אחלה משחק ... מאוד מקורי אני לבנתיים נהנה ממנו מאוד =]
אחלה משחק ... מאוד מקורי אני לבנתיים נהנה ממנו מאוד =]
|
|
ואיי נכון אני גם הורדתי אבל נתקעתי בשבלב השני מה עושים שם אני שעה וחצי מרביץ לשומר הזה והוא לא מת מה אני עושה משהו יודע?
אני משחק בזה באמת מישחק יפה חבל שיש איזה 3 מיליון באגיםאבל עדיין זה ענק בכל אופן אני בשלב שאתה על רכבת... ואתה צריך לצבוע גרפיתי על הצדדים שלה בעעע הגעתי לאחרון אני מצייר אותו ואז יש לי שגיאה בעעע שיט אני מקווה שזו שגיאה לא של כל המישחק רק של אותה שנייה... הלוואי
מה אני עושה בשבל הזה משהו יודע? שאני הולך מכות עם השוטר הזה אבל הוא לא מת ולא יורדים לו חיים מה עושים<?
תקרא את ה OBJECTIVES שלך ...
בכל מקרה אתה צריך לרסס על המכונית של המשטרה ולהדביק מדבקות ואז לקחת ת'דבר הזה שליד המכונית ולפרוץ את הדלת ...
אני תקוע באזור השלישי בשלב הראשון נראה לי... אני צריך לרסס מתחת למסילות של הרכבות אבל אני לא מצליח לעבור ת'גדר .... שמתחתי
שיט נתקעתי שוב לא מצליח לעבור ת'שמן הזה אמרו לי משהו ללחוץ e ולברוח לו אבל מה אז? אני בורח בורח מביא לו מכות וכלום ....
תחכה שהשמן ישבור את אחד הספסלים ואז יהיו לך מקלות אתה לוחץ E מרים אותם ואז מרביץ לו...נכתב במקור על ידי ronbn1
מאיפה הורדתים את המשחק שמעתי שהוא משחק יפה
יש לי באג מטומטם שאחרי שכיסחתי תשמן ולקחתי לו תספריי זה עדיין חושב שזה בקרב ולא נותן לי להתקדם
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
שמתי באימיול ולא זז לי... ואני מת לשחק כי ראיתי סרטון ונראה חייה
זה למחשב ?
כי אני לא מוצא את זה ב NFORCE .. וגם לא באתרי ביטורנט =/
רק תאתר הרשמי =/
http://www.atari.com/gettingup/flash...y=3&byear=1903
וראיתי בגיימר כתבת בקרוב עליו..
אחי יש בTb והמשחק לדעתי לא משהו כי כל המשחק מה שאתה צריך לעשות הוא גרפיטי אין הרבה מכות וזה זה משעמם רק לעשות גרפיטי אבל הגרפיקה אדירה
שטויות זה גם משחק פלטפורמהנכתב במקור על ידי ronbn1
ד"א מישהו הבין איך להתגנב לעשות למישהו KNOCK? כי אני לא הבנתי
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
תילחץ Shift ארוך וכאתה מאחוריו את אמור לילחוץ על שני הכפתורים של העכבר (לא כולל הגלגלת) ד"א זה לא תמיד עובד ה KNOCK מול ה silver cck זה לא עובד למשל (בכל אופן אצלי)