[שיעור נהיגה ראשון, ביום ראשון, יש הצעות?]
[שיעור נהיגה ראשון, ביום ראשון, יש הצעות?]
|
|
תהיה רגוע... קח דברים בקלות... תהיה פתוח ותנסה להפיק גם הנאה :]
זה הכל![]()
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שאני מעביר הילוך... אני מוריד את הרגל מהגז לוחץ על הקלאץ עד למטה מעביר הילוך מוריד את הקלאץ לאט ולוחץ על הגז?
הילוך תלוי לפני מהירות או לפי סיבובי מנוע?אם אפשר תביאו לי רשימה של מתי אני מעביר הילוך, נגיד:
0-20קמ"ש:1
20-50קמ"ש:2
תודה![]()
שמע תכלס הרוב אתה שומע את המנוע צועק לך "תעביר הילוך"
רק בין הילוך 4 ל 5 אתה לא תוכל לדעת מתי להעביר הילוך כי הסיבובי מנוע לא אומרים כלום פה
כדי להעביר להילוך 5 אתה צריך להגיע למהירות 80 ואז להעביר
ושאתה עוצר עצירה מוחלטת תלחץ קלאץ על הסוף וככול שאתה עולה הילוך תשחרר תקלאץ מהר יותר רק בראשון משחררים לאט
צודק
קלאץ' זה גם לעצירה מוחלטת ולירידה במהירות
למה אתה לא מחכה שהמורה ילמד אותך וזהו ?
בכל מקרה ההילוך הוא לפי היחס מהירות/כח שאתה צריך
אבל אתה מעביר לפי הסל"ד
חכה למורה שלך וזהו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אוקיי תודה.
כמו שאלון אמר..
חכה למורה שילמד אותך..
סביר להניח שהוא יילמד לפי מהירויות.
0-20 ראשון
20-40 שני
40-60 שלישי
וכו'..
אבל לאט לאט תלמד גם לשמוע את המנוע
ובד"כ מעבירים הילוך בין 2.7 ל 3.5 הילוך..
קלאץ' משחררים לאט גם במהירויות
אמנם לא כמו בהילוך ראשון אבל גם לאט אחרת זה לא בריא וגורם לבלאי מואץ..
בלי לזלזל פה באף אחד ורוב הדברים שאמרו פה נכון אבל איך זה שבני 16 שעדיין חולמים על רישיון מחלקים פה עצות כאילו הם מורי היגה בעצמם..
אין לי עצות משו מיוחד
פשוט תאהב את זה אני ממש אהבתי את זה את כל הקטע של ההילוכים ועברתי ראשון![]()
אם אתה שואל אותי לבן אדם שרק התחיל ללמוד יש יתרון קטן בקטע של לתת טיפים למישהו שמתחיל. בכל זאת, הוא עבר את זה לא מזמן, הוא מודע לדברים הקטנים שבעיתיים בהתחלה והוא יודע איך הוא התגבר עליהם.נכתב במקור על ידי Corps
בכל מקרה זה לא שאת הקלאץ' צריך להרים לאט, בעקרון מה שבאמת חשוב זו הנקודת חיבור, יש לך נקודה קטנה בהרמה של הקלאץ' שתרגיש בה רעד כזה, בנקודה הזו תתעכב קצת ורק אז תרים. בשני השיעורים הראשונים זה יהיה קטע בעייתי, אח"כ תתגבר על זה. הבעיה היא בעיקר בהילוך ראשון שיש הרבה כוח, בהילוכים האחרים זה לא כ"כ בעייתי.
כשאתה לוחץ על הקלאץ' אתה צריך ללחוץ מהר, כשאתה מרים להתעכב על הנקודה שאתה מרגיש קצת רעד.
וכמו שאמרו, הילוכים בהתחלה הוא יגיד לך לפי הסיבובי מנוע, אני כבר משיעור שני התחלתי לעבוד לפי הרעש של המנוע, אבל אולי במקרה שלי זה יותר קל כי אני לומד על דיזל שרועש יותר.
בנאדם שרק התחיל אין לו את הניסיון שיש לאחד שכבר נוהג בדרך קבע..
זה מאוד נפוץ שילדים משחקים אותה לומדים נהיגה ופשוט טועים ומעבירים את העצות האלה הלאה וככה מטעים את הבנאדם וחבל..
בכל מקרה- לגבי הקלאץ'
המורה יסביר אף מורה לא מצפה שיבוא תלמיד שכבר יודע לנהוג- מלמדים נהיגה מ0
כך שאין מה לדאוג..
ולאט לאט עם הניסיון אתה תתרגל ותלמד..
שיהיה בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי Alon; 13-06-2011 בשעה 21:58.
תבוא רגועתשתדל לא לחרוג מהנתיבים וברגע על הקלא'ץ !!