משחק שאני לא הולך לפספס.
הכל יכול להיות!
לדעתי תיקו בשני המשחקים (בבית ובחוץ) וההכרעה תגמר בפנדלים..
משחק שאני לא הולך לפספס.
הכל יכול להיות!
לדעתי תיקו בשני המשחקים (בבית ובחוץ) וההכרעה תגמר בפנדלים..
|
|
אני אומר שברצלונה תנצח 2:1 בראשון,ובשני היה תיקו 1:1
אבל איזה משחק אדיר!!!
תגיד,מתי זהה יוצא?
שכחתי מתי![]()
(:
בסוף נגמר תיקו אחי
מזה האשכול הזה?...ומה קשור נגמר תיקו =/
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
מה אתם מדברים? מישהו יכול על סכנין-נצרת עילית? חחחח סתם... משחק גדול זה הולך להיות... אני חושב אבל שלמסי תיהיה קצת בעיה עם הפיזיות האיטלקית אבל להגנה העייפה והזקנה של מילאן יהיה בעיה עם המהירות של שחקני ברסה וסעיקר מסי(גם ג'ולי יכול להיות טוב למשחק הזה...) לדעתי נגמר משחק ראשון 1-0 לברסה משחק שני 2-1 לברסה...
משחק גדול,כדורגל אשכרה משובח אפשר להגיד חחח
אני מקווה שמסי ומארקז יחזרו למשחק ...
דקו מושעה מהמשחק הראשון עקב צהובים
בקיצור משחק טוב ובעזרת השם ברסה תעלה ותיקח את ליגת האלופות
אללה מכבייי..
בניגוד לכל התחזיות,אני חושב שהולכת להיות איזה הברקה חזקה של רונלדיניו
הבחור נוצר למשחקים גדולים רק נקווה שלא יפצע .
לא'טו יש הרבה פריצות טובות ואתם תראו מה הוא יעשה למילאן.
מילאן גם מנגד לא קבוצה פראיירית שבצ'נקו לא סתם נבחר כחלוץ השנה לפני כמה עונות.
בקיצורו משחק טוב...!!!
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
זה משחק שבו הביתיות חשובה מאוד, קבוצה שתדע לשמור על הבית שלה בצורה הכי טובה (לא לספוג) תצליח יותר.
אני לא יודע מתי המשחק או מי תשחק ראשונה בבית אבל מי שתיקח את ההכרעה אליה תזכה ביתרון גדול.
שתי הקבוצות תהווה אחת לשנייה יריבות קשה, שתי ההתקפות מצוינות ושתי ההגנות יחסית מוצלחות.
אני הולך עם מילאן רק בגלל המזל שיש לה בליגת האלופות.
בראשון ברצלונה ינצחו 2-0
בשני יגמר 3-1 למילאן מה שאומר שבארסה מעפילים
משחק שקשה לדעת מי יעלה...שתיהן בין הקבוצות הכי טובות בעולם.
אני היתי רוצה שברצלונה תעלה.
![]()
ברסה ינצחו 2:1 הם לא לחוצים משחקים רגוע לא כמו מילאן שנכנסת ללחץ מהר , המשחק הוא בסנסירו והקהל של מילאן ילחץ אותה
לדעתי יהיה משחק צמוד מאוד בגלל שברצלונה תבוא ותיתן את הנשמה וגם מילאן שיש לה שחקנים מאוד טובים
וגם לברצלונה יש שחקנים טובים אז כל קבוצה תשחק הכי טוב שהיא יכולה אבל יש למילאן קצת יותר סיכוי בגלל
שהמשחק בבית ויש למילאן קהל שמעודד ומילאן בלי הקהל שלה לא משחקת כל כך טוב אז מילאן תבוא שיהיה לה עידוד חזק
אבל זה לא יכול כל כך להשפיע אז בגלל זה המשחק יהיה נורא צמוד ובגמר המנצחת תבוא או נגד ויראל או נגד ארסנל
שאז זה יהיה גם קשה כי ויראל עכשיו בתנופה וגם ארסנל יש לה את הנרי ובקרמפ אז בקיצור המשחקים הולכים להיות חמים
אז אי אפשר לדעת כלום