משום מה ראיתי שעדן נעל את האשכול....
תעשה טובה ותמנה כבר מנהל לפורום הזה, כי בינתיים אתה מתפקד כמו מנהל ורק הרס אתה מביא. אני לא ראיתי שום שיפור מהתקופה שנכנסת פה לתפקיד רק להפך בינתיים הפורום מת לגמרי.
YBZ שגם את רמת משכלך ניתן לראות לפי הדברים שאתה כותב,
רק לקרוא הודעה שלך מראה לנו איך הפורום הזה מנוהל.
בעצם הוא מנוהל על ידי תינוקות שחושבים שהם אוהדי כדורסל או מתיימרים ליודעי דבר מה.
הדברים שלך כל כך לא רלוונטים, אתה מביא לי נתונים של כמה חתומים מה שרק גורע ממך, אם חשבתי קודם שאתה בחור בסדר, עכשיו אני מבין שאתה דביל מוחלט. ואם מכבי ת"א היו מחתימים עוד 15 אילן קדוש היית שמח?
מהסתכלות בתקציר ומהסתכלות במשחקי הקבוצה ניתן לראות בבירור שהמשחק משוחק על ידי הזרים, בכל מצב נתון כמעט 4 שחקנים כהי עור על המגרש.
וגם אם יש ישראלים הרי בכל קבוצה הליגה ישראלית הם בסה"כ לקישוט, או לחילופין לכלי עזר אם צריך לתת פה ושם חסימה לזרים או לקלוע איזה קליעה או שניים.
הקבוצה היחידה שבאמת יש לי הסתייגות לגביה היא גליל אבל חוץ ממנה כבר הכל נהפך למסחרי בליגת העל וטוב שכך.
די כבר, תבינו שכדורסל בליגה ראשונה צריך להביא תוצאות עברנו את הימים שכל הקבוצות היו תחת אגודות הפועל מכבי ובית"ר עם קום המדינה, הקבוצות כבר לא שכונתיות הקבוצות הם עסק פרטי.
אתה רוצה כדורסל ישראיל תלך לראות ליגה שנייה מספיק עם הצביעות הזאתי, הפועל ירושליים לא מייצגת את העיר ירושליים, היא פשוט קבוצה שמתנהלת בעיר ירושליים.
לא מודדים ציונות לפי כמות הישראלים על המגרש נו באמת,
אני יכול להבטיח לך שאורן עמיאל לא ציוני יותר מפיני גרשון, מספיק עם השטויות האלה.

ציטוט ההודעה