קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]מחפש סרט
    על ידי אוראוראוראור בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 21:40
  2. [עזרה]מחפש סרט , אני חושב שקוראים לו מעבר לזמן
    על ידי = killer = בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-06-2008, 17:21
  3. [עזרה] מחפש סרט
    על ידי dmx459 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-03-2008, 21:30
  4. [עזרה] מחפש סרט..
    על ידי MX2 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 13-03-2008, 21:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

{עזרה} מחפש סרט שנוצר בשנה 1989

משתמש ותיק האוואטר של GanGsTer from mafia
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    11
    נקודות
    1,209

ברירת מחדל {עזרה} מחפש סרט שנוצר בשנה 1989

מחפש את שמו של הסרט שאני לא זוכר עם תוכלו לזהות לי תסרט אני יודה לכם!
    הסיקור:{אני יכנתי חח}
    נער חנון{לא מקובל אבל גאון כמו כל חנון} רוצה להיות מקובל ונראה לי גם אוהב איזה בחורה בשם סינדי אז בתחליתהסרט שלפני שהוא וחברו הלכו לספריה הוא יסתכל אין היא מעמנת קבוצת מעודדות כי היא ראש קבוצת המעודדות. גם הבת הכי מקובלת בבית הספר וראש המעודדות של בית הספר איזה מסיבה אותה ילדה בשם סנידי לבשה בגג מעור של אמא שלה למרות שאמא לי יסכימה לה ללבוש ובמסיבה בטעות נשבח עליה ים אדום אז היא הלכה לשרותים להוריד עם מים וכל זה לא יצליחה הלכה לחנות בגדים רצתה שמוכר יחליך אותו והיא תעבוד שם ותעשה הכל עם הוא יסכים.ולפני שהיא יגיעה לחנות הילד החנון רצה לקנות טלסקופ ושהוא יסתכל וראה עם הטלסקופ והתסכל דרכו הוא ראה אותה נכנסת לחנות כי נראה לי זה היא קניון הוא הסתכל ונכנס לחנות שהיתה בו וראה שהיא צריכה כסףושלם לה 1000$ על על החליפה כי נהקסה לה החלפה במסיבה והיא לא רצתה שאמא תכעס עליה.הילד החנון{לא זוכר את שמו} רצה בעד זה שהיא תהיא חברתו יענו לחודש ימים והוא רצה שהיא תיצא איתו לפים בימי שבת והילכו למסיבות ביחד ויכנסו ביחד לבית הספר. אחרי זה בחודש ימים היא היתאהבה בו והוא לא ידע שהיא האהבה אותו כי הוא היא חננה כזה חחח אחרי זה נגמר החודש היא בא עליו והרצת להגיד לו שהיא אוהבת אותו והוא וויים הצגה של מריבה והם יענו נפרדו הוא נהיא מקובל אחרי החודש הוא היא הולך עם כל המקובלים כל הבנות האהבו אותו!! עד מסבית ראש השנה שהתרחש 4 חודשים אחרי שהם יציאו שהיא התמסטלה שם ורצה לשבת לנוח ואז היא ראתה אותו אומר לחברה שלה שיר שהיא כתבה באותו ערב בה חבר שה והם רבו והיא ספרה הכול שחנן קנה אותה ואז הוא ירד שוב לדרגת אפס ובסוף היא אומרת לו שהיא אוהבת אותווהם נעשים לברים ובסוך היא עולה על המכסת הדשא שלו ורוכבת איתו ואז הם מתנקשים ונגמר הסרט!!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של מתיתיהו
    שם פרטי
    זיו
    לייקים
    0
    נקודות
    395
    משפט מחץ
    אללללההה !!

ציטוט נכתב במקור על ידי GanGsTer from mafia
    מחפש את שמו של הסרט שאני לא זוכר עם תוכלו לזהות לי תסרט אני יודה לכם!
    הסיקור:{אני יכנתי חח}
    נער חנון{לא מקובל אבל גאון כמו כל חנון} רוצה להיות מקובל ונראה לי גם אוהב איזה בחורה בשם סינדי אז בתחליתהסרט שלפני שהוא וחברו הלכו לספריה הוא יסתכל אין היא מעמנת קבוצת מעודדות כי היא ראש קבוצת המעודדות. גם הבת הכי מקובלת בבית הספר וראש המעודדות של בית הספר איזה מסיבה אותה ילדה בשם סנידי לבשה בגג מעור של אמא שלה למרות שאמא לי יסכימה לה ללבוש ובמסיבה בטעות נשבח עליה ים אדום אז היא הלכה לשרותים להוריד עם מים וכל זה לא יצליחה הלכה לחנות בגדים רצתה שמוכר יחליך אותו והיא תעבוד שם ותעשה הכל עם הוא יסכים.ולפני שהיא יגיעה לחנות הילד החנון רצה לקנות טלסקופ ושהוא יסתכל וראה עם הטלסקופ והתסכל דרכו הוא ראה אותה נכנסת לחנות כי נראה לי זה היא קניון הוא הסתכל ונכנס לחנות שהיתה בו וראה שהיא צריכה כסףושלם לה 1000$ על על החליפה כי נהקסה לה החלפה במסיבה והיא לא רצתה שאמא תכעס עליה.הילד החנון{לא זוכר את שמו} רצה בעד זה שהיא תהיא חברתו יענו לחודש ימים והוא רצה שהיא תיצא איתו לפים בימי שבת והילכו למסיבות ביחד ויכנסו ביחד לבית הספר. אחרי זה בחודש ימים היא היתאהבה בו והוא לא ידע שהיא האהבה אותו כי הוא היא חננה כזה חחח אחרי זה נגמר החודש היא בא עליו והרצת להגיד לו שהיא אוהבת אותו והוא וויים הצגה של מריבה והם יענו נפרדו הוא נהיא מקובל אחרי החודש הוא היא הולך עם כל המקובלים כל הבנות האהבו אותו!! עד מסבית ראש השנה שהתרחש 4 חודשים אחרי שהם יציאו שהיא התמסטלה שם ורצה לשבת לנוח ואז היא ראתה אותו אומר לחברה שלה שיר שהיא כתבה באותו ערב בה חבר שה והם רבו והיא ספרה הכול שחנן קנה אותה ואז הוא ירד שוב לדרגת אפס ובסוף היא אומרת לו שהיא אוהבת אותווהם נעשים לברים ובסוך היא עולה על המכסת הדשא שלו ורוכבת איתו ואז הם מתנקשים ונגמר הסרט!!

ווואייי אחייי סרט תותחחחחח אתה לא יודע כמה אני רואה אותו ביום חחח יש לי אותו זה סרט בן זונה
    גם מרגש גם הכללל

אני יעלה אותו עכשיו =]

משתמש ותיק האוואטר של GanGsTer from mafia
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    11
    נקודות
    1,209

תודה אחי גם אני האבתי אותו למרות שאני שונא האהבה וכל זה ממש תותח איך הוא הפך מחננה למקובל ואז שוב חננה תודה אחי!!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect