טוב אז ככה אני די רזה ואני חייב להשמין אני רוצה להתחיל לפתח גוף ובגלל שאני רזה זה מונע ממני יש המלצות לאוכל שמשמין?
[לא רעל כימי חח]
טוב אז ככה אני די רזה ואני חייב להשמין אני רוצה להתחיל לפתח גוף ובגלל שאני רזה זה מונע ממני יש המלצות לאוכל שמשמין?
[לא רעל כימי חח]
|
|
עדיף לא להיות שמן =\
פשוט תתאמן.. השרירים יתנו לך יותר נפח.. לא צריך שומן בשביל זה.. סתם יסתיר את השרירים.
Bring the Violence-
לאו דווקאנכתב במקור על ידי Dead Or Alive
הוא צריך קצת משקל בשביל להתחיל
אני כבר עליתי 2 קילו
תאכל כמו חזיר
בלי פחד משומן פחמימות חלבון
נתרן
או משהו כזה
הכל!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
בן כמה אתה?? זה תלוי.... יכול להיות שאתה עוד בשלב שזה לא משנה כמה אתה אוכל וזה פשוט המבנה גוף שלך.. גם אני פעם אכלתי כמו חזיר לא השמנתי ופתאום התחתי להשמין אז אני עכשיו אוכל פחות...
זה באמת תלוי בגיל, אולי זה פשוט המבנה גוף.
זה לא מבנה גוף זה חילוף חומרים
שמור על ארחות בוקר נכונה ארוחת צהרים בריאה מהרבה לחמים וארחות ערב אחרי אימון עם הרבה פחממות שמור על ארוחות ביניים.
תקפיד לאכול בבוקר ביצים בארוחת צהרים פסטה או כל דבר עם בצפר בכמות סבירה ולאחר האימון משהו שומני דוגמא סטייק או כל בשר אחר.
Mirko Crocop K-1
תתאמן, אתה לא צרך להשמין זה לא ייתן לך כלום!
אתה צריך לפתח את השרירים וזה ייתן לך נפח, ותאמין ליאתה תתחיל לאכול יותר
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
יכול להיות שיש לך חילוף חומרים מהיר וזה אומר שלא משנה אם תאכל כמו חזיר אתה לא תשמין...
תנסה לאכול כל מיני מאכלים עם הרבה שומן לתקופה (הצעה שנתנו לך פה) ואם זה לא יעזור לא נראה לי שמשהו יעזור..
מי שאמר שלא צריך אז טעה ,צריך להשמין בשביל שיהיה מה לשרוף בשביל השרירים אחרת ככה זה לא עובד .....
ותנסה לאכול דברים כמו :פסטה,תפוחי אדמה,הרבהההההההההההההההההההה אורזזזזזזז אבל הרבה עם כל מה שתאכל לשלב את זה ובשר כמו שניצל עוף ,חזה,לפעמים תאכל דג זה טוב בשביל הבריאות וחלבון שיש בו פשוט טוב לגוף
אזרחות ממממ דבר טוב
מה אתם צוחקים...בשביל לפתח שרירים חייבים להשמין...
הרי מה יהפוך לשרירים
תבקש מאמא או אבא
לקנות לך גלידה
כמה שיותר אחוז שומן שיהיה על בסיס שמנת..
אתה לוקח את המיכל..ומתחיל לדפוק..
כמה שת'יכול..
כמובן שיהיה טעם שאתה אוהב..
אתה גם יכול לקחת תפוצ'יפס ולהתחיל לדפוק
כל פעם קח תפוצ'יפס מול איזה סרט או תוכנית ותאכל
תאכל מול הטלויזיה, או כשאתה קורא...
תאכל בלילה...בעיקר לפני שאתה יושן...
וזהו אם אתה לא משמין מה שאתה רוצה...אני יודע כי ככה אומרים לאלה שכן שמנים וכן צריכים דיאטה..
לא לאכול מול הטלויזיה ולא לאכול בעת קריאה(כי אתה מתרכז בקריאה או בטלויזיה ובנתיים אוכל ולא שם לב בכלל שאתה אוכל ואז אתה יכול לאכול ולאכול בלי להרגיש )
וגם מי ששמן אומרים לו לא לאכול בלילה כי בלילה שאתה ישן הגוף עושה שורף פחות קלוריות
בונא אין לכם מושג בגרוש..
צריך להשמין?!
לא אתה פשוט צריך לאכול נכון , ואם אתה תשמין אתה תבוא לפה עוד כמה שבועות ותבכה לנו שניהייתה לך כרס..
זה לא ככה , כדי לפתח את הגוף צריך לאכול ביחס נכון בין פחמימות-חלבונים-שומן(בריא..)
מי שלא יאכל כמו שצריך לא יתפתח כמו שצריך והוא סתם ישמין במקום להעלות במסת שריר הוא יעלה בשומן..
דרך אגב שרירים לא הופכים לשומן , ושומן לא הופך לשריר אז אל תזיינו בשכל