אני עכשיו בבוורלי הילס ואני עכשיו לומד איך לעבור את שלושת הקומבואים שנתנו
עכשיו אמרו לי לעשות spine ואני לא ידוע על מה ללחוץ כתוב רק spine מי עבר את זה ויודע?
תודה לעוזרים
אני עכשיו בבוורלי הילס ואני עכשיו לומד איך לעבור את שלושת הקומבואים שנתנו
עכשיו אמרו לי לעשות spine ואני לא ידוע על מה ללחוץ כתוב רק spine מי עבר את זה ויודע?
תודה לעוזרים
|
|
גם אני תקוע שם אבל במשימה של הצרפתי המסריח ההוא..... וSPINE זה רווח אם לא שינתה כפתורים ואם מישהו יודע איך עוברים את הצרפתי אני ישמח מאוד לעזרה...
תודה אחי וגם אני נתקעתי בצרפתי הזה הוא אומר לעלות על הקיר זה הצלחתי ואז לעשות איזה משו אם קפיצה ולמטה לא הצלחתי
מה נתקעתם בדברים הקלים האלה פחחח
תעשו מה שהוא אומר..
תפענחו ת'כפתורים שלכם קודם..
(רמז גדול)
אני נתקעתי הרבה אחריכם אחרי דאון טאון וזה אני מדבר עם איזה אחד ואני צריך לעשות גרפיטי בכול הערים וכתוב שאני צריך ללמוד את הסטיילים של כל הערים קיצר עשיתי את הגרפיתי כמו שהוא רוצה עכשיו הוא אומר לי שאני צריך לישם את זה ולא הבנתי מה הוא רוצה
אתה יכול להסביר איך עוברים את הצרפתי הזה בבוורלי הילס זה שהוא מסביר לך איך לתפס על הקירות
עברתי אותו עכשיו נתקעתי הם הסיני הזה שאומר לך לעבור לפוקוס מוד ואין לי מושג על מה ללחוץ
איך עוברים את זה שאומר לעשות revent ?
אני לא מבין איזה מקש זה
קרא חוקים
אתה פשוט קופץ כמו שהוא הראה לך ובנחיתה אתה לוחץ 9 במקשים בצד ימיןנכתב במקור על ידי SmEk
גם אני עכשיו נתקעתי כאילו לא כל כך עכשיו אני עם הסיני שנותן לך ספיישל ואני לא מצליח לעשות אותו הוא אומר לי לעשות לצד למטה ו8 וזה לא יוצא לי עזרה