בעזרת השם נעשה ונצליח
קצת על המערכות שיש בשרת והמידע עליו :
EXP :5000
VIP : 9999
Drop : 80
ResetLVL : 400
Max Stats : 32767
Points for lvl up : 10
המערכות שקיימות בשרת :[לבינתיים,בהמשך יתווספו עוד מערכות]
מערכת גיאמים - ברגע שמנהל משחק נכנס למשחק מופיעה הודעה גלובאלית .
מערכת פקחים : ברגע שפקח נכנס למשחק מופיעה הודעה גלובאלית ובנוסף לכך מתי שפקח מתפנה מפיקוח\אימון\קרב התערבות או כל דבר אחר הוא רושם פקודה מסויימת ומופיעה הודעה גלובאלית שמודיעה שאותו פקח פנוי לעזרה .
חנות X - חנות קרידיטים בתוך שרת המשחק לנוחות השחקנים , כך שלא תצטרכו לצאת מהמשחק לאתר בשביל לרכוש חפצים בקרדיטים שרכשתם מאיתנו , תוכלו לרכוש את החפצים בתוך השרת .
מערכת חנות פרטית - החנות הפרטית של השחקנים הפרטיים היא לא בכסף כמו ברוב השרתים , החנות הפרטית שלכם היא ריסטים , כך שאין לכם דאגה מהבחינה שתשימו חפצים יקרי ערך בחנות הפרטית שלכם ואנשים יוכלו לקנות אותם , או שתוכלו להשיג ריסטים מאנשים בעזרת החפצים שהשגתם בשרת המשחק .
מערכת איוונטים אוטומטים - אני מבטיח לכם שבכל יום יתקיימו איוונטים בשרת , בין אם הם אוטומטיים ובין אם לא , בכל יום אני מבטיח לכם לפחות איוונט אחד בשרת , אבל כפי שידוע לכם , מנהלי משחק לא יכולים להיות פנויים כל הזמן , לכן התקנו את מערכת האיוונטים האוטומטיים , כך שתוכלו להנות לא רק מהאיוונטים שמתבצעים ע"י מנהלי המשחק על פי לוח האיוונטים של השרת , אלא תוכלו גם להנות מאיוונטים אוטומטיים בהפתעה פה ושם
מערכת News - מערכת חדשות שבכל 5 דקות מופיעה הודעה גלובאלית על אירועים שונים שמתבצעים בשרת כגון : חודש הדמויות , איוונט קרבות , מכרזים בפורום ועוד הפתעות שהכנו לכם שכרגע נשמור עליהם בסוד , מערכת זו חשובה על מנת שתוכלו להיות מעודכנים כל הזמן לגבי האירועים השונים והמיוחדים שמתבצעים בשרת המשחק
מערכת SmartStats - מערכת זו דואגת שהשחקן שלכם לא יעלה מעל מספר הנקודות המקסימלי במשחק ,מערכת זו חשובה על מנת למנוע לכם בעיות ולחסוך לכם זמן בחישובים
לגבי צוות השרת :
צוות השרת מורכב מאנשים עם המון זמן פנוי שיהיו מחוברים כמעט בכל שעה ביום
אני נותן לכם את המילה שלי שאין מצב שלא תיכנסו לשרת ותבקשו עזרה ואיש צוות [לא משנה אם זה מנכל סמנכל מנהל משחק או פקח משחק] לא יהיה שם בשביל לעזור לכם .
צוות השרת מורכב מאנשים רציניים ובוגרים [ גילאי 17 ומעלה ] אנשים שכיהנו כבר בתפקידים שונים בעבר , שיודעים מה הם עושים שהם כאן אך ורק למען מטרה אחת - והיא לעזור לכם . ויש להם ידע רחב במשחק בלשון המעטה , כל אחד נבחר בפינצטה על מנת להביא לכם תמיכה ומקצועיות שעדיין לא חוויתם , ואנחנו נדאג שזה יישאר כך
גם האנשים שיעלו לצוות השרת יצטרכו לעמוד בקריטריונים נוקשים מאוד, אנחנו לא מתפשרים על הבינוני ומטה , אנחנו נעלה רק אנשים שאנחנו בטוחים ב-100% שהם מתאימים לתפקיד , לא יקרה מצב ששחקן יעלה למנהל משחק \ פקח בלי השקעה רבה בשרת והתמדה , אם הוא לא יעמוד באחד מהקריטריונים , הוא פשוט לא יעלה , חד וחלק .
וכל זה על מנת לשמור על המקצועיות של הצוות ועל הדרך שבה הוא פועל , אנחנו פועלים כגוף אחד , ובימים שבילינו ביחד נהיינו כמו משפחה . וכך גם האנשים שיעלו לתפקיד יהיו חלק מהמשפחה הזאת שנקראת ReflexMuCrew
סיכום :
אני לא הולך עכשיו לשחד אתכם ולהגיד לכם שמי שיבוא לשרת יקבל ככה וככה , כי אני פשוט חושב שזה לא נכון לעשות דבר כזה , אני לא רואה את זה כאשכול פרסום בכלל , אני רואה את זה כמשהו מאוד גדול שהשקעתי עליו מכספי הפרטי אך ורק למענכם , אני הצגתי בפניכם את הקריטריונים של השרת
אחסון : יש
אתר ודומיין : יש
פורום : יש
שרת עם מערכות ייחודיות : יש
צוות מקצועי שילווה אתכם לאורך כל הדרך : יש
פייר ? השקענו .
השקענו פה השקעה רצינית , כספית פיזית ונפשית , לקחנו פה סיכון שיכול להיות שגם נפסיד ממנו
אבל לכם ? לכם אין מה להפסיד , אני לא אחפור עכשיו לכל אחד ואחד מכם על זה שאני רוצה שהוא יבוא לשרת , אבל כשיעלו ההורדות , תורידו , תיכנסו , תתרשמו ,תראו את ההשקעה , את הרצינות , את המקצועיות אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו , נעזור לכם בכל מה שתתקשו , אנחנו נהיה שם תמיד לשירותכם ואך ורק למענכם
אני אמרתי את שלי , עכשיו תורכם לעשות חושבים ולהחליט .
בהצלחה שיהיה לנו
אוהבים אתכם 3>
מחכים לכם
קישורי השרת
http://ReflexMu.Com
קישור הפורום: פורום השרת : http://www.forum.reflexmu.com/
האתר יעלה בימים הקרובים
האתר יעלה בעיצוב חדשני
ההורדות יעלו בתאריך 22/03
ההרשמה תעלה ב 23/03
הפתיחה הגדולה ב 24/03 בשעה 17:00
להורדה:בקרוב