קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תמונות-בעלי חיים
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 20:13
  2. מזל טוב לבן חיים
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 20:25
  3. אסיין בדרך להשעייה-תותח בן חיים
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 04:35
  4. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 16:53
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

גלגולי חיים הבסיס

משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

ברירת מחדל גלגולי חיים הבסיס

אנו נמצאים בתקופה של תאוצה ושינויים בכל נושאי החיים. בטכנולוגיה, במדע, ברפואה ובחיי היום-יום. כדור הארץ נמצא על סף שינוי תדר ואנרגיה חדשה נכנסת אליו. אנו עדים להתרחשויות יוצאות דופן שבאות לידי ביטוי בתופעות טבע שונות, רעידות אדמה, סופות בעלות עוצמה חזקה מוחקות כל חלקה טובה, הצבות נרחבות, שינויים קיצוניים במזג האוויר ועוד. כל התופעות הללו מאותתות לנו על הצורך בשינוי. אנשים חשים מהומה ובלבול, כאב וסבל, אי זרימה ותקיעה בחיים, מצבי דכאון, לחצים נפשיים כבדים, חרדות וצדדים אפלים באישיות שלנו מוחצנים ומוקצנים בצורה מוגברת. אנשים זועקים ומבקשים עזרה רגשית, מחפשים משמעות לחייהם ומימוש הפוטנציאל, היכולות והכישורים. אנשים רוצים לחיות באיזון ובהרמוניה ולחוות את החיים בצורה מאושרת. אבל קיים פער בין הרצוי למצוי, מסתבר שיש כוח שמנתב אותנו לכל מיני סיטואציות ולכל מיני מצבים הגורמים לנו לאי נוחות, כאב וסבל. כאן נכנס לתמונה כל הנושא של גלגול נשמות ונשמות קודמות.3
    הרעיון הבסיסי של גלגולי נשמות הוא כי לאחר שהאדם נפטר, נשמתו עוזבת את הגוף הפיסי ובאמצעות לידה מחודשת היא חוזרת שוב ושוב שבכל פעם היא מוצאת לה את הזמן, המקום והגוף המתאימים לה לטובת צמיחתה וטובתה של הנשמה. כל זה מבוסס על ההנחה של נצחיות הנשמה ועומת הגוף הפיסי, שהוא זמני. כל גלגול משאיר את רישומו וחותמתו כזכרון בתת המודע של האדם. שם מאוחסנות כל הטראומות הריגשיות וכל מערכת יחסים ומאורעות לא הרמוניים שחווינו במהלך גלגולינו הקודמים. כל זה כאילו "נצרב" בתת המודע שלנו.3
    מטרת כל גלגול הוא להפתח ולצמוח מבחינה רוחנית, ורגשית. מוסרית, בכל גלגול עלינו לעשות תיקון על ידי נקיון פנימי. עלינו להשתחרר מן המשקעים שבתוכנו שבאים לידי ביטוי בחיי היום יום כפחדים, אובססיות, התנהגויות קיצוניות, מערכות יחסים קשות וכדומה.3
    הלא מודע עוזר לנו לזהות אותם בכך שהוא ממגנט לחיינו ארועים הדומים לארועים שחווינו בגלגולים הקודמים, הוא מוביל אותנו לארועים דומים לפי חוק הטבע "דומה מושך דומה". המטרה היא להאיר על קיומם ולהעיר אותם על מנת לשחררם. אותו הדין חל גם על מערכות יחסים בין אישיים וחברתיים כאשר כאן פועל חוק קוסמי נוסף והוא "חוק הבומרנג", חוק זה אומר שאם אי פעם בעברנו פגענו באחר בכל נושא, שהסיבה בדרך כלל היתה לטובת ההשרדות של הגוף הפיסי או למען האגו ועשינו דברים בניגוד לחוקי הטבע האלוהי כמו: בגידה, ניאוף, רצח, גניבה וכו'... הרי עתה על מנת שהדבר לא יחזור על עצמו, עלינו להכנס לנעליו של אדם שנפגע ולחוש על בשרינו מה הרגיש הצד הפגוע, זאת על מנת שהדברים לא יחזרו על עצמם

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

נו באמת...זה בולשיט. :|
    אני לא שומע טוב ויש לי מכשיר באוזן אז זה העונש שלי? שבגלגול הקודם ירדתי על אנשים עם בעיות?
    וחוץ מזה אני מרגיש דיי טוב ואין לי אובססיות מטורפות.
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אני לא מבין למה זה מתקשר ..
    אתה יכול להסביר עוד ?

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,120 | הודעות: 8,150,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect