קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברס אני חייב פה עזרה כבר אני לא יודע מה עוד לעשות ...
    על ידי CR7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-02-2007, 19:53
  2. מישהו יודע אם אפשר לעשות משהו כזה?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 27-09-2006, 00:43
  3. מישהו יודע איך אפשר לעשות אתר כזה?
    על ידי GBD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 13:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

טוב לא יודע מה כבר לעשות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    בוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין בנות שלא נותנות,יש בנים שלא יודעים לקחת

ברירת מחדל טוב לא יודע מה כבר לעשות

תראו..הייתי עם חברה שלי הרבה זמן..בוא נגיד כמה חודשים..3ליתר דיוק..נקשרתי אליה..טוב סיפרתי לכם כבר והכל..
    קיצר אנחנו כבר איזה חודש לא ביחד..ובחודש הזה הייתי כבר עם 2 בחורות..וזהלא סתם צירפות או חירמון..עם אחת מהן שכבתי..עם השנייה משו' בסיגנון בוא נגיד לא שכבנו אבל אתם מבינים הדבר השני..
    שתי הבנות האלה היו משו' חד פעמי..כאילו אחת מהן בכלל גרהבעיר אחרת נפגשנו כולה 3 פעמים..והשניה סתם טמבלית לא רוצה לראות אותה בחיים שלי..
    קיצר בקשר לחברה שלי לשעבר..תקשיבו זה היה קצת מסובך...בהתחלה כשהתחלנו להיות חברים לא אהבתי אותה סתם בישביל החירמונים וזה היא נראית טוב אז למה לא...אחרי זה התאהבתי בה ממש...ותראו אחרי שנפרדנו היה בלאגן גדול..ממש גדול ..ולא ביגללי ולא ביגללה בגלל הסביבה...קיצר ליפני כמה זמן חבר שלי ..שהוא ידיד שלה..שאל אותי אם אני מרגיש אליה משו' עדיין...אמרתי לו שכן והוא אמר לי שהיא אמרה לו שהיא עדיין מרגישה אליי את זה..קיצר תאכלס אני עדיין אוהב אותה(ככה נראה לי לפחות) והיא עדיין אוהבת אותי(ככה נראה לי לפחות) ואני כמעט בטוח שזה נכון...אבל אין מצב שאנחנו חוזרים להיות חברים כי היה בלאגן כזה גדול אתם לא מתארים..יענו ברמות של ה40 איש ואני לא מגזים מכוניות והכל אנשים שהלכו בישבילי יעונ הרמתי מלא אנשים..קיצר איך אני שוכח אותה?<ואל תגידו תיהיה עם מישהי אחרת כי הייתי כבר עם עוד 2 ואפילו שכבתי עם אחת מהן..ואל תגידו שהזמן הוא הפיתרון כי אנחנו כבר חודש לא ביחד או אפילו יותר אני חושב..
    =\וזה אוכל אותי מבפנים שאני יודע ששתינו אוהבים אחד תשני עדיין אבל לא יכולים להיות חברים..=\ וא וא איזה מגילה כתבתי..חח טוב בקטנה במילא אין לי מה לעשות ואני חולה שבוע בבית כבר
    לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר

2. קישורים ממומנים

טל המאאגניבה
    אורח

למה לא יכולים להיות ביחד..?
    אני אומרת שים זין על הסביבה..מה אכפת לך שהיה מזה סיפור גדול..
    תעשה מה שטוב לך..
    וגם מה שטוב לה..
    חבל לוותר על זה אם שניכם רוצים אחד את השני..

משתמש משקיע האוואטר של Knuffles
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    B Cool = B Smart

לא הבנתי מה הקטע שלך שלא תהיה איתה.
    שים פס על העולם.
    טוב לך איתה ? אתה אוהב אותה באמת ? תשים *** כמו שאומרים על כולם ולך על זה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

שמע... אני אגיד לך משו אחד פשוט וקל שבעצם נורא נורא נורא מסובך: לך לפי מה שאתה מרגיש.
    ניראה לי שכבר אמרתי לך את זה פעם או פעמיים אז אני אגיד את זה שוב.

זובי על ה 40 איש שהרמת זובי על כולם- אתה רוצה אותה לך על זה אתה יכול.

אם אתה לא רוצה- אז רק הזמן יעשה את שלו. אני מבין טוב מאוד לליבך ואני יודע ששום בחורה לא תעזור אבל מה שעוזר זה הזמן... הזמן מעביר את הדברים והוא יעביר גם הפעם, פשוט אתה צריך לתת לו לעשות את שלו.

אין לי הרבה מה לחדש לך אני יודע שאתה בן אדם גדול בוגר ולא צריך ת'הרצאות שלי זה לא נחוץ בשבילך אז אני לא אזבל בשכל ואני אומר לך את זה חד וחלק... זה מה שיש לך. 2 אפשרויות ברורות לחלוטין.

הדבר היחיד שלא ברור זה באיזה אפשרות תבחר- וזאת כבר בעיה שתצתרך לפתור לבד אבל אני חושב שתפתור אותה ללא עזרה של אף אחד, לא מהפורום ולא מהמציאות.
    למה ה' לוקח את הטובים ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    בוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין בנות שלא נותנות,יש בנים שלא יודעים לקחת

לא הבנתם..ייענו זה אין מצב שאנחנו חוזרים ...כי גם כשהיינו יחד למרות שאהבנו אחד תשני לא היה טוב לנו..כי ככה למרות שיש אהבה לא מתאימים פשוט ..
    וזה לא סתם 40 אנשים..בין האנשים האלה יש לי חברים כל כך קרובים שאני לא יוותר עליהם בישביל אף אחת בעולם..
    וזה מו שנגיד יש מכות אתה ו5 אנשים על מה חברה..וזה רק בגללך יענו החברים שאיתך לא קשורים רק באו לעזור..קיצר היה מכות כולם חטפו וגם החברים שלך ועוד פעם אני מדגיש הם הלכו מכות בישבילך כדי לעזור לך וחטפו ממש..ואז אחרי כמה זמן אתה הולך וניהיה חבר של הצד השני ומדבר איתםיוצא איתם לשתות למסיבות ולא עם החברים שלך..קיצר לא הבאתי תיאור טוב..קיצר התכוונתי זה כמו לירוק לגב שלך בפנים..ואני לא יכול לעשות דבר כזה..פעם הבאה שיהיה פשוט מכות אז אפחד לא יבוא לעזור ..
    נערך לאחרונה על ידי בוני; 01-03-2006 בשעה 16:55.
    לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,336 | הודעות: 8,150,918 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect