הסבר: משחק mmorpg מהנה, שחבר שלי חורש עליו(הוא אומר שזה משחק סופר דופר אדיר) אני עוד לא ניסיתי אבל אף פעם לא ראיתי אותו מתלהב כל כך ממשחק.
http://www.conqueronline.com/
ידע:
אתר רישמי קונקר 2: http://co2.91.com ההרשמה סגורה והסרבר יפתח בימים הקרובים.
אתר רישמי של קונקר אונליין: http://www.conqueronline.com
טוב אז ככה.. למי שלא מכיר את conquer online אז אני אפרט.. אבל אני לא בטוח אם הדברים האלה ישארו גםconquer2 כי אולי הם יורדו דברים ויוסיפו אחרים..
conquer online הוא משחק המונים שמתרחש בעבר. חלק מהאנשים שאני הקרתי אמרו שזה משחק ממש מאפן והחלק השני היתמקר אליו והמשיך להנות.. המשחק מצוייר ומושקע אבל לא ברמה של כל משחקי הMMORPG כמו Guild Wars אבל בכל זאת מהנה מאוד(דעה שלי כמובן..)
במשחק יש ארבעה סוגים של דמויות להתחיל איתם כש קוסמים מתפצלים ברמה 40 זה יוצר 5.
למרות זאת כל דמות במשחק זה ממש משהו שונה מהדמויות האחרות כולל הסוגים של הקוסמים..
לכל דמות יש זכר ונקבה וגם מודל גוף שרירי או קטן.. לשרירי יש שריונות יותר יפים אבל האנימציות שלו ממש מצחיקות
לבנות יש מין גוף "סקסי" או "חמוד"....
לוחם warriar :
הלוחם הידוע כ"טנק" של כל המשחקים הינו קצת שונה ב conquer online, אמנן יש לו את כמות ההגנה הכי גבוהה אבל אינו בעל החיים הגבוהים ביותר וגם אין לו את ההתקפה הכי גבוהה..יש לו M-Def נמוך למדי והוא מכוער!!(דעה אישית שלי) אני לא אהבתי אותו ואני גם לא ממליץ עליו כי לדעתי הוא משעמם(כמובן שיש כאלה שיוהבו את הסקילים שלו ואת סיגנון ולחימה שלו..)
טרואיין torjan :
טרואיין היא הדמות האהובה עלי, יש לה את ההתקפה הכי גבוהה במשחק, היא שולטת בPVP וגם יש לה הגנה ממוצעת. דמות כיפית, עולים איתה רמות די מהר, ואם אני לא טועה רוב האנשים במשחק היו טרואיינים.. אני ממליץ בחום על הדמות הזאת שמשתשת בשתי נשקים. לדעתי גם הדמות הכי "סקסית" לבנות כי יש להם בגדי מיני .
קשת Archer :
הקשת היא דמות כייפית מאוד לעלית רמות, היא יכולה לתקוף טונה של מפלצות בבת אחת והיא עולה רמות ממש מהר.. היה לי קשת לבל 80 והוא עדיין היה קל לעלית רמות.. דמות מומלצת לאנשים שאוהבים לעלות רמות מהר אם כי הדמות הזאת דורשת דיי הרבה כסף כי היא צריחה חצים בכדי לירות..(אבל היא גם עושה טונות של כסף ולכן גם טובה כדמות "צייד" שתעשה את כל הכסף..)
ועכשיו אחרון חביב הקוסם Taoist :
הקוסם היא הדמות הכי מיוחדת במשחק כי בדרגה 40 היא בוחרת בין קוסם מים(Water taoist) המתבסס על להעלות לחברים שלו את הכוח, וקוסם האש(Fire taoist) שמתבסס על להוריד ליריב כמה ליותר חיים. דמות זו בעלת הגנה נמוכה מאוד וזה אחד החסרונות הגדולים ביותר שלה.
קוסם המים: הדמות הכי קשה לעליית רמות אם כי מאוד כיפית ומועילה בפארטי.. היא מרפה, מעלה את הכוח, את ההגנה ומה לא, אבל יש לה קסמי התקפה עלובים...
קוסם האש: דמות דיי קשה לעליית רמות ודיי טובה ב PVP, יש לה סקילים מאוד חזקים ולא כמו קוסם המים, היא מתבססת על יסוד האש: מורידה טונות של חיים ליריב ומתחמקת.
חפצים:
זה יהיה אחד הדברים הכי חשובים במשחק כי אם למשל תמצאו משהו שלא תדעו מה זה, ותמכרו אותו למוכר בעיר, יכול להיות שאתם תפסידו המון כסף..
