3 דברים:
1. (הגיע הזמן שמכל הפאדיחות שרשמתי כאן אחת מהן תהיה עליי) קמתי הבוקר שפוך לחלוטין, ונרדמתי בשיעור הראשון (היסטוריה). כשהתעוררתי, אני רואה פתאום כמה צוחקים עליי, ואני לא מבין מה קורה. שאלתי מישהו, והוא אמר לי שנחרתי. ממש נחרתי בשיעור... ועוד הוא אמר לי שהרבה הסתכלו עליי, ומורה, שגם שמע את הנחירות שלי, אמר "עזבו אותו. תנו לו לנחור בשקט." ואי ואי ואי מה שזה היה... ועוד שיעור אחרי זה המורה למתמטיקה (שלהזכירכם, המחנכת שלי) אמרה "שמעתי שעבר עליך שיעור היסטוריה מעניין" בחיי שזה היה מביך
2. היה למישהו יום הולדת היום. אז יש אצלינו לפעמים איזה מנהג של לשיר למישהו יום הולדת ולהכניס לו מכות (מי שמכיר את זה מבין). אז כמעט כל המגמה רדפה אחריו עד לכיתה בשביל זה חחחחחח זה ממש הרג אותי! ועוד הוא החזיק סוודר ביד ואמר "אל תתקרבו אליי! אני לא רוצה להשתמש בזה!" חחחחחחחחחח כולם צחקו עליו!
3. בשיעור פיזיקה, המורה לפיזיקה נותן איזה חישוב מהיר בראש של תוצאה כלשהי, ואחד התלמידים אומר "הלוואי והמורה שלנו למתמטיקה הייתה יודעת לחשב כמוך". המורה שמע אותו ושאל "בת כמה המורה שלך?" והוא עונה "בת 26" והמורה אומר "אז ז"א שהיא לא יודעת לחשב. בגיל צעיר כ"כ." ואחד מהתלמידים של קבוצת המתמטיקה שלי מתפרץ ואומר "אבל המורה שלנו בת איזה 46 ולא יודעת לחשב!" ואז המורה פותח באיזה נאום על מורות למתמטיקה, וכולנו נשפכים מצחוק!
קיצר, בבית הספר שלי אין יום בו לא קורה פאדיחה למישהו! אני רוצה לדעת על בית ספר אחד שבו קרו דברים יותר מצחיקים!

ציטוט ההודעה

>:o :Boxing: =-O