O.K יש לי משהו כמו 5000 שקל לקנות מחשב ואני צריך מדריך לקנית מחשב. אני מעדיף מחשב פירמה ולא פרנקנשטיין (פרנקנשטיין=הרכבה עצמית) אני צריך מחשב למשחקים כמו NFS תודה.
O.K יש לי משהו כמו 5000 שקל לקנות מחשב ואני צריך מדריך לקנית מחשב. אני מעדיף מחשב פירמה ולא פרנקנשטיין (פרנקנשטיין=הרכבה עצמית) אני צריך מחשב למשחקים כמו NFS תודה.
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!
|
|
5000 שקל שזהו סכום כסף מכובד מאוד, יכול לשמש אותך לקנות מחשב בהרכבה מצויין ואפילו מעולה.
מחשבים של פירמות, כמו IBM Compaq, Dell, HP וכו', יקרים הרבה יותר בלי סיבה, בגלל שפה אתה משלם על השם של החברה, על זה שקיים דגם כזה, ועוד מלא דברים קטנים שמעלים את המחיר.
כל מחשב של " פירמה " יהיה ב 40-50% פחות טוב באותו מחיר ממחשב שהיית קונה בהרכבה במחיר הזה, זה פשוט לא שווה את זה.
אין שום בעיה עם מחשבי פרנקשטיין, כל העולם קונה דברים כאלה, יש על הכל אחריות, אין שום סיבה לקנות מחשב מפירמה.
באמת שזאת תהיה טעות לקנות מחשב מחברה, וכדי לך לשקול משהו אחר, כי ב 5000 שקל מרוב החברות תקבל כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.
תודה
תמיד תזכרו שלוש צימחונים ומי שחושב שזה שלושה שתמיד יזכור : "צימחונים הם נקבות!!!!"בשר בנשמה!!!