ביום שישי החגיגה מתחילה - אפריקה הולכת לשלושה שבועות של כדורגל נטו , עם כשרונות מכל רחבי אירופה ששייכים לנבחרות האפריקאיות , אולי מקבץ הכשרונות הכי גדול בעולם , חגיגה לכל סקאוטר.
מי לדעתכם תזכה?
קמרון
חוף השנהב
ניגריה
מצריים
טוניס
אחר(לפרט בהודעה)
ביום שישי החגיגה מתחילה - אפריקה הולכת לשלושה שבועות של כדורגל נטו , עם כשרונות מכל רחבי אירופה ששייכים לנבחרות האפריקאיות , אולי מקבץ הכשרונות הכי גדול בעולם , חגיגה לכל סקאוטר.
מי לדעתכם תזכה?
|
|
האמ
כמו שזה נראה כרגע קמרון תבוא עצבנית אחרי הפסד העלייה שלהלמומנדיאל
סמואל אטו יתן בראש
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חוף השנהב אוווווו תוניסיה
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
אני בדיעה שניגריה הולכת על התואר.
נבחרת שמאוד רעבה לתואר ויש לה שמות מספיק מפחידים כשבראשה מרטינס החלוץ האימתני של אינטר.
קמרון דרוגבה ואטו מחזיקים את הנבחרות שלהם אבל אם זה קרב ראש בראש בין קמרון לחוף השנהב אין ספק שקמרון לוקחת ולכן אני חושב שהם יקחו את הגביע
יאללה פרננדז לך לצפות תביא לכאן שחקנים ברמה הגבוהה ביותר
יפן חזקה על התואר. יש להם את כל המיצובישים ושיאצויים.
שונא כדורגל אפריקאי, חרא של סיגנון.
הם משחקים יחפי
ם
בגלל זה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
פשוט נכשלתי בגיאוגרפיה.נכתב במקור על ידי MeToRaF
וכנראה שבאמת בגלל זה יואב
תכלס האליפות הזאת לא מעניינת את רוב האנשים באירופה לפחות,אולי רק את הפריקים של הכדורגל האפריקאי ואת הסקאוטרים וגם אותי זה ממש לא מעניין אבל אם לזרוק הימור אז אני הוןלך על גמר קמרון נגד ניגריה.
דווקא אותי זה מענייןנכתב במקור על ידי Gigi Buffon
ערימה של כשרון באליפות אחת , אנשים פשוט לא מעריכים את הכדורגל האפריקאי אבל עכשיו באפריקה לאט לאט כל המיליארד'רים שיש להם עסקי יהלומים ומשאבים באפריקה משקיעים במדינות האלה עשרות מיליוני דולרים לפיתוח אקדמיות כדורגל, יש שם כשרון לא פחות מהברזילאים עם כל הכבוד, המצב הסוציו-אקונומי הוא זהה ואין שום סיבה שאפריקה לא תתפתח לגדולות כמו ברזיל לדוגמא.
אני אצפה בטורניר הזה במתח והנאה, יש שם מס' שחקנים ששווה לשים עליהם עין כי נראה אותם עוד שנה-שנתיים בטופ של הכדורגל
תהנה ותדווח.נכתב במקור על ידי MeToRaF
כולה מתכונת במתמטיקהנכתב במקור על ידי Hoobastank
אתה נשמע כאילו אתה במחזור יו
תרגע=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חחח אני לא עצבני, אומנם קיבלתי 20 אבל יש יום שישי מתכונת חוזרת והמגן שלי הלך טוב.נכתב במקור על ידי linkin