הסכין שפבל הביא לך עוד אצלך!? למה אני כבר A GRADE אני צריך תסכין אתה יכול להביא לי אותו?
הסכין שפבל הביא לך עוד אצלך!? למה אני כבר A GRADE אני צריך תסכין אתה יכול להביא לי אותו?
|
|
כן אני יביא לך אותו תשלח לי הודעה במשחק xStun4FuNx אני ייתן לך אותו
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
WTFFF
זה הדאגר שלי לא?!
אני הבאתי אותו לפאבל איך זה הגיע אל גל????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני!? : \נכתב במקור על ידי ron4ever
אתה מרשה לו להביא לי!?[מילא מי שואל אותך] חחח סתם אחי שהוא יתן לי!?
אין לי בעיה קח אותונכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
לך לך שב בשקט !!!!נכתב במקור על ידי ron4ever
![]()
עשיתי 1 חדש +6 :s86:
מישהו הרים לי כמה נשקים מהחשבון לא את הכל אבל בכל זאת אני רוצה הסברים גל אם זה אתה תשכח מיוזר שלך אני ידע הכל בסוף תסמוך עליינכתב במקור על ידי super boy
VERONIX!!!!!
פרצתי עכשיו משתמש עם +25 דאגר!!!! ו +25 קשת אחי משו לפניםםםםםם!!!!!!!! ועוד +10 סורד אוף מיריקל !!!!!! משו אלוף!!!!!!
איזה תותח יד עוד 2 משתמשים!!!! שלא בדקתי!!!! אתה לא יודע איזה חשבוןןןןן ועוד יש לזה עם ה+25 דאגר יש לו +25 תכשיט של אס גרייד !!! אני הולך להיות הקשת הכי חזק בסרבר!!!!! עכשיו מישהו רוצה להחליף איתי על הדאגר +25 הוא רוצה להחליף על +25 דראקוניק!!!
ב-EXTREME ????????????????????????????..
~_~
אחי באקסטרים אושב 5000 ?למה ב 5000 היה לי סט שלם +תכשיטים ל TH הכל +25 שגמד הביא לי : \
ואי אחי סוס!!!!!נכתב במקור על ידי ExAilE
איך אתה פורץ?????
![]()
![]()
מנחש : | ואחי אני לא צריך ת דאגר כבר אירגנתי לבד לעצמי +12נכתב במקור על ידי veronix
ישש אני יכול עכשיו לשפר אותו ל+16 xDנכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
![]()
![]()
FACKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA זהוא אני מת קנית אותו ב 150KK ושברתי אותו BLAT !!! FACKA!!!נכתב במקור על ידי veronix
מגיע לך !
מה אתה משפר ל+13 ? :|
LOL