באמת למה אסור ??? אולי כי מבזבזים ידלים בגלל השפיך ??? לא יודע - אני חשוב שכמה שיוצא לך לעשות יותר
ביד אז הילדים יצאו פחות טובים - ניראה לי לפי האמונה אני לא ממש זוכר .......
באמת למה אסור ??? אולי כי מבזבזים ידלים בגלל השפיך ??? לא יודע - אני חשוב שכמה שיוצא לך לעשות יותר
ביד אז הילדים יצאו פחות טובים - ניראה לי לפי האמונה אני לא ממש זוכר .......
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
|
|
בגלל שזה כאילו שאתה הורג מיליוני ילדים שיש לך בביצים... וגם אסור גם להשתמש בקונדום כי זה גם לא למטרה של להביא ילדים לעולם
אזוב שטיות
=-O
כפי שידוע לי
הסיבה היא לא שרשום בתנ"ך שאסור לעשות את זה אלא יותר זה עניין של יענו אתה הורג את הזרע (הורג ילד)
משהו כזה בקיצור אין לי מושג תאמת אבל זו בערך התשובה
"לא תוציא זרע לשווא"
המטרה של הזרע שיוצא זה להביא ילדים ...
אתה תוכל להביא זה לא פוגע או משהו אבל בעצם אתה משחיט את מה שיצא למה לעשות את זה ?
אתה משחיט את הקיים שם, "הורג" לא בדיוק אבל זה מה שאתה עושה ...
בביצים ?!?!?!? מה הקשררררררררר ?בגלל שזה כאילו שאתה הורג מיליוני ילדים שיש לך בביצים... וגם אסור גם להשתמש בקונדום כי זה גם לא למטרה של להביא ילדים לעולם
אזוב שטיות
אזוב ?
תלמד לרשום =\
עזוב באמת כדאי שתעזוב נושאים שאתה לא יודע =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחי אני באמת לא מבין בשטיות האלהנכתב במקור על ידי AvixTz
=-O
ואי אם אחד דתי דוס מביא ביד כשהוא בן 18 פעם ראשונה
מרסס את כל הטלויזיה
כל דבר מעמיד לו בטח![]()
איזה שטויות אתה מדבר =\
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
גיל 18 הוא כבר נשוינכתב במקור על ידי YaBoy
שמע אולי הקטע הזה קשה להחזיק עד אז
אבל ברגע שהם נשואים הם בלי עין הרע מפגיזים אל תדאג להם
רגע אז - אם דתי רוצה להביא ביד הוא צריך תמונות מה אז ????????
ומותר להביא ביד כל עוד לא יוצא זרע שזה ממש אבל ממש קשההההה ......
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
מה הקשר תמונות ?!
אתה הורג אותי עם התגובות האלה =\
נראה לי מותר להביא ביד ולתרום את הזרע...אבל אף אחד לא עושה את זה....
לדעתי זה החטא שנעשה הכי הרבה פעמים...גם אסור להשפיך בכל דרך אחרת ,אנאלי אוראלי וכאלה...
וזה נקרא "זרע לבטלה" הרבה פעמים מבקשים מחילה על זה בתפילות...