היום בעיתון נדמה לי ידיעות אחרונות במדור ספורט פורסם בשורה קטנה מתחת לכותרת שקאנן עומד לעזוב אז כתוב שעוזרו של פרננדז הסוכן שחקנים לא ידע שביתר צריכים שחקנים וותיקים אבל אם זה כך אז הוא מתכוון להביא את ריבאלדו..אפשרי??כי גאידמק מבטיח הוא מקיים
היום בעיתון נדמה לי ידיעות אחרונות במדור ספורט פורסם בשורה קטנה מתחת לכותרת שקאנן עומד לעזוב אז כתוב שעוזרו של פרננדז הסוכן שחקנים לא ידע שביתר צריכים שחקנים וותיקים אבל אם זה כך אז הוא מתכוון להביא את ריבאלדו..אפשרי??כי גאידמק מבטיח הוא מקיים
|
|
ריבאלדו?!
לא נראה לי הגיוני וגם אם כן
אני משתתף בצערם של האוהדים
למרות שאני שמח(אני אוהד מכבי חיפה !!!)
לא יקרה...יכול לקרות אבל מה הם צריכים אותו?
וקאנן לא יעזוב
לא התלהבתם על ארקדי חחח רק ריבלדו יבוא לשחק פה
קנאן יעזוב ועוד אך יעזובנכתב במקור על ידי O-MaN1
שנה הבאה פרננדז הישטלת על ניהול הקבוצה!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
חחחחח נשבעלכם אתם נסחפים הפכתם את ארקדי לרומן אברמוביץ ואת בית"ר לצ'לסי אל תחשבו שכל שחקן יבוא לשחק בחרא הזה שנקרא ליגת העל.
אתם פתיים זה משו ארקדי מאכיל אותכם בחלומות ובנתיים גונב מאיתנ וכסף הנוכל הזה
תחשוב בהיגיון ריבלדו באולימפיאקוס.....זה לא מועדון עם תקציב בשמיים...והוא עבר את השיא שלו מזמן.....הוא הולך אחרי הכסף הוא גם שיחק בזמנו בקטאר נראה לי....זה אפשרי אבל הוא לא מתאים לביתר בגרוש...נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
התכוונתי קאנן לא יעזוב העונה.
למה צריך את ריבאלדו?..זה שהוא שם גדול זה לא אומר שהוא מתאים..
בכללי מסתכלים על התוצאה ולא על כמה כוכבים היו בקבוצה
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
שקאנן יבוא למכבי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא נראה לי בכלל למרות שלך תדע אם הכסף של ארקדי ועכשיו ריבאלדו משחק בקבוצה קטנה מה יש לו להפסיד שיבוא לסיים קרירה
בונא איזה נסחפים ...
עלק סיסה חח מה אתה אומר יכול להיות שיביא כי הוא צרפתי ?!
אבל אין בכלל מו"מ איתו וגאידמק לא ישחרר ככה כסף ..
חוץ מזה ריבאלדו יכול לעזור לבית"ר למרות שהוא זקן אבל בקטנה
וד"F גם לא יביאו אותו אין להם שום קשר איתו