החלוץ הכשרוני ימשיך לשחק בבית"ר ירושלים גם בשנים הקרובות לאחר שההנהלה שיפרה את הצעתה. בן-שושן: אני מאוד רוצה לחתום, זה הבית שלי
החלוץ הכשרוני ימשיך לשחק בבית"ר ירושלים גם בשנים הקרובות לאחר שההנהלה שיפרה את הצעתה. בן-שושן: אני מאוד רוצה לחתום, זה הבית שלי
אללה מכבייי..
|
|
מצויין....!!
נשאר גרשון, מאמן חדש, זרים, ואולי עוד כמה ישראלים וזהו..!
ביתר צריכה להזהר שלא יקרה לה מה שקרה למכבי!
הביאו מלא שחקנים בסוף התפרקו...
למרות שזה לא נראה הגיוני בגלל שביתר זה מועדון עם קהל תומך,ומכבי אוהדים שלא מעריכים את מה שנותנים להם,ואת מה שמשקיעים בהם, ויש עוד הרבה קבוצות כמוהם.
כן אבל גם בקבוצה יש שוני... לבית"ר יש בסיס מעולה של צעירים בכל עמדה... ושל בית"ר הם צעירים מעולים לא כאלה כמו של מכבי.. כך שגם אם הכל יתפרק עדיין ישארו לנו הצעירים... מה גם שאפשר לעלות כמה מקבוצת הנוער... כולם ראו תגול של חן עזריאל במשחק הראשון שלו אי פעם בליגה... וקובי מויאל גם הראה כמה הוא טוב ואבי וגם יוני אליאב... מהנוער יש את ריקן קוזוקין פישמן וכל אלה שיכולים בכלות לעלות לבוגרים ולהוביל ת'קבוצה במידה שהכל יתפרק... אבל נקווה שלאנכתב במקור על ידי HLH
מה קשור לירן...
אתה מדבר בכלל על דברים שונים...
מכבי ת"א גייסו אנשים זקנים שבא מבית אבות, וזה היה ברור לכולם שזה לא ילך...
בית"ר מביאה צעירים ואנשים עם ניסיון, ולא כמו מכבי...
והכי חשוב אל תשווה את ההנהלה של מכבי להנהלה של בית"ר, בבית"ר לא חסר כסף
ויש ניהול מצויין, במכבי אין כסף, ויש המון בלאגן, בגלל זה גם מכבי השנה הייתה על הפנים רק בגלל
הניהול הכושל...
עוד אחד שהשבוע התחיל לראות ספורט 5+ ונהיה לי פרשן כדורגלנכתב במקור על ידי HLH
אווו מי זה בן שושן ?????????????מי זה בן שושן ?????????מי זה בן שושן????????? מי זה בן שושן ?????
ר-פ-א-ל-ו-ב
![]()