וואלה אני לא ראיתי פנדל נשבע לכם!..הוא לא נגע בוא... בטעות נפל עליו אז?!..
והאמת נצחה!!...
באמת לא היה פנדל אז גם לא היה גול!...
תגיבו מה דעתכם....
היה פנדל או לא?..
וואלה אני לא ראיתי פנדל נשבע לכם!..הוא לא נגע בוא... בטעות נפל עליו אז?!..
והאמת נצחה!!...
באמת לא היה פנדל אז גם לא היה גול!...
תגיבו מה דעתכם....
היה פנדל או לא?..
|
|
הוא גרם לו ליפול,אבל לא נראה לי שמגיע על זה פנדל.
ולא יודע מה איתכם אבל אני הייתי בטוח ב-100% שהוא מחטיא ת'פנדל,זה היה כזה ברור.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
לא היה זה ברור...
נראה לי ריקלמה מכר תמשחק תראו תפרצוף שלו לפני שהוא בעט......כאילו הוא ידע שהוא הולך להחטיאא...
פורלאן פשוט אפס איך הוא החטיא כמעט משער ריק למרות שהשוער הפריע אבל עדיין.
נכתב במקור על ידי Or
צודק אחי פורלאן הזה שחקן של החטעות... אם ת'זוכר ת'משחק שלו נגד מכבי חיפה שהוא שיחק במנצ'סטר יונייטד...
הוא החטיע כל כך הרבה שבסוף נתנו לו לבעוט את הפנדל שלפחות את זה הוא הבקיע!...(נגמר בסוף 5:2 אני מעדיף לשכוח ת'משחק הזה!...)
הקיצר ב'מת הוא החטיע החטעה מפחידה... השוער כבר נפל תן טיל לפינה ... הוא בעט לא טוב אם החלק של הפס...
לא מגיע על זה פנדל,אבל ממילא במחצית הראשונה היה צריך להיות פנדל.
ויאריאל היו שמים שני שערים אפילו... אם פורלאן האפס הזה לא היה מחטיא
ועם הפנדל
דבר ראשון, כל הכבוד לארסנל .
דבר שני, אולי לא היה פנדל אבל במחצית הראשונה + בשניה היו הכשלות ותפיסות חולצות ברחבה והשופט לא שרק .
אין לי עוד מה להוסיף, היום אני עצוב.
גם החלוץ ההוא איך קוראים לו פרנקו?...כמו איזה מטומטם מטר מהשער במקום לנגוח לדשא נוגח למעלה.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
1. היה ברור הרבה לפני המשחק שיגמר 0:0 עם בונקר קטלני של ארסנל
עלק שגיא אמר שזה לא התכנון של ונגר אלא תגובה לויריאל
בולשיט
קבוצה בונקריסטית מסריחה
2. בלי לראות את המחצית השנייה ולפני שראיתי את הראשונה היה ברור ללא צל של ספק בכלל
שפורלאן יראה עוד קצת מהיכולת האמיתית המזוויעה שלו, שחקן ברמה של ליגה ג'
בכלל לא ראיתי את ההחמצה שלו אבל לא היה ספק שאם תהיה לו הזדמנות הוא יחטיא
3. ריקלמה הטמבל הזונה הזה
היה ברור לכל מי שראה אותו משחק שהוא הולך לבעוט לפינה הזאת
אז עוד לבעוט בעיטה חלשה ישר לאן שהשוער קופץ ?
ואז עוד לא לנסות להגיע לריבאונד? לא לחזור מנבדל ולהמשיך לשחק ?
או שהוא מכר את המשחק או שהוא פשוט השחקן הכי הומו שארגנטינה ראתה
4. מה להמן עשה בפנדל ? לקח פינה שהייתה צפויה מראש וקיבל את הכדור ישר לידיים
רונאלדיניו גם בועט ברב המקרים לאותה פינה אבל הוא נותן גם וואחד בעיטה שגם אם קופצים אי אפשר להגיע
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
היה לי הרגשה שזה יגמר ככה 0:0
שמעו לגבי ויאריאל הם משחקים אגרסיבי מאוד
במהלך מחצית ראשונה הרבה מצבים טובים לויאריאל
ג'ולי פרנקו הזה פשוט אפס היה לו הרבה מצבים ואפילו לא בעט למסגרת
נגח למסגרת..
אני שמח למרות הכל ארסנל עולה לגמר
גשם של עופרת יצוקה.
אם ארסנל תמשיך לשחק כמו שהיא שיחקה אתמול היא תעצור בגמר.
אני רואה שאני לא היחיד שחשב שריקלמה יחטיא בקיצור הוא יצא אפס חבל רציתי שויאריאל יעלו לגמר
היה פנדל אני לא יודע למה לא היה הוא בא דחף אותו בגב מה זה סתם ליטוף אוהב ??? זה שאדון שגיא כהן לא היה שורק את זה ממש לא מעניין ..
וחבל ארסנל שיחקו מגעיל בצורה מדהימה ויריאל היו לחוצים יותר מדי ריקלמה לא רצה לבעוט לא יכול שאין מישהו אחר שהיה יכול לקחת את הבעיטה הזאת הוא עשה כזה פרצוף שהיה צפוי ועוד יש לו בעיטה אדירה אבל הפחד עצר אותו ..
