האם אללה היא אותה דמות כמו "אלוהים" ?
אם כן למה האיסלאם והיהדות 2 דתות שונות?
האם אללה היא אותה דמות כמו "אלוהים" ?
אם כן למה האיסלאם והיהדות 2 דתות שונות?
נערך לאחרונה על ידי Ran; 12-03-2006 בשעה 00:39.
|
|
אללה = אלוהים
אלוהים זה השם של הכוח העליון כלומר הקב"ה הוא אלוהים של היהדות אבל לא של הבודהה למשל
הקב"ה הוא האלוהים של היהודים
בעיקרון יש אלוהים שונים, אין לי מושג בקשר לאסלאם, אבל בעיקרון הנוצרים מאמינים שהקב"ה עזב אותנו ועבר אליהם
אני חושב
אותו אל, נביא (=משיח בעקיפין) שונה.
אל אחד: אלוהים = אללה.
נביאים שונים: אצלנו זה משה, אצלהם זה מוחמד.
אל תערבבו את הבחור יותר מיד :-\
אללה=אלוהים אבל לא ממש
אללה של הערבים זה כאילו כוח גדול ששלח את מוחמד אבל לא בדיוק האלוקים שלנו ,
מה ההבדל?
הנצרות מאמינה שיהדות הייתה קיימת לאותו אל כמו שלהם רק שהנצרות זה ברית חדשה ודברים כאלו
האיסלאם מאמין שהנצרות והיהדות זה חארטה והכח האמיתי העליון שלח את מוחמד וה' שלנו לא קיים
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אביחי אתה בטוח?
אלוקים של עם ישראל זה כעיקרון אללה של הערבים.
האיסלאם והנצרות מאמינים בתנ"ך שלנו ומיתבססים עליו(תראו מה זה הגויים מאמינים ואנשים מעם ישראל לא...)
הנצרות כמו שאמרו פה כבר אומרת שה' עזב אותנו והקים עם חדש עם יש"ו-נצרות-ברית חדשה וזה עבודה זרה בגלל שהם מאמינים בשילוש ולא רק בה' .
המוסלמים מאמינים בנוסף על התנ"ך גם בנביא החדש שלהם "מוחמד" והוא אמר את מה שאמר וקמה דת חדשה.
הקטע הוא שהנצרות היא לא בדיוק עבודה זרה, כי מה שאמרת בקשר לשילוש זה נכון,נכתב במקור על ידי michal
אז נגיד הם מאמינים בבן באב וברוח הקודש, אבל הם מאמינים שלושתפ זה אותו אחד, פשוט חלקים
שונים.
זה קשה להבין אני בכלל לא מבין את זה אבל זה בעיקרון מה שאומרים.
ד"א האיסלאם דפוקה למה הם אומרים שגנבנו את הדת מהם, אבל הם מודים שהיהדות הייתה
קיימת לפני האיסלאם.
כן אני בטוח,ואת מתבלבלת.נכתב במקור על ידי michal
המוסלמים לא מאמינים בדרך שאת אומרת אלה הנוצרים,וכן הם עובדים עבודה זרה בגלל כמו שאמרת יש"ו רוח הקודש ומיריים ה"בתולה"(מניאק אם לא עשו אותה לפחות17 פעם) המוסלמים לא מכירים בנו כיהודים אלא כ"תועי דרך" וקיצונים יותר כמו אלה שבגדה מאמינים בסילוקנו מ"ארץ הקודש שלהם"בקיצור האל שלנו ושלהם זה בואי נגיד,לא אותו אחד ואני אומר את זה בעירבון מוגבל כי זה קצת יותר מתגובה בפורום.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
האל של הערבים "אללה" זה הה' שלנו ..
זה אותו אל פשוט האמונה שלהם מתבססת על זה שאנחנו היינו הנבחרים הוא ראה שהוא טעה ועבר אלינו ..
A41 אני מציע לך לבדוק ..
בגלל זה יש יין נסח שאומר שאם גוי נגע בו אסור לשתות אותו ...
אבל גוי ערבי נגע אז מותר לשתות אבל לא לקדש עליו כי הם מאמינים באותו אל ..
הנצרות זה משהו אחר בכלל =\ סתם ..
תבדקו את זה באמת ..
אללה - ה' בשפה אחרת
למה זה דת אחרת כי אצלהם זה הופך לדת אחרת מאז "מוחמד על הסוס המעופף" זה מתפלג ..
הם בעצם על אותם חוקים [כמעט] פשוט המשיכו את זה קשונה הוספות שינויים והורדות ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אז אם אני מאמין בה' אז זה אומר אוטומטית שאני מאמין באללה גם?
תראה זה כמו שתגיד GOD וה'... אתה מביןן ?
זה פשוט בשפה אחרת ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני מבין.
תודה על התגובות חברים![]()