יששש אבא שלי קנה לי כרטיסיםםםםםםםםםםםםםםם עוד חודש אני שםםםםם
|
|
אם זה פורום האבקות, לפי דעתך איזה כרטיסים אלה יכולים להיות?? אתה ממש טיפש היום אהה לירן..נכתב במקור על ידי liranhhh
ולגבי הכרטיסים אחי תאמיתי מצטער לאכזב אותך, אבל זה ממש טיפשי שפתחת על זה נושא...
אני לא חושב שלמישהו אכפת פה לאן אתה נוסע או שאבא שלך קנה לך כרטיסים...
אז מנהלים לפי דעתי כדי לנעול את ההודעה זה יגרום לספאם מיותר...
LOLLLLLLLL
עבדו על אבא שלך חחחח
בגלל זה צריך לקרוא הודעות בפורום חחח
Bring the Violence-
תגיד לי ??נכתב במקור על ידי injection
מה יהיה איתך ???
כל הזמן מקלל??
שאלתי שאלה!!!
כי אין מופע בארץ!
אז פעם הבאה תחשוב לפני שאתה עונה !
מה זה טיפשי לפתוח על זה נושא זה לא כל יום שמישו מקבל כרטיסים להופעה של הWWE ולדעתי לירן שאל לאיזה מופע בדיוק סמאקדאון או ראו או להופעה שלהם בישראל (מה שלא בטוח שיהיה)נכתב במקור על ידי injection
תתחדש אחי מקווה שבאמת לא עבדו על אבא שלך כי יש כזה סיפור שמזייפים כרטיסים
הוא רושם שעוד חודש הוא שם! מזה? רק חו"ל קודם כל...נכתב במקור על ידי 007od
דבר שני לירן אל תדאג לי אני חבר של לירן והוא לא התכוון לראו ולסמקדאון גם אם הוא יגיד שכן... הוא התכוון איזה כרטיסים מבחינה של בכללי... אני כמעט בטוח...
ולגבי מזה טיפשי, מצטער אבל זה טיפשי... מה אתה אז הוא קונה כרטיסים מה אתה נוסע? הוא נוסע... זה סתם גורר לספאם... במקום לפתוח נושאים על דברים כאלה... אנשים צריכים להתחיל לפתוח יותר דיונים, להביא יותר חדשות, ספולירים ולהתחיל לעורר את הפורום הזה... לא הגיוני שהפורום הזה לא זז.... איכשהו אנחנו צריכים להעיר אותו ולא עם נושאים כאלה מצטער... אני יודע שאני נשמע רשע או משהו כזה, אבל זו האמת צריך להתחיל לעורר את הפורום הזה ובמהרה... אפילו אין לנו 2 עמודים על דיון רסלמניה איך זה הגיוני?... כל פורום אחר כן... רק פה לא... משהו כאן לא בסדר... וצריך לראות מה הבעיה....
יופי אתה יודע למה לירן התכוון בגלל שהוא חבר שלך אז מה אני צריך לדעת זה היה קצת טיפשי על איך שענית לונכתב במקור על ידי injection
ודבר שני מה זה צריך להעיר את הפורום הזה תאמין לי הפורום מורם יפה גם בלי התגובות שלך
ודבר שלישי הפורום הוא לא רק על חדשות ועידכונים אפשר גם להביע דעה אפשר לשאול שאלות ואפשר להגיד מה קיבלת מחו"ל (כמו בובה של מתאבק או לא יודע מה) והכרטיסים זה הדבר שהכי מותר לפותח עליו דיון כי לא כל אחד מקבל כרטיסים ועוד לחו"ל
אז אם אתה רוצה שתקבל כרטיסים למופע אל תפרסם פה
קודם כל דבר יפה... אני דיברתי אלייך יפה דבר יפה... מזה גם בלי התגובות שלך.... למה מה אתה עושה... מביא לי דברים מפורום ב**** תפסיק לבלבל לי במוח טוב... והפורום לא מורם... אפילו שאלתי כמה מנהלים... וגם הם ענו לי אותו דבר.. אז כמו שלירן אומר אל תענה לפני שאתה בודק...נכתב במקור על ידי 007od
ולגבי השאלות.... יש לך נעוץ של שאלות.... עובדה שמוטי כל הזמן סוגר אנשים ששואלים.... ולהגיד מה הבאתי מחו"ל... לפי דעתי טיפשי.... כנראה שאני היחידי פה שחושב בראש של בוגרים... ולא בראש של ילדים...
ואל תדאג אם אני יקבל כרטיסים אני לא יפרסם מילה שלי....
טוב אתה חבר של לירן את מי זה מעניין לדעתי הוא התכוון לא מפכינה כלליתנכתב במקור על ידי injection
ודבר שני אתה מדבר יותר מדי פה לכולם תוריד פרופיל מה בראש של מבוגרים וכולם פה בראש של ילדים
חחחחחחח עזוב אני לא יגיב לדברים כאלה אחי... כבר נמאס לי כמו שאתה אומר להכנס לראש של ילדים...נכתב במקור על ידי 007od
הגנון נסגר מצטער ..
וזיו די לפתוח כאלה נושאים פה זה לא צ'ט אלה פורום תכתוב כמה מילים ולא חצי מילה
Indianapolis colts Champions!!!