איך בנאדם יכול לדעת בדרך וודאית אם יש עליו עין?
איך בנאדם יכול לדעת בדרך וודאית אם יש עליו עין?
|
|
אני אישית לא הכי מאמין בזה ..
אבל אני יביא לך כמה דרכי "סבתא" לבדוק ..
קח כוס מים ותחזיק ביד כפית עם שמן תשפוך את השמן על המים שזה עולה [חוק טבע] זה בסדר ..
אם השמן נחת זה עין הרע ..
אני לא האמנתי עד שלא ראיתי דבר כזה בעיניים שלי =X
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אז מה שראית זה לא שמן...כי אם אתה לא מערבב את המים, השמן לעולם לא ישקע במים, זה חוק מדעינכתב במקור על ידי AvixTz
אם אתה מאמין בתורה-יהדות-ה' אז תדע שיש דברים קצת יותר חזקים ממדענכתב במקור על ידי JustTry
טוב אתה ממש אבל ממש ממש סתום [מבחינת הדת] אני אומר לך שאח שלי עשה את זה אתה אומר לי שזה לא היה שמן =\נכתב במקור על ידי JustTry
ומי החליט שכל העולם מדעי ?
אם אתה אומר את זה אז ממש אבל מממש אין לך מושג =\
יש רוחני ויש גשמי זה אתה יודע ?
תלמד את הנושא ותחזור
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אבל מה הקשר =\
מדעי זה הכל..
למדת כימיה?
מה לא הבנתםם?!!??!נכתב במקור על ידי Las3r
אולי הכל מדעי אבל יש גם דברים מעבר לזה..כמובן רק אם אתם מאמינים!
שיהיה אורן!נכתב במקור על ידי SyNtaX
מה שתגיד!
ד"א השמן יכול מקס'
להשפך לתוך המים לשניה ולעלות ישר
כאילו..
לא שהוא ישר יצוף..
אלא אותו דבר כמו למשל
לקפוץ על מזרון מים בבריכה..
המזרון ישקיע כזה קצת ויעלה ישר
זה תלוי בזרם שאתה שופך תשמן
נערך לאחרונה על ידי colico; 20-05-2006 בשעה 22:48.
אחחחחחח
תבינו הדבר הזה נעשה גם איתי וגם עם השני..
כל אחד עשה את אותו הדבר ..
גם אני שפכתי שמן מכפית לכוס [אותו כוס] שלי עלה למעלה [כמו מה שהעולם "קובע"] ושלו
פשוט ירד למטה לא , לא זה פשוט לא עלה זה נשאר למטהה
Las3r זה לא עלה
בקשר לשאלה כן למדתי כימיה
אם אתה מאמין בזה אתה סתום...תן לכל האנשים בעולם לעשות את זה ותראה שהשמן עולה למעלה...תמיד...נכתב במקור על ידי AvixTz
שמן לא שוקע במים כי האטומים בשמן צפופים יותר מהאטומים במים...
די להאמין בכל דבר שמספרים לכם...טיפשים
רציני אנלא יודע מה הקטע שלהם..נכתב במקור על ידי JustTry
מה נותן להם מוטיבציה לדבר כאלה שטויות..
תקשיב סתום או לא סתום אני ממש לא סתום כי אני פותח את ה"דלת" לזה אני גם לא האמנתי לזה ..נכתב במקור על ידי JustTry
אבל ממש ממש ממש לא האמנתי לזה .. עד שאתה רואה את זה זה לא משהו שאתה יכול להאמין לו עד שאתה לא רואה את זה
בעיניים שלך אני אומר לך אם אתה תראה את זה אתה בטח תגיד "לא לא זה גם לא הגיוני בטוח זה שמן אחר" או משהו דומה
אני גם בן אדם של מדע עד לפני כמה שנים אני לא האמנתי לדברים האלה עד שאתה רואה את זה
אני אתן לך עוד דוגמא הרנטגן שליט"א זה רב שמקים אנשים נכים ..
אני לא מאמין לזה .. עד שיום אחד אמרתי לעצמי אני רוצה לראות את זה .. אבל הוא לא עושה את זה סתם ככה ..
אז חשבתי לעצמי ואני רוצה לראות מישהו שהוא "עשה" לו משהו .. לתדהמתי הרבה מישהו מהביה"כ שלי נרפא ממנו
נכה לכל החיים + תמונות איך שהוא היה הולך כאילו אתה קולט !! הולךךךךך אומנם עקום ובצליעה אבל הולך !!!
הרופא אמר ככה : "אני לא האמנתי לקסמים" התשובה הייתה שזה לא קסם , זה פשוט אמונה .
אתה מוזמן לראות את הבן אדם
רחוב החי"ם 4 תל גיבורים חולון בית כנסת עטרת חכמים .
אתה תראה ותגיד אחרי זה מה שאתה חושב .
בחייך...אני אומר לך עכשיו שמישהו שגר בניין לידי היה נכה על כיסא גלגלים, והוא התפלל לבודהה, והופ, הוא נרפא, והיום הוא אצן...נכתב במקור על ידי AvixTz
אז מה? זה שאני אומר לך את הרחוב, ושראיתי תמונות זה אמיתי? לא...
ושמן לא יכול לשקוע במים, בלתי אפשרי...
תראה נשמה זה לא שאני אומר לך סתם באוויר אני רוצה שתראה את הבן אדם אתה תהיה בהלם
ואני בטוח שתהיה לך הבעת פנים בדיוק כמוני ..
אני מקווה שאם אתה תראה אותו הוא גם יראה לך את הסרט שזה קרה באותו יום :| אם אני ימשיך אתה לא תאמין .
אבל אני מקווה שאתה תראה את זה .
והשמן אני לא מבין על מה אני מתווכח איתך אני אומר לך שאני ראיתי את זה ליידי =| זה לא שאני "שמעתי" ממישהו