טוב למי שלא יודע זה לא הפעם הראשונה שהWWE מגיעים לארץ
ב1994 הגיעו כוכבי הWWF לארץ (טייקר, בראט ארט, טאטאנקה, דיזל, רייזר רמון, אוון ארט ז"ל ועוד..)
אז מי היה בהופעה שלהם ב94? וספרו מה קרה?
כן
לא
טוב למי שלא יודע זה לא הפעם הראשונה שהWWE מגיעים לארץ
ב1994 הגיעו כוכבי הWWF לארץ (טייקר, בראט ארט, טאטאנקה, דיזל, רייזר רמון, אוון ארט ז"ל ועוד..)
אז מי היה בהופעה שלהם ב94? וספרו מה קרה?
|
|
שתהיה בריא איזה דיונים אתה פותח...
תפתח אולי דיונים על המתאבקים שיבואו במקום מה היה ב94 תאמין לי שזה יותר מעניין...
אולי תפתח דיון מי רוצה שTNA יבואו במקום WWE (ברצינות אני מדבר)נכתב במקור על ידי injection
חחח אני לא הייתי , הייתי בן 3 חח
חחחחח גם אני הייתי בן 3...אבל יש מצב שאח שלי היה...
מן הסתם שהכולם יגידו WWE כי זה האירגון המוביל... אבל לאט לאט רואים שTNA מתחיל לתפוס עוצמה..נכתב במקור על ידי 007od
ואצלנו בארץ לא מכירים אותם עדיין... רק מי שממש מתעניין בהתאבקות אז הוא מתעניין גם איזה עוד אירגונים יש
כל השאר חובבי WWE שמורכבים מילדים... בגלל זה הרוב המוחלט יהיה לWWE ולא לTNA שבו מדובר באירגון עם
הרבה יותר איכויות, וטכניקה...
לא נכון , דווקא אני הייתי רוצה יותר שהTNA יבואו.
אבל אם WWE באים אז למה לא ? כי אני אוהב את שניהם.
הייתי! אכלתי את כולכם.. וגם נתתי כיף לברט הארט חחחח הייתי בן 6
אהה אתה בן 18 ? לא ידעתי..
נחמד..
היה לו קטע כזה שהוא היה נותן תמשקפיים לאנשים מהקהל.. אז הוא נתן את זה לילד בלונדיני שישב מולי כוס אמא שלו
בואנה אתה בא לדבר איתי על מי יותר אתה יודע כמה הרייטינג של TNA יוצא 0.4 והרייטינג של RAW זה 4.1 אז אתה בא לדבר איתי על חובבנים שמורכבים מילדים נו באמתנכתב במקור על ידי injection
כן זה נכון כי tna קיים רק מספר קטן מאוד של שנים.. אבל אני נהנה יותר באירועים של tna מאשר wwe/נכתב במקור על ידי 007od
נכון שב wwe
הסגמנטים יותר טובים והסטוריליין לפעמים מאוד נחמד אבל tna
לפעמים מביאים קרבות מדהימים... הקרב הבין לאומי שהיה בפיי פר ויו האחרון... הקרב הכי טוב שראיתי השנה.
והקרבות באירועים הקודמים שלהם... בין סמואה ג'ו לאיי ג'יי ובין איי ג'יי סמואה ודניאלס... כל כך אלים.. וגם טכניקה בת זונה. לאט לאט לדעתי אם ישפרו את הקטע הבידורי בtna
אבל לא על חשבון הטכניקה כמו בwwe
אז זה יהיה הארגון המוביל
נכון שהקרבות של WWE הם ארוכים ומשעממים לפעמים אבל ככה זה כשהיה WCW נגד WWF אז היו קרבות עם מלא אקשן כי היה מלחמת רייטינג שני האירגונים נתנו את הכי טובים שלהםנכתב במקור על ידי סנדוקאן
עכשיו TNA מראים את ההכי טובים שלהם כדי למשוך צופים WWE בכלל לא הולכים נגדם ולא מתחרים נגדם כמו בWCW בנתיים זה TNA שעושים את זה
איך אתם תמיד רבים???
ו-חחחחח
בשנת 94?
היית בן 4!!
חחחח
אבל אם אתם כבר רבים על TNA ו- WWE
אז מה זה משנה לכם ריטינג וכל החרא הזה?
שני האירגונים טובים, למרות ש- TNA מתחיל להיות בולט אפילו יותר מ- WWE.