קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בעיה קשה בלימוד אנגלית

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה קשה בלימוד אנגלית

אנירוצה ללמוד אנגלית ואני לא מצליח יש ליהמון חומר לימוד הכל באנגלית הלכתי גםלמורים פרטיים ולא עזר אמרו לי שכדי לילמצוא שיעורים מוקלטים עם ספרים שמלמדיםאנגלית ומסברים בעברית אני לא מוצא באףמקום גם לא בחנויות מה עושים מישהו יכללעזור לי יש לי המון סרטים וסדרות וגםתוכנות מהאתר זה לא עזר מה עושים
    בקיצוראני מאוד רוצה ללמוד אנגלית מה עושים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם את רואה שכלום לא מצליח לך למה את לא מנסה לקחת קורס אנגלית? יש את הקורס בוולסטריט שיש להם שם שיטת לימודים ממש טובה, של לדבר ולהקשיב וכל מיני פעילויות במחשב ועובדים בצוות קטן והם מלמדים שם ממש טוב ואני בטוחה שזה יוכל לעזור לך. אל תתייאשי. את גם חייבת לקרוא כמה שיותר באנגלית ולנסות לדבר אפילו שיחות קצרות... לדעתי הכי טוב ללכת לעשות קורס, זה הכי מקצועי ועוזר... רק אל תתפשרי על כל מיני מכונים זולים ולא מקצועיים כמו ברלינגטון וכאלה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

באוצר מלים והבנת הנקרא ודיבור אני מצליחה לקרוא אבל לא מבינה כלום הלכתי למורים פרטיים לקורסים בברליץ ובוולסטריט דרשו ממני סכומים מופרזים יש לי מלא ספרים עיתונים סרטים וזה לא עוזר אני צריכה כנראה שיעורים מוקלטים באנגלית אבל עם הסברים בעברית וספרים מהתחלה בקיצור קורס מוקלט עברית אנגלית כך שאוכל לקרוא ולשמוע ולתרגל עד שאקלוט את זה ואת זה אני לא מוצאת באף מקום
    נערך לאחרונה על ידי מעיין1234; 30-11-2015 בשעה 05:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לדעתי

ציטוט נכתב במקור על ידי מעיין1234 צפיה בהודעה
    באוצר מלים והבנת הנקרא ודיבור אני מצליחה לקרוא אבל לא מבינה כלום הלכתי למורים פרטיים לקורסים בברליץ ובוולסטריט דרשו ממני סכומים מופרזים יש לי מלא ספרים עיתונים סרטים וזה לא עוזר אני צריכה כנראה שיעורים מוקלטים באנגלית אבל עם הסברים בעברית וספרים מהתחלה בקיצור קורס מוקלט עברית אנגלית כך שאוכל לקרוא ולשמוע ולתרגל עד שאקלוט את זה ואת זה אני לא מוצאת באף מקום
    כן שווה לך להשקיע קצת כסף כדי לראות שיפור משמעותי, איזה אפליקציה חינמית לא באמת תביא אותך לשום מקום. וחוץ מזה שיטת הלימוד בוולסטריט היא בדיוק מה שאת מדברת עליו... הרבה לשמוע, לדבר ולתרגל כדי להבין.

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,623 | הודעות: 8,151,205 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect