבל זה נכון שנהייתי יותר איטי בהכנת מוזיקה מאשר אז, אבל אני חשוב שזה בגלל שאני יותר קשוח בבחינות שלי ובגלל שאני רוצה שההפקה תהיה נקייה וברורה ולכן אני מבזבז יותר זמן על זה.
    לבסוף , יש לי פחות כמות אבל יותר איכות!
    אני מאוד מרוצה מהטראקים החדשים שלי.

ספר לנו קצת על פרויקטים\שיתופים שהיית מערוב בהם במהלך השנים:
    עשיתי הרבה השתלמויות , מההתחלה, כי אני יודע שזאת הדרך הטובה ביותר ללמוד איך ליצור מוזיקה , עשיתי טראקים עם ארז מאינפקטד , נומאד , אסקימו, דימיטרי , גי אמ אס ועוד רבים אחרים.
    וכולם הציגו לי "טריקים" חדשים שאני יכול להשתמש ביצירות פרטיות שלי וזה גם כ"כ כיףף לעשות טראקים עם אנשים שאתה אוהב!
    בגלל זה אחרי שעשיתי כ"כ הרבה טראקים עם עוד אומנים האלבום האחרון שלי היה אלבום משותף עם אומנים צרפתיים, והם יכולים לעשות עכשיו מוזיקה טובה.והם יוכלו לדחוף את הסצינה הצרפתית כי יש לנו פה הרבה אומנים מוכשרים.

עם איזה כלים אתה יוצר את המוזיקה שלך?:
    הרבהההההההההההההה!. לא, סתם צוחק...אני חושה שיש לי את הסטודיו הכי קטן בפסיי טראנס, יש לי תוכנת עריכת אודיו ומאז שאני טלמאסקה אני משתמש בתוכנות ליצירת מוזיקה.
    אז יש לי מחשב מאו מאוד טוב וכרטיס קול של פולסר ואני ממליץ עליו לכל מתחיל שלא רוצה לבזבז הרבה כסף, וכמובן יש לי VST
    ב 1994 גיליתי את ה"גואה טראנס" וממש התאהבתי בזה!השאר הוא כרגיל, יצרתי מוזיקה, התחלתי להופיע בחו"ל התחלתי קצת להצליח בעולם הפסיי טראנס הקטן שלנו והגשמתי את אחד מחלומותיי,להיות מסוגל לחיות מהתשוקה שלי...מוזיקה! וקצת סינתיסייזרים כמו
    :
    nordlead, the Ks5 novation, the alpha juno
    אבל אני משתמש בהם לעיטים רחוקות,אה ושחכתי , לא יכלתי לעשות את המוזיקה שלי בלי זוג הרמקולים של
    Dynaudio.

תגדיר את ההבל בין יצירת טראקים בדרכים לבין יצירת טראקים בסטודיו...בכללי:
    בשבילי זה קל, אני עושה רק טראקים שיתופיים בדרכים בגלל שאני לעולם לא עושה כל מוזיקה במחשב הנייד, אפעם אני שונא את העובדה של המסך הקטן והאיכות הגרועה של הרמקולים , כשאני במלון אני אוהב להכין מויזקה בצורה נוחה.
    וכמו שסיפרתי לך מקודם, אני מאוד מאורגן עכשיו.
    אני עושה מוזיקה בבית וכשאני הולך לתקלט אני רוקד עם זה.

"מיינד קונטרול" זה הלייבל שלך, ספר לנו קצת עליו, ציפיות אומנים וכו':
    טוב , זה היה קשה בשבילי ובשביל מאל לצאת מ
    3D Vision
    אנחנו עדיין חברים של קריסטוף, הוא עבר לגור באיביזה וזה נכון שהטעם שלנו במוזיקה השתנה, קריסטוף עבר לסטייל יותר אגרסיבי לעומת זאת אני עברתי לסטייל "הרמוני" יותר.
    לבסוף החלטנו שהכי טוב לשנינו זה שלכל אחד ייה לייבל משלו ... וזה גם אתגר כי עבדנו קשה שנים רבות כדי לעשות את
    3d vision
    לאחד מהלייבלים הכי טובים בטראנס.
    ואנחנו צריכים לזחור אחורה כמעט לאפס, אבל אני מאמין בסגנון שלי כי אני רואה אנשים רוקדים את המוזיקה שלי כל שבוע אז עשיתי עם מאל את מיינד קונטרולוטכנית זאת הייתה בחירה טובה מאוד כי הלייבל אמוד מצליח.

