קלאסיקה ישראלית. שניצל (צילום: shutterstock)
מאת: יפאת חמו
מצרכים
3 חצאי חזה עוף (פרפר וחצי)
ביצה
שתי שיני שום כתוש
כף שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
טיפונת כורכום
חצי כפית כמון
מלח
פרורי לחם
כף שומשום
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חוצים כל שניצל לאורכו כך שמקבלים ששה שניצלים צרים.
טורפים את הביצה ומוסיפים שמן זית, שום כתוש, תבלינים ומערבבים.
משרים את השניצלים כחצי שעה בתערובת הביצה והתבלינים.
טובלים בפרורי לחם מעורבים עם השומשום.
מטגנים עד הזהבה וטורפים כשהכל עדיין חם.







ציטוט ההודעה

