אין לבחור בושה?הרי הוא ידע שהוא נכנס לקבוצה שהיא 90 אחוז אוהדים,הוא תפס קריזה מהר מידי ולפי דעתי ההצהרות שלו ממש טיפשיות ומיותרות,אני חושב שמגיע לו דיון עלייו פה בפורום,
אז מה אתם חושבים עלייו בכללי?כמאמן,אדם,טקטיקות,התאמה לישראל וכו'
אין לבחור בושה?הרי הוא ידע שהוא נכנס לקבוצה שהיא 90 אחוז אוהדים,הוא תפס קריזה מהר מידי ולפי דעתי ההצהרות שלו ממש טיפשיות ומיותרות,אני חושב שמגיע לו דיון עלייו פה בפורום,
אז מה אתם חושבים עלייו בכללי?כמאמן,אדם,טקטיקות,התאמה לישראל וכו'
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
|
|
שילך כושלדודה שלו
סתם בן כלב צרפתי... חש ת'צמו מעלינו... נכון הוא יודע הרבה יותר מאיתנו ויכול לקדם אותנו אבל אפחד פה לא צריך להגיד לו תודה ולסגוד לו כמו שהוא רוצה... הוא זה שצריך להגיד תודה... על כל הכסף שארקדי משלם לו!!!!1 מבחינה טקטית לדעתי הוא מעולה... ממש ממש טוב!!! רק שהוא משחק הגנתי מידיי... חשבתי שאדם חם מזג כמו פרננדז ישחק גם כדורגל חם מזג ולא קריר כמו גוטמן... אבל... מה לעשות זה מה שיש... לדעתי צריך לפטר אותו מידיית! כי אתה לא יכול לצאת נגד הקהל ונגד ההנהלה שלך ולהישאר במועדון... זה לא מצב בריא... הדבר היחיד שאני חושב שבית"ר תפסיד מהעזיבה של פרננדז זה את דאראו ובלונדל 2 ממאמני הכושר הטובים באירופה... שאם פרננדז הולך הם הולכים בעקבותיו... עכשיו בקשר לזרים... צריך להשאיר את לרואה ואנסומבו... פרננדז צריך להוכיח עוד הרבה לפני שמשאירים אותו פה ומיטרקסי הוא בעדיפות שניה... בתנאי שלא ימצאו בלם יותר טוב אז משאירים אותו... בקשר לאגאנזו ... הוא מושאל וטוב שכך הדבר!!!! חרא של חלוץ! לא שווה לתחת! זה חלוץ זה?!
הוא חשב שיש תרבות בארץ[חח]הוא חשב שיש אוהדים מתורבתים לביתר[חח]הוא שחב שכשמגיע שם כמו שלו יסלחו לו[חח] הטעות היחידה שלו
שהוא לא יודע לחשובבב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
הוא עוזב בסוף העונה... בדוק...נכתב במקור על ידי drakla
אתמול המסיר של בית"ר אמר ביציע העיתונות...
אבל יש לו כבוד הוא לא יעזוב את בית"ר כמו מניאק ישר בריצה,הוא יעשה את מה שהוא הבטיח להביא אותם לאירופה וזהו בית"ר ישכחו ממנו.
אבל לפי דעתי חבל,זה לא עושה שם טוב לישראל בחו"ל.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
שילךך כולו פוזות...
שילך חושב הוא מלך לא יודע מה זה אוהדים בראסמי
הוא צריך לעזוב הבן זונה ואם לא אז אני בטוח שאוהדי בית"ר יעשו לו את המותת הבן זונה רב
עם אוהדי מקלל אותם כך לא צריך להתנהג מאמן ולאחד שאמר שרוני לוי וקשטן יותר טובים מננו קטן מוסכם רוני לוי סתם בן זונה אחד
בדיוק כמו הקהל עם הוא מצליח הכי טוב בעולם אם הוא לא מצליח הוא בחיים לא יקח אחריות הוא יעשה משהו הוא יאשים מישהו אחר בן זונה חיפה זונה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
הטמבל הזה חושב שכולם פה סתומים ואפסים הוא מתייס לכל אחד כאילו הוא מינימום הכלב שלו...
אני בטוח שהוא אפילו לא יסיים את העונה פה ......ואני בטוח שהוא עוזב לא בגלל הקהל יש לו ריב עם הרבה אנשים אולי בגלל זה גאידאמאק לא מתערב...
בשתי מילים
צרפתי אדיוט
סעמק איתו שילך למה מי זה הפרננדז הזה מיהו בכלל סתם צרפתי מפגר הוא חושב שהוא יותר טוב מכול מאמן אחר כל הזמן עושה רעש וצילצולים על כלום סתכלו נגיד את רוני לוי הוא שקט לא עושה רעש והוא פשוט מאמן מעולה ואותו דבר קשטן
פרנדנז יעזור לצרפת וזהוו הוא עשה עבודה יפה בבית"ר ותזכרו מה אני אומר יצחק שום יאמן את בית"ר