כנראה שאלהוים רוצה להקים נבחרת כדורגל אחרת למה הוא עושה את זה וכמעט חס וחלילה הורג את אחד הגדולים.
"הרופאים הצליחו לייצב אותו, והוא צפוי לעבור ליחידת טיפול נמרץ בשעות הקרובות", כך הודיע היום (שבת) המועדון."
כנראה שאלהוים רוצה להקים נבחרת כדורגל אחרת למה הוא עושה את זה וכמעט חס וחלילה הורג את אחד הגדולים.
"הרופאים הצליחו לייצב אותו, והוא צפוי לעבור ליחידת טיפול נמרץ בשעות הקרובות", כך הודיע היום (שבת) המועדון."
|
|
איזה אידיוט אני קראתי את זה כבר די קאניו....
הוא בהכרה ונושם בעצמו..
ברוך ה'
בנאדם גדול שחקן גדול
אבל זה בסדר הוא מתלוצץ כבר עם רופאיו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יואב למה שמת בחתימה את הורס הילדות דודו זר?
היה לי קטע איתו בילדותי.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תוריד אותו נראה לי המסכן זה האח האבוד של עמיר פרץ והזמר הטורקי איברהים טליסטסס
LOL אברהים טטליסס זה האח האבוד של סדאם חוסיין בכלל
דודו זר זה התאום של עמיר פרץ
לא הם ארבע אחים סדאם עמיר איברהים ודודו
אימא שלהם הייתה גולדה מאיר חחחח
מה שאמרת כל כך נכון
נראה לי אחרי שבסט הצטרף לקבוצה נגד ה', אז ה' רוצה חיזוק :/כנראה שאלוהים רוצה להקים נבחרת כדורגל אחרת למה הוא עושה את זה וכמעט חס וחלילה הורג את אחד הגדולים.
פיי אני מתאר לעצמי את ההרכבים במונדיאל המתים בשנת 2020 לא רוצה להגיד שמות אבל עד אז ילכו לצערי כמה שמות גדולים
אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\אריק שרון\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חח ניר
תעשה לי כרלעחגלךעחלך'4חךל4חלך356
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כרלעחגלךעחלך'4חךל4חלך356נכתב במקור על ידי linkin