לכל חפץ במשחק יש סוג ואיכות שקובעת כמה הוא יהיה שווה.
Refined: זה בדרך כלל זבל אם כי נעליים יכולות לעלות 50K אז תשמרו אותן.
Unique:"מיוחד" קצת יותר נדיר מרפיינד ונעליים יוניק יכולות לעלות בסביבות ה 1,2 מיליון.(הנעליים בתמונה הם יוניק ו גם השרשרת)
Elite: זה כבר חפץ די נדיר שיכול לעלות דיי הרבה כסף(תלויי מה החפץ,השריון,הטבעת והכתר בתמונה הם Elite)
Super: הדבר הכי נדיר במשחק, עולה המון כסף וכמעט שלא מוצאים אותו..שתי הקלאבים בתמונה הם סופרים.(לחפצים האלה יש כל מני אפקטים מיוחדים ומגניבים)
כמו כן, יש גם חפצים עם פלוסים, למשל fox coat+1.. הדברים האלה גם דיי נדירים אם כי אפשר למצוא אותם דיי הרבה אם אתם "צדים" עם קשת.
Meteor: המטאור הוא כדור סגול(אפשר לראות באחת התמונות למעלה), הוא לא נדיר במיוחד ושווה בסביבות ה80K(תלוי באיזה סרבר מדובר) אני עם הקשת שלי מצאתי פול מטאורים.. המטאורים משמשים גם להעלות את רמת החפץ, למשל אם יש לכם חפץ נדיר כמו Unique ring+1 אתם תרצו להעלות אותו כי זה חפץ ממש נדיר.. אז אתם תלחו לאיש אחד ב twin city ושם תוכלו להעלות את רמת החפץ.
Dragon ball: הדבר הכי נדיר במשחק אחרי סופר, שווה בסביבות ה~3 מליון וגם נמכר ב5$ באתר הרישמי של conquer(קנייה בטוחה! בדוק!) ויש גם הנחות אם קונים בכמויות.. נחוץ בכדי להעלות את ה"איכות" של הנשק(למשל מElite ל Super)
האפשרויות במשחק:
כאן אתם תראו חלק מהאפשרויות היותר יפות של המשחק כמו בניית בית וכריה.. אפשרויות יחודיות למשחק זה.
PvP: ידועה גם כ"PK", אפשרות זו מאפשרת לכם להרוג אנשים ולקחת את מה שנופל מהם, אחזרי מאוד אך די משעשע אם אתם ברמות גבוהות!!! אני לא ממש אוהב את זה כי אם אתם הורגים איש אז אתם מקבלים 10 PK Points מה שאומר שאתם רצחתם משהו וגורם לכם להיות כחולים למספר דקות, אם יש לכם יותר מ-30 PK Points אתם תהפכו להיות אדומים מה שאומר שיוכלו להרוג אותכם חופשי ויהיה סיכויי שייפור ממכם החפצים שאתם לובשים. ואם יהיה לכם 100 PK Points יוכלו להרוג אוכם חופשי, יוכלו ליפוא ממכם החפצים לעליכם, וכאשר תמותו פעם אחר אתם תושלחו לכלא(Jail) ותחכו שם מסביבות החצי שעה.(אם אני לא טועה) אתם גם תעבדו PK Point כל שש דקות.
חתונה: במשחק יש גם את האפשרות להתחתן, בכדי להתחתן אתם זקוקים להיות לבל 20 מינימום ושהאיש שתרצו להתחתן איתו יהיה בתווח הראיה שלכם, אתם צריכים לדבר עם אבן ענקים בצורת יהלום בכדי להתחתן. אני מציע לכם לחשוב פעמיים לפני שאתם בוחרים לעצמכם בתבן זוג כי אם אתם מתחתנים, תהליך הגירושים עולה לכם ביותר, מה שאומר Meteor ו Meteor tear שעולים בסביבות ה200K ביחד..כשאתם תתחתנו אתם תראו את בתבן הזוג שלכם על המפה בצורת לב אלה אם כן הואהיא יהיו רחוקי מטווח הראיה שלכם.
כרייה: במשחק הזה שלא כמו במשחקים אחרים יש את האפשרות לחפור, בכדי לחפור אתם צריכים להיות מינימום לבל 15 וגם שיהיה לכם עת חפירה. את עת החפירה ניתן להשיג בJail mine וב Twin city. מחיר עת חפירה הינו 1K. יש שלושה סוגים של מכרות, מכרה של לבל 15, מכרה של לבל 40, ומכרה של לבל 70. בכל מכרה ניתן להשיג Gemים שונים, הג'מים מתחלקים לשלושה קבוצות: Normal refined וSuper, כמובן הסופר הוא הג'ם הכי נדיר ומומלץ לשמור אותו עד שאתם תדעו את המכיר המדויק שלו כי הוא שווה טונות של כסף.במכרה אפשר גם להשיג Ores הנחוצות לבניית בית(פירוט בהמשך) במשחק יש Cooper ore, Silver ore ו Gold ore ששווה הכי הרבה
בתים: עוד אפשרות מיוחדת בקונקר היא לבנות בית, בניית בית לוקחת המון זמן כי אתם צריכים המון Ores בשביל לבנות את הבית, לבית יש שתי דרגות, דרגה ראשונה שבה יש רק את הבית:
ודרגה שנייה מוסיפה לך את האפשרות להוסיף חפצים וגינה למבנה
בניית בית היא דבר כיף אם אתה כבר לא נהנה מלעלות דרגות..מומלץ! אפשר גם לארח את החברים שלך בבית שלך אם אתה רוצה, וגם מי שמתחתןנת איתך, יכולה להכניס ולהכנס אל הבית חופשי. יש גם בנק בטוח בתןך הבית, מה שמוסיף עוד מקום לשים את החפצים שלכם!
Market:זה מקום שאנשים באים לשם כדי למכור דברים, זה המקום הכי טוב למכירת מטאורים ודברים דומים, אך גם Twin city זה גם מקום לא רע למחור בו את הדברים שלכם, במרקט יש גם את האפשרות להקים חנות אישית, להקמת חנות אישית תעלו למעלה(לצד השמאלי) עד שתראו שטיחים ללא אנשים מעליהם(השטיחים עם האנשים הינן חנויות תפוסות ואפשת לקנות בהחנויות ע"י לחיצה על השטיח) וללחוץ על השטיח, יפתח חלון חדש בו תשימו את הדברים שתרצו למכור ואת מחירם! מומלץ מאוד אם אתם רוצים לעשות כסף.(אין לי תמונה של השטיחים כי מחקו חלק מהתמונות שהיו באתר בגלל עומס
Guild War: מלחמת הגילדות סביבה סובב כל המשחק כאשר מגיעים לרמות הגבוהות...וכל הפוליטיקה במשחק(כל הקטע של ה Allies וה Enemis..)מדובר במעין "עיר" או יותר נכון מגרש מוקף בחומה עם כל מיני שטיות בפנים שצריך לכבוש....הגילדה שכובשת אותו שולטת עליו למשך כל השבוע /יכולה לבנות פסלים של חברי גילדה בתוך האזור של המלחמה מקבלת יתרון במלחמה הבאה והכי חשוב היא שולטת על הטלפורטים... ז"א שהוא יכולה לשנות את מיקומם וחברייה לא צריכים לשלם עליהם. זה דבר כיפי במיוחד אך ממש לא מומלץ לנובים.
שינויי צבע השיער ושינוי התסרוקת: יש אפשרות לשנות את צבע השיער שלך ע"י קניית שיקוי מאישה אחת ב Twin city עם הצבע שאליו אתם רוצים לשנות..לחיצה ימנית על העכבר בכדי להשתמש בשיקוי.. כמו כן יש גם את האפשרות לשנות את סגנון השיער שלך! אתם צריכים לדבר עם איש אחד ב Twin city ואז לבחור את המספר שאתם חוצים והופה! יש לכם שיער חדש! אהבתם? תשאירו את הסטייל הזה! לא אהבתם? נסו סטייל שונה!
ובקיצור! Conquer online הוא משחר בעל גרפיקה ממוצעת אך עם המון בחירות ואפשרויות מכוריות! אמנם זה משחק לא כל כך פופולארי אבל אולי עכשיו, כשיצא קונקר 2, ישימו אל המשחק יותר תסומת לב.. אני מקווה.. הנה דברים בדשים שיהיו הקונקר 2!
אפשרויות זמן!! בוקר צהריים ערב ולילה!
מפלצות חדשות ומרהיבות!(חחח..)
ג'ם חדש!!
אני מקווה לראות אותכם משחקים ב conquer2 ואני מקווה שאני עזרתי לכם והצלחתי למשוך את תסומת לבחם אל המשחק!כי אני השקעתי בדיון הזה דיי הרבה זמן.. בבקשה תשלחו לי תגובות! בקשה לי ממכם אם יש בעיה תפנו אלי או תלכו אל האתר הרשמי! http://www.conqueronline.com