קשה לאמין שארסנל לא יספגו גם בגמר אבל תאמין לי הקבוצה הזאת עוד יכולה להיות אלופת אירופה ואני בכלל לא יהיה מופתע
Indianapolis colts Champions!!!
נכתב במקור על ידי RaUl
אחי אני לא ראיתי פנדל... הוא עלה ככה לנגיחה ואז בטעות נפל עליו....
ובאמת כנראה שרעדו לו הביצים ב'מת ראו ככה על הפנים שלו...
ואתה צודק אחי לארסנל יש מצב לקחת את ליגת האלופות..אבל לא ביכולת שהיא שיחקה אתמול...היא שיחקה מאוד חלש לא תקפה בכלל לשער במחצית הראשונה אם היית רואה את הנתונים של המחצית לארסנל היה 0 בכל מה שקשור לבעיטות....
ככה שנגד קבוצה כמו ברצלונה (לפי דעתי היא תהיה הקבוצה השניה שעולה) אם אתה לא תוקף אתה חוטף!!!...
לפי דעתי הגמר יהיה ברצלונה ארסנל וזה יהיה גמר בנזונה!!!
שהיה פנדל ידעתי שלהמן ייקח זה היה כזה מהבעיטות שאתה יודע שיחטיאו
כל מקרה אני שמח שארסנל לקחו ובטוח שבגמר הם יציגו תכדורסל הטוב שלהם
בואנה אנשים מזה כל הזיוני שכל האלה ? דווקא פה פורום של אטרף, כמה זיוני בשכל באשכול אחד...
דבר ראשון, ארסנל אחת הקבוצות הטובות באירופה, חחח האממ האממ בעצם השנייה הכי טובה ! ואולי גם תיהיה הטובה ביותר !
בקשר לפנדל:
מחצית I : לא היה פנדל, אני לא זוכר שחקנים אבל השחקן מארסנל הוציא כדור יפה ופרקנו מויאריאל נכנס לו ברגליים.
מחצית ןן : ממש לא היה פנדל, אחרי זה גם השדרים אמרו את זה, היה שמה כתף אל כתף - של קלישי לשחקן הויאראלי והוא נפל כמו זונה.
קיצר, שריקלמה החטיא את הפנדל היה מעשה מהשמים, על ההחלטה המפגרת של השופט הרוסי.
על המשחק, ארסנל פתחו את המשחק עם התכנסות אצליהם בחצי המגרש והגנה חזקה וכבר בדקה השמינית פלמיני הצרפתי נפצע - מכה קשה לקבוצה - ובמקמו נכנס קלישי, שדווקא בסוף המשחק עשה מספר התקפות טובות, וחוץ מזה היה פסדר...
75% מהמשחק היה על הראש של ארסנל, השאר במרכז או בחצי של ויאראל [בכמה התקפות מתפרצות]. המשחק היה בשליטת הספרדים, עם הנעת כדור מעולה, והחמצות שלא מהעולם [חלוצים ממש בקאנטים]. לקראת הפנדל וסיום המחצית שפירס נכנס, לארסנל היו כמה הזדמניות לכבוש ולסיים את המשחק, אבל גם במשחק לא מדהים של הנרי וססק - אז היו החמצות מעצבנות.
למה ?
ועכשיו לשאול למה, למה קבוצה ענקית כמו ארסנל - במשחק שכזה - עושה בונקר, ולא משחק כמו הכדורגל המדהים שהיא הציגה באירופה עד עכשיו, או כמו במשחק הקודם ששלטה בו ללא ספק וישבה על השער של ויאראל.
דעתי ודעת כמה פרשנים ששמעתי... ארסנל הייתה בלחץ מטורף, השחקנים כל-כך רצו להיות בגמר - שזהו חלומה של ארסנל - ולהיות שחקן באנרסל ולהיות שותף הגשמת חלום המועדון זה דבר מטורף, והקבוצה והשחקנים שבאו כפיבוריטים - נכנסו ללחץ מטורף, הם כ"כ רצו את הגמר. אחרי ה- 1-0 הקטן שעשו בהיבורי [שהיו אומרים לפחות 3] אז בכלל הם פחדו להגמר יחמוק להם בין האצבעות. ונגר אמר גם שהוא אמר להם לתקוף חזק אחרי תחילת המחצית השניה, ולגמור תמשחק - הם שוב חזרו לבונקר. אז תיכנון של ארסנל לדעתי - ממש לא היה פה - וגם ונגר אמר לפני שהם לא מתכננים לעשות איזה בונקר מיוחד, כי ארסנל תשחק את המשחקת שהיא יודעת - הגנה חזקה - והתקפה מדהימה.
אז לזייני שכל - ארסנל קבוצה גרועה ...
כי הקבוצה השנייה בחוזקה באירופה - לא יכולה להיות גרועה... אחרי שעברו ריאל מדריד, יובנטוס...
תסכימו איתי - שארסנל קבוצה חזקה !
בקשר לסיכויים בגמר: ארסנל לא תציג את אותו הכושר והמשחק הממש לא משהו בגמר, כי אל הגמר היא תגיע מוכנה עם רצון, והיא תגיע כ-Underdog דבר שיקל עליה, ומקווה שהיא תיקח.
עריכה... וסתם יענו עם ארסנל...
שברה את שיא ליגת האלופות, 10 משחקים בלי לקבל שער ! איזה שוער הלהמן הזה...
נערך לאחרונה על ידי Abu; 26-04-2006 בשעה 17:09.
-
-
-