קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ReflexMu 5000EXP Season 3 NewItems

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Mu
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Mu

ברירת מחדל ReflexMu 5000EXP Season 3 NewItems

בעזרת השם נעשה ונצליח

קצת על המערכות שיש בשרת והמידע עליו :

EXP :5000
    VIP : 9999
    Drop : 80
    ResetLVL : 400
    Max Stats : 32767
    Points for lvl up : 10

המערכות שקיימות בשרת :[לבינתיים,בהמשך יתווספו עוד מערכות]

מערכת גיאמים - ברגע שמנהל משחק נכנס למשחק מופיעה הודעה גלובאלית .

מערכת פקחים : ברגע שפקח נכנס למשחק מופיעה הודעה גלובאלית ובנוסף לכך מתי שפקח מתפנה מפיקוח\אימון\קרב התערבות או כל דבר אחר הוא רושם פקודה מסויימת ומופיעה הודעה גלובאלית שמודיעה שאותו פקח פנוי לעזרה .

חנות X - חנות קרידיטים בתוך שרת המשחק לנוחות השחקנים , כך שלא תצטרכו לצאת מהמשחק לאתר בשביל לרכוש חפצים בקרדיטים שרכשתם מאיתנו , תוכלו לרכוש את החפצים בתוך השרת .

מערכת חנות פרטית - החנות הפרטית של השחקנים הפרטיים היא לא בכסף כמו ברוב השרתים , החנות הפרטית שלכם היא ריסטים , כך שאין לכם דאגה מהבחינה שתשימו חפצים יקרי ערך בחנות הפרטית שלכם ואנשים יוכלו לקנות אותם , או שתוכלו להשיג ריסטים מאנשים בעזרת החפצים שהשגתם בשרת המשחק .

מערכת איוונטים אוטומטים - אני מבטיח לכם שבכל יום יתקיימו איוונטים בשרת , בין אם הם אוטומטיים ובין אם לא , בכל יום אני מבטיח לכם לפחות איוונט אחד בשרת , אבל כפי שידוע לכם , מנהלי משחק לא יכולים להיות פנויים כל הזמן , לכן התקנו את מערכת האיוונטים האוטומטיים , כך שתוכלו להנות לא רק מהאיוונטים שמתבצעים ע"י מנהלי המשחק על פי לוח האיוונטים של השרת , אלא תוכלו גם להנות מאיוונטים אוטומטיים בהפתעה פה ושם

מערכת News - מערכת חדשות שבכל 5 דקות מופיעה הודעה גלובאלית על אירועים שונים שמתבצעים בשרת כגון : חודש הדמויות , איוונט קרבות , מכרזים בפורום ועוד הפתעות שהכנו לכם שכרגע נשמור עליהם בסוד , מערכת זו חשובה על מנת שתוכלו להיות מעודכנים כל הזמן לגבי האירועים השונים והמיוחדים שמתבצעים בשרת המשחק

מערכת SmartStats - מערכת זו דואגת שהשחקן שלכם לא יעלה מעל מספר הנקודות המקסימלי במשחק ,מערכת זו חשובה על מנת למנוע לכם בעיות ולחסוך לכם זמן בחישובים

לגבי צוות השרת :

צוות השרת מורכב מאנשים עם המון זמן פנוי שיהיו מחוברים כמעט בכל שעה ביום
    אני נותן לכם את המילה שלי שאין מצב שלא תיכנסו לשרת ותבקשו עזרה ואיש צוות [לא משנה אם זה מנכל סמנכל מנהל משחק או פקח משחק] לא יהיה שם בשביל לעזור לכם .

צוות השרת מורכב מאנשים רציניים ובוגרים [ גילאי 17 ומעלה ] אנשים שכיהנו כבר בתפקידים שונים בעבר , שיודעים מה הם עושים שהם כאן אך ורק למען מטרה אחת - והיא לעזור לכם . ויש להם ידע רחב במשחק בלשון המעטה , כל אחד נבחר בפינצטה על מנת להביא לכם תמיכה ומקצועיות שעדיין לא חוויתם , ואנחנו נדאג שזה יישאר כך
    גם האנשים שיעלו לצוות השרת יצטרכו לעמוד בקריטריונים נוקשים מאוד, אנחנו לא מתפשרים על הבינוני ומטה , אנחנו נעלה רק אנשים שאנחנו בטוחים ב-100% שהם מתאימים לתפקיד , לא יקרה מצב ששחקן יעלה למנהל משחק \ פקח בלי השקעה רבה בשרת והתמדה , אם הוא לא יעמוד באחד מהקריטריונים , הוא פשוט לא יעלה , חד וחלק .
    וכל זה על מנת לשמור על המקצועיות של הצוות ועל הדרך שבה הוא פועל , אנחנו פועלים כגוף אחד , ובימים שבילינו ביחד נהיינו כמו משפחה . וכך גם האנשים שיעלו לתפקיד יהיו חלק מהמשפחה הזאת שנקראת ReflexMuCrew

סיכום :

אני לא הולך עכשיו לשחד אתכם ולהגיד לכם שמי שיבוא לשרת יקבל ככה וככה , כי אני פשוט חושב שזה לא נכון לעשות דבר כזה , אני לא רואה את זה כאשכול פרסום בכלל , אני רואה את זה כמשהו מאוד גדול שהשקעתי עליו מכספי הפרטי אך ורק למענכם , אני הצגתי בפניכם את הקריטריונים של השרת

אחסון : יש

אתר ודומיין : יש

פורום : יש

שרת עם מערכות ייחודיות : יש

צוות מקצועי שילווה אתכם לאורך כל הדרך : יש

פייר ? השקענו .
    השקענו פה השקעה רצינית , כספית פיזית ונפשית , לקחנו פה סיכון שיכול להיות שגם נפסיד ממנו

אבל לכם ? לכם אין מה להפסיד , אני לא אחפור עכשיו לכל אחד ואחד מכם על זה שאני רוצה שהוא יבוא לשרת , אבל כשיעלו ההורדות , תורידו , תיכנסו , תתרשמו ,תראו את ההשקעה , את הרצינות , את המקצועיות אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו , נעזור לכם בכל מה שתתקשו , אנחנו נהיה שם תמיד לשירותכם ואך ורק למענכם
    אני אמרתי את שלי , עכשיו תורכם לעשות חושבים ולהחליט .

בהצלחה שיהיה לנו
    אוהבים אתכם 3>

מחכים לכם
    קישורי השרת
    http://ReflexMu.Com
    קישור הפורום:
    פורום השרת : http://www.forum.reflexmu.com/
    האתר יעלה בימים הקרובים
    האתר יעלה בעיצוב חדשני
    ההורדות יעלו בתאריך 22/03
    ההרשמה תעלה ב 23/03
    הפתיחה הגדולה ב 24/03 בשעה 17:00

להורדה:בקרוב

לסריקה:בקרוב
    בקרוב יעלה הפורום באתר השרת
    מתי אפשר
    להירשם?
    רשום לכם למעלה

נערך לאחרונה על ידי Yitzhaki; 18-03-2016 בשעה 15:02.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Mu
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Mu

חברים בקרוב הפתיחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Mu
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Mu

חברים בקרוב הפתיחה
    האתר עלה . בקרוב ההרשמה+הורדה
    יאללה בהצלחה לנו
    אתר :
    http://reflexmu.com/index.php
    פורום:
    http://forum.reflexmu.com/index.php

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect