תשלחו בפרטי את מספר הטלפון של הבעלים
תשלחו בפרטי את מספר הטלפון של הבעלים
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
052654469
לא שווה אפילו להרחיק אותך כי במילא לא תפסיד כלום אם לא תהיה פה וגם האחרונים שנמצאים פה.
אז בנימה זו אני מאחל לך שבת שלום ולך תזדיין.
זה מצחיק כי מי שלא שווה פנייה כאן זה אתה, מייצג אתר ומתייחס אל הגולשים בו כאילו הם הכלבים שלך,
רק אם היה כאן קהל היית שומר על התנהגות של בן אדם וזה מראה כמה אתה אשפה, כשאף אחד לא מסתכל אתה מרשה לעצמך להראות איך אתה באמת מתייחס לאנשים.
ובחזרה אליך, למרות שבטח עדיין לא עשית את זה.
חביבי נראה לי שאתה קצת מתבלבל, אני לא מייצג אף אחד כאן, לא הייתי כאן גם תקופה וכמוך וכמו הרבה אנשים כאן נוכחתי לדעת שזה המצב הפורום.
להגיד לך שזה מפריע לי? ואני רוצה להרים אותו או לשפר את המצב\לקנות אותו? ממש אבל ממש לא!! אני כאן מ2007 ורשום מ2009 והיום אני בן 24, אז אני משאיר לך לעשות את החשבון לבד לכמה אני כאן וכמה נתתי מהזמן שלי לאתר הזה.
מה שאתה לא מבין זה שבתקופה הזו שהזכרתי זה היה שונה,לא דור האייפון ודור הטאבלט, כל המידע שניתן היה לרכוש ולשאוב היה באמצעות פורום כזה או אחר לסירוגין ובאמצעות נטו המחשב.
פעם הייתי משחק במגסון,וכשעבר זמנו לא חיפשתי לשדרג או לא ניסיתי לשמר אותו.
הטכנולוגיה מתפתחת וממציאה את עצמה מחדש כל הזמן, לכל דבר יש סוף וכך גם הסוף של האתר הזה.
בנקודת מבט שלי אני לא מאמין שהוא יכול לעזור או לתרום למישהו כאן כך שחבל על המשאבים ועל המאמץ.
ויש משהו במה שאתה אומר לאיך שאני מתנהג, אני נוטה להסכים אותך אבל בנימה זו אומר לך גם על הזין שלי..
אחי אתה ממחזר גיפים של טאקו
יותר נמוך מזה אני לא חושב שאפשר להגיע
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אומר לך משהו?
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 30-05-2016 בשעה 00:19.
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 30-05-2016 בשעה 01:43.
חחחחחחחחח חתיכת אדיוט זה אושרי הטמבל ערך לי את ההודעה עם החתימה שלי בנסיון לצחוק עליי