חברה יאלללההה קונה בדולרים כמובן כן?
נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 21-04-2016 בשעה 19:06.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
במשפט מחץ שלך זה צריך להיות I לא IM בקטע של הSTOP WHEN IM DONE כמובן
נכתב במקור על ידי afx במשפט מחץ שלך זה צריך להיות I לא IM בקטע של הSTOP WHEN IM DONE כמובן אם נכנס לקטנות זה נראלי צריך להיות בכלל בזמן עתיד, You'll stop when you're tired, i'll stop when i'm done.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אם נכנס לקטנות זה נראלי צריך להיות בכלל בזמן עתיד, You'll stop when you're tired, i'll stop when i'm done. יכול להיות גם בהווה פשוט אתה תעצור כשתתעייף, אני אעצור כשאסיים אתה עוצר כשאתה מתעייף, אני עוצר כשאני מסיים
נכתב במקור על ידי afx יכול להיות גם בהווה פשוט אתה תעצור כשתתעייף, אני אעצור כשאסיים אתה עוצר כשאתה מתעייף, אני עוצר כשאני מסיים בעתיד זה נשמע יותר טוב
נכתב במקור על ידי Super Pippo בעתיד זה נשמע יותר טוב לא יהיה דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.
נכתב במקור על ידי afx לא יהיה דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב. לא יכלתי להסכים יותר
נכתב במקור על ידי Super Pippo לא יכלתי להסכים יותר בן כמה אתה כבר?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display בן כמה אתה כבר? 16 וחצי מספיק גדול כדי לסבול משביתת הטסטרים
חוקי הפורום