הוא עשה לו בראו האחרון
fu!!!!!
יענו
wtf???
אפילו לסנר לא הצליח
הוא עשה לו בראו האחרון
fu!!!!!
יענו
wtf???
אפילו לסנר לא הצליח
|
|
הוא עשה לו כבר פעם F U , שתיים ליתר דיוק , זה היה השלישי שלו !
כן נכון כמו שגל אמר פה פעם שלישית ..
בגלל שברסלמניה XX הוא עשה פעם אחת והוא נחלץ ואז פעם שנייה
ועכשיו פעם שלישית..
זה לא פעם ראשונה!!!
ולמה אתה חושב שזה קשה לו???
לא, ביג שואו קופץ ואז הוא ישר זורק אותו........
זה לא כזה דבר...
אני ראיתי במכון כושר אנשים עם איזה 400 קילו על הגב :\
זה לא ממש בעיה למי שמתאמן על משקלים כבדים!
כן זה הפעם השלישית, יש לי את הקרב שהוא עושה לביג שואו פעמיים אף יו ברסלמניה, שמעו האנשים האלה מתאמנים אימונים של משקלים כבדים ועוד משתמשים בסטרואידים , אבל עדיין זה קצת מפתיע שעושים לבהמה הזה אף יו
יהיה כיף!
זה לא עד כדי כך מפתיע :|
זה 250 קילו על הגב.. בסחיבת פצוע.. זה לא עד כדי כך קשה.. הם מתאמנים המון וכמו שאמרו.. הוא לא מרים את ביג שואו.. ביג שואו פשוט קופץ עליו :X
Bring the Violence-
חחחחח כן זה לא עד כדי כך קשה 250 קילו זה בקטנה השקיות שסוחבים הביתה מהסופר שוקלות יותר מזה
מה אתם בסדר?
ביג שואו בהמה מפלצתית מטורפת וסינה איזה מטר 70 אתם יודעים כמה כוח צריך בשביל זה? מאז גולדברג שעשה לו ג'האמר וזה עוד היה כשהוא שקל פחות ב wcw
לא ראיתי כזה דבר מרשים
זה מרשים?ושאנגל עושה להנרי ג'רמן סופלקס זה לא מרשים???תעשה לי טובה להרים את ביג שואו לאף יו כל אלוף משקל כבד חייב לעשות אחרת אין לו מה לעשות בעסק הזה...
מה ההתרגשות ? FU , כמו שאמרתי בהתחלה , זה היה ה-3 , ובטח לא האחרון , כי הרי כולנו יודעים שמר.סינה עושה את אותם תרגילים תמיד.
חחחחחחחחחח אחי תשים לב טוב שכשאנגל עושה לו ג'רמן הוא פשוט קופץ אף אחד לא יכולך להרים אותו אם הוא לא יתן לך
כמו בצ'וקסלאם שטייקר עשה לו... הוא פשוט קפץ.
אבל סינה החזיק את ביג שואו באוויר איזה 5 6 שניות.. ואל תחשבו שאני מארק של סינה או משו כזבה.. יענו אני גם חושב שלא מגיע לו להיות אבל זה עדיין חתיכת דבר
גם סינה לא ממש הרים אותו,הוא יותר החזיק אותו ואת זה הרבה אנשים במשקל כבד יכולים לעשות
אתם כאלה לא יודעים לפרגן שזה מפחידדדדדדדדד עלק עוד פעם fu מה אתם רוצים?? זה כמו שתגידו לקיין או ביג שואו עוד פעם צ'וקסלאם?!?
ואין לכם מושג איזה קשה זה להחזיק דבר כזה איזה 5-6 שניות באוויר ויותר מזה להפוך אותו לרצפה בחזרה זה בכלל קשה...
צריך כוח אדירררררר וזה מאוד מרשים נכון שבקטע שהוא מרים אותו על הכתפיים אז ביג שואו עוזר לו אבל אחרי זה..זה הכל סינה...
מכה ממש יפה זאת הייתה גם המכה שהוא העיף אותו מהחבלים....
כן,חח איזה שמנמן ביג שואו