זה הביא לי אפשרויות לייצג כמה אומנים שאני מאמין בהם לדוגמה
    Shagma , Enterprise
    ששיחררו את הטראקים הראשונים שלהם בלייבל שלנו והתחילו לתקלט בכל מקום.
    אנחנו גם שיחררנו את האלבום של
    Sirius Isness
    שהביא לנו את האמון שלהם מההתחלה.
    ועכשיו אנחנו עובדים אפליו כפול ומתכננים לשחרר אוסף צרפתי עם כמה שימות מוכרים וכמה חדשים, אבל עם איכות טובה... ואז נשחרר אלבום שנקרא Impact
    עם שמות גדולים שיביא אתגר מסביב לתפיסה שלנו
    אבל זה מוקדם לדבר על זה וכמובן אנחנו נשחרר כמה אלבומים של אומנים לדוגמה:
    SHAGMA, MAEL, TALAMASCA
    ועוד כמה, זאת התוכנית לעתיד הקרוב.

ספר לנו קצת על סצינת הפיסכודלי הצרפתית, כמה פעילה היא? מה האופי שלה?:
    היא הייתה הסצינה הגדולה באירופה וכנראה שגם בעולם ב 1998 היה לנו כל סופשבוע מסיבות עם 4000 איש כל השמות הגדולים באותם זמנים באו לנגן פעם בחודש במדינה שלנו ואז הרבה יזמים הגיעו וניסו לארגן הרבה מסיבות זולות אבל מחיר יקרים , זה הרס את הסצינה בפאריס.
    אבל באמת אנחנו , אני חושב , אחרי ישראל המדינה שמפיקה הכי הרבה פרויקטים , הרשימה יותר מידי ארוכה כדי לשים אותה פה .
    אבל כמה מסיבות מתרחשות בפאריס, אני לגמרי בטוח לגבי עתיד מסיבות הפסיכודלי פה.

מהם 5 הטראקים הכי טובים לדעתם מהעבר עד עכשיו?:
    1 – JUNO REACTOR : MARS

2 – ASTRAL PROJECTION : LIFE ON MARS

3 – HALLUCINOGEN : LSD

4 – MAN WITH NO NAME : TELEPORT

5 – THE ONE I WILL MAKE SOON !(חחחח)

איך המוזיקה השתנתה עם השנים?:
    היא נהייתה יותר אפלה ויותר אגרסיבית , אישית אני זוכר שכשהייתי בן 18 הקשבתי למוזיקה מאוד כבדה , יותר חזקה מהטראנס הכבד שאתה מכיר אז אני יכול להבין אנשים שאוהבים את זה במיוחד במדינות שסצינת הטכנו או ההארד קור לא קיימת (ישראל, ברזיל, מכסיקו ..)
    אבל אני אישית מעדיף את הרוח המקורית של המוזיקה שהייתה קודם
    בתחילת סצינת הטראנס ,
    Dragonfly, TIP, Blue room
    ההפקות של היום יותר טובות , אבל ההרגשה של המוזיקה הייתה יותר טובה אז ואני מאמין שכאשר אתה הולך למסיבה עם חברים שלך אתה רוצה להנות ואתה תהנה יותר עם מוזיקה "שמחה" מאשר עם מוזיקה "אפלה" ו שמחה לא במשמעות "רכות".
    אבל בגלל זה אני שם עכשיו הרבה מלודיות אוריאנטליות "(מזרחיות), תמיד אהבתי את זה ואני חושה שאני היחיד שעדיין עושה את מוזיקה ה"גואה טראנס".

