"בית"ר ירושלים פנתה אליי, אבל אשתי ואני והחלטנו שעדיף לנו להישאר בווסטהאם", כך אמר יוסי בניון, למרות הפניה של המיליארדר הוא העדיף להישאר בווסטהם. מה אתם אומרים עוד קניית ענק של גיידמק?
קרדיט לוואלה
"בית"ר ירושלים פנתה אליי, אבל אשתי ואני והחלטנו שעדיף לנו להישאר בווסטהאם", כך אמר יוסי בניון, למרות הפניה של המיליארדר הוא העדיף להישאר בווסטהם. מה אתם אומרים עוד קניית ענק של גיידמק?
קרדיט לוואלה
|
|
מוזר מאודדד .... הוא בחיים לא יצליח לקנות אותווו
גם אם הוא ישלם לו פי 3 הוא לא ילך.. הוא לא פראייר
שחקן אמיתי אכפת לו מהקריירה שלו ופחות מהכסף
עשה בשכל שלא יחזור לפה שלא יעשה שטויות אני מקווה שאף אחד לא יעדיף את ביתר על פני אירופה כי איך שביתר נראים אולי יש כסף אבל אין שכל .. שילכו לאירופה שם הם יתקדמו לא פה ..
Indianapolis colts Champions!!!
איי ארקדי הזה כבר יותר מדי נמאס עליי לא רק שהוא למעשה הורס פה את הכדורגל הוא גם רוצה הלרוס את השחקן הכי טוב שלנו,פשוט בושה מה שהוא עושה פה.
שיחזור בסוף הקריירה.
או שהיה חותם עם גיידמק על חוזה עד 20014 או משו כזה=] ככה הוא לא צריך לדאוג לכלום יותר....
זה היה צפוי שהוא לא ירצה לבוא
עכשיו גם בית"ר הציעו לאוואט מיליון יורו לעונה שיבוא אליהם. אני מקווה שהוא לא יסכים לשטות הזאת !
סעמק שיעזוב את השחקנים שבחו"ל. בניון עשה בחוכמה שהוא לא עובר לבית"ר, למה לו לחזור לארץ אחרי שהוא התפתח כל כך.
קראתי בעיתון שהציעו לדודו אווט חוזה ל5 עונותנכתב במקור על ידי nadavos
מליון יורו לעונה..
מסאנטנדר..
למה שיבוא לביתר
יאללה ביתררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררררררררר תביאו שחקנים טובים@!!! בניון צריך להשאר באנגליה.
יאללה ביתר תתפרקו אמן ..
עכשיו הוא רוצה את אווט מה קרה נגמרו הצרפתים ??
או שהוא הבין סוף סוף שמותר רק 5 זרים ..
Indianapolis colts Champions!!!
בניון לא פראייר הוא לא יבוא להית"ר ההצלחה שלו באנגליה יותר חשבוה מהכסף ....