תראו..הייתי עם חברה שלי הרבה זמן..בוא נגיד כמה חודשים..3ליתר דיוק..נקשרתי אליה..טוב סיפרתי לכם כבר והכל..
קיצר אנחנו כבר איזה חודש לא ביחד..ובחודש הזה הייתי כבר עם 2 בחורות..וזהלא סתם צירפות או חירמון..עם אחת מהן שכבתי..עם השנייה משו' בסיגנון בוא נגיד לא שכבנו אבל אתם מבינים הדבר השני..
שתי הבנות האלה היו משו' חד פעמי..כאילו אחת מהן בכלל גרהבעיר אחרתנפגשנו כולה 3 פעמים..והשניה סתם טמבלית לא רוצה לראות אותה בחיים שלי..
קיצר בקשר לחברה שלי לשעבר..תקשיבו זה היה קצת מסובך...בהתחלה כשהתחלנו להיות חברים לא אהבתי אותה סתם בישביל החירמונים וזה היא נראית טוב אז למה לא...אחרי זה התאהבתי בה ממש...ותראו אחרי שנפרדנו היה בלאגן גדול..ממש גדול ..ולא ביגללי ולא ביגללה בגלל הסביבה...קיצר ליפני כמה זמן חבר שלי ..שהוא ידיד שלה..שאל אותי אם אני מרגיש אליה משו' עדיין...אמרתי לו שכן והוא אמר לי שהיא אמרה לו שהיא עדיין מרגישה אליי את זה..קיצר תאכלס אני עדיין אוהב אותה(ככה נראה לי לפחות) והיא עדיין אוהבת אותי(ככה נראה לי לפחות) ואני כמעט בטוח שזה נכון...אבל אין מצב שאנחנו חוזרים להיות חברים כי היה בלאגן כזה גדול אתם לא מתארים..יענו ברמות של ה40 איש ואני לא מגזים מכוניות והכל אנשים שהלכו בישבילי יעונ הרמתי מלא אנשים..קיצר איך אני שוכח אותה?<ואל תגידו תיהיה עם מישהי אחרת כי הייתי כבר עם עוד 2 ואפילו שכבתי עם אחת מהן..ואל תגידו שהזמן הוא הפיתרון כי אנחנו כבר חודש לא ביחד או אפילו יותר אני חושב..
=\וזה אוכל אותי מבפנים שאני יודע ששתינו אוהבים אחד תשני עדיין אבל לא יכולים להיות חברים..=\ וא וא איזה מגילה כתבתי..חח טוב בקטנה במילא אין לי מה לעשות ואני חולה שבוע בבית כבר

נפגשנו כולה 3 פעמים..והשניה סתם טמבלית לא רוצה לראות אותה בחיים שלי..
) גודשת 0.7 באר
ציטוט ההודעה