שתף אותנו ברגעים בלתי נשכחים:
    לשתף אותכם בלידה של הבן שלי????, לא חחח, זה יותר מידי חזק כדי לתאר את זה , טוב אז אני ישתף רגע קצר ממסיבה רוצחת ביפן ב 2001 המועדון נקרא "גאופוליס" , זה פארק בידור אבל עם רחבה אחת , היא יכלה להכיל 3000 איש וזה היה מלאאאאא! והקטע הוא שהייתה רכבת הרים בפארק הרכבת היתה בחושך , עם לייזרים ואורות ונסעה לאורך כל הקירות של המועדון , מלבד 4 שניות שהרכבת עברה בתוך הרחבה דרך חור בקיר וכף לפתע היית באמצע מסיבה ברכבת הרים , זה היה כ"כ משוגע!!!!.
    וכמובן שזה היה חינם לכולם זה באמת היה מקום מדהים בשביל מסיבה ואני מקווה שאני ינגן יותר במקומות כאלה

הקהל הכי טוב?:
    פייי , קשה לבחור אחד לכל קהל יש את האופי שלו אבל היפנים הישראלים והמכסיקנים הם המסיביים ... הקהל ש"צועק" הרבה... אבל אני לפעמים מופתע מהצרפתים ומהאנגלים אבל הכי חשוב הוא שאני לא יכול למצוא קהל רע בשום מקום!

איזה דיסק מתנגן עכשיו במערכת שלך?:
    בזמן שכתבתי לך את כל האנגלית הגרועה הזאת? הדיסק החדש של שפונגל.........

הדיסק שלך מתקרב , ספר לנו קצת עליו:
    האלבום הבא שלי בתהליכים.... אבל אני חושב שהוא יידחה אז לא כ"כ בקרוב אל כמו שסיפרו לך אני רוצה לחזור עם הרוח המקורית של המוזיקה האחד שגורם לי להתאהב עם הסטייל האלקטרוני אבל כמובן עם הפקות של היום אבל יש לי הרבה רעיונות.

האם אתה מוצא זמן לתחביבים חיצוניים או שזה בלתי אפשרי לאומן ברמה שלך לחשוב על דברים כאלה?:
    למזלי יש לי את המשפחה שלי... בלעדייה.... הייתי חיי רק בשביל המוזיקה אבל אתה יודע , כמו שאמרת " אומן ברמה שלי" יש לו המוןןןן זמן לבזבז בחדרי מלון וטיסות , הרבה!!!!!!!!!!

אז יש לי תחביבים כמו קריאת ספרים , לשחק דמקה ולעדכן את האתר של "מיינד קונטרול" בעצמי.

הפלאגינים הכי שימושיים?:
    כל הסינתים של פולסר והאפקטים
    ובשביל VST
    ה-3 הטובים שלי הם:
    Ultra focus, Korg legacy and Pulsar...
    ..stylus remix
    בשביל ליצור כמה לופים מהירים אטמוספירה בשביל אטמוספירות
    והתוכנה reaktor
    שפשוט מדהימה.

מילות חוכמה:
    תמשיכו לרקוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

זהו, האנגלית שלי לא כ"כ טובה אז התרגום לא מושלם, אבל עבדתי על זה הרבה זמןןןןןן אז תעריכו ותגיבו!
    הראיון נלקח באנגלית מהאתר
    www.psymag.com
    ותורגם על-ידי
    כל הזכויות שמורות ל KaMaSuTranCe!

תהנו, אומן באמת מעניין , אני בכוונה לא שם מוסתר!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

חזק
    כל הכבוד על ההשקעה אחי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56
    משפט מחץ
    למעלה, למטה עוד .. עוד... עוד.... פיקססס

פייי כבודדדד

Atraf`s VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    17
    משפט מחץ
    כוכבים יש רק בשמים

כבדועל ההשקעה אחי אחלה תירגום
    The Hibachi!

Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
    "כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
    Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!

Ballin Till We Fall...

כבוד גדול!!! איזה הקעה יפה יפה

Mirko Crocop K-1

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    No Psy No Life

פשש כל הכבוד על ההשקעה אחי..
    ובאמת בנאדם מעניין...תודה

Vicious Delicious 2006

משתמש כבוד
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,654
    משפט מחץ
    הקב"ה אָנַחְנֹּו אֹוהַבִים אָוֹתך

כל The כבוטד.
    גשם של עופרת יצוקה.

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    466

מעניין תודה וגם על התירגום תמשיך ככה
    SPAIN

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect