קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא יכול יותר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 19:56
  2. אנשים אני לא יכול יותר
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 18:42
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 10:12
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 00:27
  5. טוב לא יכול יותר עם אינטרנט זהב האלה..
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 22:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

לא יכול יותר!!! =(

משתמש אנונימי
    אורח

Unhappy לא יכול יותר!!! =(

אני לא יודע ממה להתחיל אפילו טוב אז ככה אני בן 16 לומד בכיתה י' ומנסה לעבור את היום בשלום.
    אני נמוך יחסית,שמן,חלש מציקים לי ומרביצים לי בבית הספר הציונים על הפנים ומה שעוד יותר משגע זה שאני יודע את החומר אבל בזמן המבחן אני נלחץ הבטן מתחילה לכאוב ומה לאת אני כמעט ולא לומד למבחנים,אני לא יודע איך אני עדין בכיתה הזאת עם כאלה ציונים . השנה יש לנו בגרות בלשון ובהיסטוריה ובהם יש לי את הציונים הכי נמוכים,אני רציני משתגע איך לעזאזל אני תמיד!! נדפק,היום המורה להיסטוריה אומרת לנו שהמבחן שעשינו לפני חודש או משהו לא יכלל ב תעודה כי זה לא היה לפי המיקוד אבל מי שעשה בזה חוזר יענו לא בא באותו היום ועשה במועד אחר היא כן מחשיבה וקיבלתי בו 46 עכשיו אני פשוט משתגע למה אני?! למה דווקא אני?!!!! אני פשוט לא יודע למרוח פשוט לא יודע וזה קורא בכל המקצועות שצריך לכתוב הרבה בהם כמו היסטוריה,ספרות,תנך ועוד הרבה אחרים.את ההפסקות אני מנסה לעבור בשלום שלא יציקו או ירביצו לי.בחיים שלי לא קיבלתי נשיקה מבת שהיא לא קרובת משפחה.
    שאלתי את החברים שלי.....חבר שלי(1) אם הוא רואה משהו טוב בי,לא הייתה לו תשובה.ב ה' הפסקתי להאמין ממזמן.
    ורק שתבינו בחיים שלי לא עשיתי לאף אחד משהו רע אז אני פשוט לא מבין למה אני מטרה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Adidi =]
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייכו הרבה,זה מעצבן אנשים =)

פשוט כי לאנשים יותר קל למצוא את הדברים הרעים לדעתם בבן אדם מאשר להסתכל על עצמם ולראות כמה שהם נוראים.!!
    פשוט ככה!
    אני יכולה להגיד לך לא להתייחס אבל אתה תגיד שאי אפשר ואני מבינה
    אבל תנסה כמה שיותר באמת לחשוב שמי הם בכלל???
    תחשוב מה אתה יכול לעשות בשביל עצמך כדי להרגיש הכי טוב שאפשר
    לא משנה באיזה תחום
    ובקשר ללימודים תנסה עוד ועוד עד שתצליח חייב בסוף להצליח אם באמת מתאמצים.!
    Look at the stars,"
    Look how they shine for you,
    And everything you do,
    " ...Yeah, they were all yellow.

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

זה טבע האדם להיטפל לאנשים שחלשים ממנו (טוב לא כולם.. רובם) הבעייה שלך זה ההתנהגות שלך.. אם תעמוד על שלך ולא תיתן שירביצו לך.. ותתחיל להתנהג בצורה שונה ישימו לב אלייך וכל הקטע של המכות הזה יפסיק.

בקשר ללימודים.. לך למורה פרטית. יש שיטות להכל.. כל מה שצריך זה רק תירגול וכח רצון..
    אנשים לא נולדים מטרות, אנשים עושים את עצמם מטרות.. תתחיל לשנות את כל הגישה שלך לחיים.. והכל יסתדר =)
    Bring the Violence-

hai60
    אורח

בקשר לילדים שמציקים לך פשוט שים זין כי הם רוצים לגרום לך ללכת איתם מכות...
    דבר שני בקשר ללימודים אם מסתכלים על הצד החיובי בכל העניין זה שאתה נלחץ בגלל שאתה רוצה להצליח! וזה נותן לך נקודות ניקוד
    תבקש מהמורה שלך לעשות את המבחן באיזשהי כיתה ריקה בלי ילדים ותתכונן למבחן ותחשוב לעצמך זאת עבודה להגשה ואז הציונים יעלו מבטיח לך
    והארכת זמן בעניין הזה יעזרו מאוד

מראה חיצוני אפשר לשנות. תכף נכנסים לתקופה של פסח וקיץ, קח את עצמך בידיים ותלך לעשות דיאטה - עד תחילת שנה הבאה אתה תראה בסדר ואז תיפתר הבעיה של השומן.
    בקשר לחברים, תירשם לחוג מסוים - כדורגל, כדורסל, ג'ודו, קרטה, טניס... כל פעילות חברתית שהיא אחר הצהריים שמה תוכל גם להכיר חברים חדשים וגם לעשות בספורט שיעזור לך גם בדיאטה.

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

תראו שכחתי לציין שעוד חודש אני הולך לפסיכולוג חינוכי, כבר קיבלתי הארכת זמן אבל אני לא רואה שינוי בלחץ.
    ולא נעים לי להגיד את זה אבל חשבתי על התאבדות ולא פעם אחת.......זה לא כל כך "נעים" כמו שזה נשמע....קל להגיד קשה לעשות
    אני לא יכול לשנות את עצמי אני מנשה אני הולך לחדר כושר אבל זה לא עוזר ...
    לעזאזל עם האנונימי
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אחי איך אתה עובד בחדר כושר?
    תכנס קצת לפורום כושר.. תשאל ונעזור לך לעשות הכל כדי שתיהיה שמח עם עצמך , הרבה יעזרו לך שמה אל תפחד להכנס..
    אל תקשיב למדריכים תמיד.. תבוא ננסה לעזור לך

משתמש כבוד האוואטר של Hydro
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    600
    משפט מחץ
    Eläköön! Väkivalta!

בקשר לכאבי בטן בזמן מבחנים - אני מניח שזה חרדת מבחנים - זה בדיוק מה שהיה לי.
    תפנה אל ההורים שלך (או בעצמך) ותחפש פסיכולוגית חינוך - זה יכול לפתור בעיות רבות :]
    [חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
    D:

משתמש כבוד
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    המשפט מחץ הזה יותר חרוש מפלאפל עם צ'יפס בפיתה

אחי אתה חייב לספר למישהו
    תתספר אל תפחד לא יעשו לך כלום להיפך זה יעזור לך ואם יקראו לך מלשין או ירביצו לך [ זה לא ייקרה,כי אותם החארות לא יידעו שזה אתה]
    תלך למנהלת או ליועצת כי הן בעלות יותר סמכות
    אבל גם אם תפנה למורה והיא תפנה למנהלת או לסמכות גבוהה זה טוב
    בל הכי חשוב זה שתפנה להורים שלך ואל תפחד לשתף ואם אתה רוצה עזרה ותמיכה פנה לאייסי שלי
    314925523

/www.anonymous.org.il
    /www.anonymous.org.il

כנסוו

nsh
    אורח

אחי אל תפחד מאף אחד תפוס קצת ביטחון ומקווה שבכול יהיה טוב

בהצלחה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    1
    נקודות
    450

פנה להוריך וליועץ ביה"ס שלך, ספר להם על בעיותך, כי אינך מסוגל לעשות זאת לבד.
    עקב כתיבתך אני רואה שהדבר שהכי מפריע לך זה עודף-משקל, עקב כך אני ממליץ לך להירשם למכון כושר וללכת לדיאטנית.
    אם יש לך קושי בלימודים דבר עם מוריך ואף לך לשיעורי עזר(אם אתם במצב פיננסי בסדר), פרט לזה נסה לקחת את הלימודים לידיים שלך.

כמה שזה קשה מה שרשמתי כאן, ככה זה יעזור לך! אתה תרגיש אדם שונה!
    פרט לכך שתראה יותר טוב וציוניך יהיו גבוהיים יותר, הביטחון שלך יעלה (כן גם עם בנות) ותרגיש הרבה יותר טוב...
    ובהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok
    תראו שכחתי לציין שעוד חודש אני הולך לפסיכולוג חינוכי, כבר קיבלתי הארכת זמן אבל אני לא רואה שינוי בלחץ.
    ולא נעים לי להגיד את זה אבל חשבתי על התאבדות ולא פעם אחת.......זה לא כל כך "נעים" כמו שזה נשמע....קל להגיד קשה לעשות
    אני לא יכול לשנות את עצמי אני מנשה אני הולך לחדר כושר אבל זה לא עוזר ...
    לעזאזל עם האנונימי
    אם אתה תגיד לעצמך "אני לא יכול לשנות את עצמי", אתה בחיים לא תשנה - אתה כן יכול לשנות את עצמך.

אם תגיד לעצמך "אני רוצה להיות ככה וככה", ויהיה לך את הרצון ואת המוטיבציה אתה כן יכול, ועוד אתה במכון כושר? עוד יותר טוב... תדע שיש ילדים שלא בגיל שלך ומתים ללכת לחדר כושר - תנצל אותו! לך למדריך ותפרט לו על המטרות שלך... אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך ועם קצת סבלנות ורצון מצידך אתה תוכל להגיע למטרה. רק אל תגיד אני לא יכול כי אין דבר כזה ותכניס את זה לראש שלך!

התאבדות? אתה חושב שזה שווה את זה? יש ילדים עיוורים, חירשים, עם בעיות שכליות שלא יכולים לשנות את המצב שלהם והם הולכים להתאבד? לא... תחשוב על זה שאתה יכול לשנות את עצמך, ואותו ילד שלא שומע או לא רואה יאלץ להתמודד עם זה כל החיים שלו... אתה חושב שכל החיים שלך אתה תישאר שמן? ממש לא.

בהצלחה..

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

התאבדות זה לא הפתרון.

לגבי הבעיות שלך- כדי להצליח להשתפר לכל תחום אתה צריך לקבוע לך מטרות.

לימודים:
    מה אתה עושה אחר הצהריים, אחרי בצפר? קח לך כל יום שעה לתרגל\לעשות שיעורים. ד"א תשתדל להשקיע כמה שיותר במקצועות של הבגרות כי זה מה שקובע לך השנה....
    לפני שאתה בא לשחק במחשב או לראות טלויזיה תשב ותלמד......אני יודע שזה קשה כי גם אני עצלן לא קטן אבל אתה חייב לעשות את זה כדי להשתפר בלימודים.אין פתרון אחר. במיוחד בהיסטוריה שכל מה שאתה צריך זה לשנן תחומר כמו משוגע.....
    אם אתה יכול ללכת למורה פרטי ללשון אז בכלל טוב. להיסטוריה לדעתי לא צריך מורה פרטי, פשוט לקרוא תסיכומים וההכתבות של המורה.

משקל: גם לי היה עודף משקל פעם. אני יודע איך זה. אתה אוכל נכון? אוכל דברים משמינים? אם כן קודם כל אתה חייב להפסיק עם זה.
    תלך לדיאטנית, היא תעשה לך תפריט ותנסה לעמוד בו. דבר שני זה פעילות גופנית. יש לך בקרוב את פסח+החופש הגדול להתחיל לרוץ, לבנות כושר והכי חשוב להוריד משקל....אני גם מתחיל עם זה עכשיו כדי להחזיר לעצמי תיכולת לרוץ(היתה לי דלקת ברגל) ולבנות כושר אז אני יודע איך זה.....(רצתי היום 12 דקות ולא יכולתי יותר). זה קשה זה לא הולך בקלות בכלל להוריד משקל...צריך להתאמץ אבל אם אתה תהיה רציני ולא תתייאש אתה יכול לעשות את זה....
    אם אתה יכול ללכת למכון כושר זה בכלל נפלא...ממליץ על זה.

אסור לך להתייאש. ד"א, אחרי שאתה תוריד קצת משקל אתה תקבל ביטחון ואם תעבוד קשה אז אולי יתפתח לך גוף טוב(עם מכון כושר) ואף אחד לא יתחיל איתך ולא יתן לך מכות, באחריות. עם הבנות זה הכל ביטחון ומראה....זה יבוא עם הזמן.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    איזן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אקונה מטטה

תנסה להכיר חברים חדשים או שפשוט תעבור ביה"ס אתה בסוף תמצא את הסביבה שכיף לך להיות איתם...

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

תודה לכל מי שתמך אני אפנים את זה,פשוט זה כבר נמאס לא משנה מה אני מנסה זה לא מספיק.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect