קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו מוכן לעזור לי? כנסו תבינו...
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 12:39
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-03-2006, 21:46
  3. מילות אהבה מצד אחד
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 13:01
  4. מצד אחד עצוב ביותר...מצד שני זה אחד החזקים
    על ידי יעל בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 12:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מילות אהבה מצד אחד (כנסו תבינו) .

ברירת מחדל מילות אהבה מצד אחד (כנסו תבינו) .

אז ככה: לכמה מאתנו קרה המצב הבא:
    א. אמרתם ''אני אוהב\ת אותך'' ולא קיבלתם את אותו דבר חזרה

ב. אמרו לכם ''אני אוהב\ת אותך'' ולא החזרתם את אותו הדבר

סתם מעניין אותי אם קרה לכם? איך הגבתם למצב? באיזה צד הייתם?

ומה הייתם עושים אם אתם לא אוהבים את האדם שאומר לכם זאת? תגיבו באותה צורה או שתמצאו דרך להתחמק או כל דבר אחר?

זה מצב ממש לא נעים שאם קורה לא יודעים מה לעשות...

ספרו על המקרה...

טוב אני אתחיל: אצלי היה מקרה ממזמן עם ''החברה'' האחרונה שלי... סתם ישבנו ואז היא כתבה בהודעה שהיא אוהבת אותי... זה היה מצב ממש טיפשי ואני ממש לא אהבתי אותה... כל מה שיצא לי מהפה וזה היה ממש מפגר... זה ''את ממש חמודה'' ואז העברתי לנשיקה, אני חייב לציין שבאותו רגע כמעט אכלתי את עצמי והמילים שאמרתי סתם יצאו לי מהפה כי הייתי מבולבל ולו ידעתי מה לומר ויצא מה שיצא (אבל לא שיקרתי!)

אני לא אומר את המילים האלה סתם אלא תמיד עם כוונה... אומנם אני מודה שהיו כמה זמנים שאהאהבה נראתה לי רגעית והמילים נאמרו אבל אז הייתה חרטה על כך...
    בקשר לתגובה שלי... אם אני מאוד מעריך את מי שאומר לי את זה והוא (היא) מאוד חשובה לי אז רוב הסיכויים שאני אחזיר את אותו הדבר או שאני אמצא משהו חמוד לומר.

יובל.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

אממממממ
    אני מייחס משמעות אמיתית ועמוקה למשמעות המילה "אהבה". לא אומר את המילה כדי לנצל מצב מסויים אלא אומר מה שבלב. חשוב- מה שבלב ולא מה שבראש. אני לא משקר ברגשות שלי אלא אני בן אדם שנפתח עם הרגש ועד שאני לא אגיד אותו אני כמו פקק עצבים.

לצערי, אני הייתי בצד שאוהב ולא מקבל בחזרה. אני עקשן אבל... אני ניסיתי להמשיך עם ה"חברה" אולי היא בסוף גם תביא משו.
    היא אמרה שהיא מרגישה משו כלפי. בחיים לא אמרה מה. המקסימום הוא שאני חמוד, כפי שאתה אמרת.

אמממממ לגבי השאלה מה לעשות במקרה שמישהו אוהב אותך ואתה לא אוהב אותו..... אמממ לדעתי מנסה לתת זמן לראות איך הרגש מתפתח, לה להגיד לה שאני אוהב אותה בחזרה, אלא פשוט להגיד לה שהמילה הזאת נורא חשובה לי ואני לא רוצה להוריד מהערך שלה, כדי שמתי שהיא תשמע ממני : ******* אני אוהב אותך, היא תדע באמת באמת באמת- שאני אוהב אותך ללא שום עוררין.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

חחח יובל גם אני שאלתי את עצמי פעם ככה... קצת שונה אבל לא חשוב...

בקשר למה שאמרתה אם שמישהי אמרה לי את זה ובאמת אהבתי אותה אמרתי לה "גם אני אוהב אותך מלאכית קטנה שלי" ואם למשל אני לא אוהב אותה (יענו רוצה להיות חבר שלה) אז אני אומר לה גם אני.. ואז כזה זורק איזה נושא מצחיק כזה כאילו הכול שטויות כי בדוגרי אני אומר שאני אוהב מישהו גם לחבר אז אני מנסה לרמוז כזה שאני אוהב באותו רמה שאני אוהב תחבר ולא להיסחף...
    אבל אני די מניאק אם בת תגיד לי את זה אני ינסה לנצל את זה למשהו... אפילו אם זה ממש ממש קטן

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי DaRk GoD
    אממממממ
    אני מייחס משמעות אמיתית ועמוקה למשמעות המילה "אהבה". לא אומר את המילה כדי לנצל מצב מסויים אלא אומר מה שבלב. חשוב- מה שבלב ולא מה שבראש. אני לא משקר ברגשות שלי אלא אני בן אדם שנפתח עם הרגש ועד שאני לא אגיד אותו אני כמו פקק עצבים.

לצערי, אני הייתי בצד שאוהב ולא מקבל בחזרה. אני עקשן אבל... אני ניסיתי להמשיך עם ה"חברה" אולי היא בסוף גם תביא משו.
    היא אמרה שהיא מרגישה משו כלפי. בחיים לא אמרה מה. המקסימום הוא שאני חמוד, כפי שאתה אמרת.

אמממממ לגבי השאלה מה לעשות במקרה שמישהו אוהב אותך ואתה לא אוהב אותו..... אמממ לדעתי מנסה לתת זמן לראות איך הרגש מתפתח, לה להגיד לה שאני אוהב אותה בחזרה, אלא פשוט להגיד לה שהמילה הזאת נורא חשובה לי ואני לא רוצה להוריד מהערך שלה, כדי שמתי שהיא תשמע ממני : ******* אני אוהב אותך, היא תדע באמת באמת באמת- שאני אוהב אותך ללא שום עוררין.

אלכססססססססססססס =]
    כבר אמרנו אתמול שאנחנו נשמות תאומות ולא ידענו?!

חחח

אני בדיוק אותו דבר !!!
    גם אני לא אומרת סתם אני "אוהבת"
    אצלי זה עם כוונה
    אחרת אני בחיים לא יאמר..
    אצלי זה או שחור או לבן..
    אין ורוד או לבן.. או אפור או מה שתרצו חחח

וגם אני הייתי בצד של האוהבת ולא מקבלת בחזרה =\

תכלס..
    כל מה שאלכס רשם..
    אני בדיוק אותו דבר !
    אנחנו נשמות תאומות חח רק אתמול גילינו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect