קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

$ הוכחת תשלום | CPAgrip | 22/10/15 $ (סיפור\מאמר אישי)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

Post $ הוכחת תשלום | CPAgrip | 22/10/15 $ (סיפור\מאמר אישי)

שלום לכולם.
    הוותיקים שעדיין פעילים פה אולי יותר יזכרו אותי, חלקכם אולי יכירו אותי מהוכחות תשלום שלי בעבר.
    לאלה שלא מכירים אותי בכלל, שמי שמואל אני עוסק בתחום הPPD - CPA פייסבוק כמה שנים טובות, ובכלל כמעט ואין נושא שלא ניסיתי בתחום כסף ברשת.
    אני התחלתי בדיוק כמו שרוב האנשים פה התחילו, *באקסים הכסף שנראה הכי טוב והכי מהיר שבדיעבד לא ממש שווה את ההשקעה, תמורת רווח אפסי אבל כמובן שאתה הדברים האלה רואים רק היום בהסתכלות לאחור. רוב הפעמיים בהם התעסקתי באתרי באקס כ"טירון" נכשלתי ורוב האתרים היו אתרי *סקאם שבסופו של דבר לא הכניסו לי דבר, ונשארתי כאמור על 0 בחשבון הפייפל שלי (לאלה שתוהים אולי, עד היום הוא לא מאושר)

הכסף הראשון שהצלחתי להכניס ברשת היה מתוכנה בשם TOPLINE (הוותיקים יותר אולי בספק יכירו, זה היה די לא מוכר גם בזמנו)
    מה שהיא עושה בקצרה זה מחליפה את הפרסומות שיש בכול מיני אתרים לפרסומות משלה, וככה מקבלת כסף מהמפרסם ומעבירה חלק מהכסף שהיא מקבלת אלינו, אחרי מספר ימים שראיתי שקצב ההתקדמות שלי מאוד איטי ואין לי רווח ממשי, הצלחתי למצוא *בוט שבמשך חודש הפעלתי אותו כול לילה עד שהגעתי לתוצאה של 10$.
    והדגשתי חודש, ואני יחזור שוב, לחלקכם זה יראה די בסדר, כי אתם טירונים אבל במבט לאחור מראייה שלי כיום זה היה פשוט ביזבוז זמן אבל כמו שלילד אסור לדלג על השלבי גדילה שלו, כך גם אני כיום מבין מה היה התפקיד של כול שלב כזה שעברתי במסע שלי בעקבות כסף ברשת.

השלב הבא שלי בכסף ברשת היה הפורום הזה, כן פורום כסף ברשת באתר אטרף זה האתר שבעצם פתח בפניי את כוווול העולם הענק שכנראה בכללי כסף ברשת, סתם כהערת ביניים כול זמן שעובר וכול זמן שהעסקתי בכסף ברשת השכלתי להבין כמה הנושא הזה רחב נושאים וכמה דרכים אינסופיות ויצירתיות יש בכדי בעצם להצליח להרוויח כסף, המטרה לשמה כולנו פה.
    אני לא יפרט יותר מדי על זמן שהותי באתר, אבל הייתה תקופה שהפורום הזה היה מאוד פעיל, פעיל ברמה של פורום בצבא וביטחון ב*** לדוגמה, אחת הסיבות לכך הייתה שאנשים באמת התחילו לגלגל פה כסף בקלות שדי לא תהיה מובנת כיום, כי זה נהיה הרבה יותר קשה.. הרבה הרבה יותר קשה משלל סיבות שהפירוט עליהם רק ירחיב יותר מדי את מה שאני מנסה להעביר פה.
    עוד הערת ביניים, הסיבה הכללית שבגללה אני רושם את כול זה, זה בעצם לדרבן פה אנשים גם ע"י הסיפור האישי שלי ולהביא אותם למצב בו הם שואפים למטרה ומגיעים אליה גם אם זה קשה, וגם אם זה נראה לא מובן ולא פשוט.. זה אפשרי.

אז אחרי התקופה בה הייתי בפורום, די למדתי להתמצות בכול הנושא של כסף ברשת אבל הייתי נעול על תחום מסויים שהוא ה PPD.
    עם הזמן ועם התחרות שנהיית קשה יותר ויותר עם הזמן, כי אם היית מתחרה עם 5 אנשים על דולר, היחס גודל.. מה שמביא לירידה ברווחים ובעצם מגדיל את זמן העבודה שלך.
    בניגוד לחיים בחוץ שבדר"כ המסלול הוא: מציאת עבודה טובה ~ לשמור על אותה עבודה ~ סוף.
    בכסף ברשת כול העניין הוא באמת לרוץ קדימה וגם אם אתה רואה שתחום מסויים הולך לך, תמיד כדאי ורצוי לבדוק תחום אחר שישמש אולי בעתיד כאלטרנטיבה בשבילך, כי כמו שציינתי התחרות גדולה מיום ליום ובשביל לא להישאר יום אחד בלי יכולות להרוויח התפרסות על כמה תחומים היא הפתרון האולטימטיבי.

הרעיון שהסברתי כרגע זה מה שליווה ומלווה אותי מאז ועד היום בכסף ברשת, והאמת שאפשר להשליך את זה המון פעמיים גם על החיים עצמם.. ואני לא יגזים ואגיד שהרבה מאוד דברים שתעברו בכסף ברשת הם בדיוק המציאות כיום בחיים האמיתיים.. והכלים שתרכשו במהלך המסע האישי שלכם הוא משהו שיחזיק אותכם ויביא אותך לחשיבה טובה יותר גם במציאות.

אז כפי שציינתי הלכתי בדרך הזאת, והתפרסתי לכמה תחומים כשאני עדיין ממשיך עם התחומים הקודמים למיניהם ולעתים אף מייצר קומבינציות שלעתים מצליחות ולפעמיים לא, וכך לאט לאט מתפתח בעצם להגיע לרמה במה אני מכניס לעצמי סכום מכובד מאוד כול חודש, המטרה כמובן אחרי שאתה מגיע להשיג מסויים הוא לשמור על התוצאה קודם כול, ואם יש אפשרות לקדם אותה להישג חדש, אם יש ירידה ברווחים סימן שמשהו השתנה ויש למצוא אלטרנטיבה ששוב, או תחזיר את ההישג או תקדם אותו.

לסיכום היו המון פעמיים במהלך שנותיי בכסף ברשת בהם הייתי על *טייס אוטומטי הסיבות העיקריות היו לימודים, פעמיים אחרות היו בגלל שהחלטתי לעבוד גם במציאות ולקבל את ההכנסה באינטרנט כהכנסה צדדית (שבאופן אירוני היוותה פעם אחת הכנסה עיקרית)
    אבל תמיד שמרתי על האופציה של כסף ברשת בראש ותמיד ידעתי שברגע שאצטרך לחזור, החומרים שמורים והידע מה השתנה ומה דרך הפעולה בכול זמן נתון בידיי.

אני מקווה שהצלחתי לדרבן חלק מהאנשים שיקראו את זה, אולי אפילו הצלחתי לעזור לכמה בטיפים שהבאתי במהלך הסיפור\מאמר אישי הזה.
    מצטער אם חלקכם ימצאו את המאמר כלא מועיל או לחילופין ארוך מדי לקריאה.
    זה המעט שאני יכול לעשות ולתרום לפורום שעזר לי המון במהלך דרכי בתחום, ובעצם הביא לי את הכלים להגיע להצלחה... שזה משהו שבאמת אני מעריך ומוקיר תודה לאנשים שעזרו לי אז שהיום לא פעילים.. חלקם בצבא, חלקם בחיים בחוץ, חלקם אפילו יכול להיות עם ילדים.. כול אחד ולאן שמסלול חייו הוביל אותו, אני רק רוצה שידעו שהידע שהם העבירו דאז עזר ויש מי שמעריך אותו.

---------------------------
    הוכחת תשלום של החודש האחרון:
    (התקבל)

-----------------
    אתם יותר ממזומנים לשאול שאלות בכול תחום, אני יענה לכול דבר שאני יודע ואני יכול לענות.

*
    באקסים- קבלת תשלום על כול קליק וצפייה בפרסמות בדרך כלל נע בסכומים מועטים 0.004$, כיום אני יודע שבכדי להרוויח בתחום הזה צריך להשקיע המון כסף, ולעבוד נכון וחכם.

*
    סקאם- אתרים אשר לא משלמים לאנשים שביצעו את הפעולה שהוטלה עליהם, יכול להיות בכול תחום בכסף ברשת. במילים פשוטות אתר שקרי.

*
    טייס אוטומטי- כניסה של כסף כאשר האדם עצמו אינו עובד או פועל למען אותו כסף, בדרך כלל מגיעים למצב כזה כאשר יש עבודה מרובה לפני כן שמביאה אותך למצב בו המערכת שלך תעבוד גם אם תפסיק לעבוד, די נפוץ בתחומים שהזכרתי למעלה.

STOOOOP

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

היו זמנים חבר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי יש מצב שאתה יודע להשתמש ב ShareCash? ולהסביר לי איך לפרסם את הקבצים שאני מעלה? אם כן אחי וואלה יעזור לי מאוד אם נדבר בפלאפון אפילו שיהיה נוח. תודה!

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

כיף לקרוא סיפורים כאלה כאן,
    כל הכבוד על ההתמדה.

שיהיה בהצלחה בהמשך

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Shmuel
    לייקים
    28
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מי שמבשל את המנה אוכל אותה (:

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    היו זמנים חבר
    ללא ספק אחי, מה שלומך היום מאמר?

ציטוט נכתב במקור על ידי sKEZA צפיה בהודעה
    אחי יש מצב שאתה יודע להשתמש ב ShareCash? ולהסביר לי איך לפרסם את הקבצים שאני מעלה? אם כן אחי וואלה יעזור לי מאוד אם נדבר בפלאפון אפילו שיהיה נוח. תודה!
    שלח לי את הסקייפ האישי שלך בפרטי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    כיף לקרוא סיפורים כאלה כאן,
    כל הכבוד על ההתמדה.

שיהיה בהצלחה בהמשך
    תודה רבה מתן.

STOOOOP

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כל הכבוד על ההשקעה מאוד מדרבן ומעודד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect