שלום...
בזמן האחרון (מספר חודשים האחרונים) חלה אצלי ירידה דרסטית בתאבון.. בעניין המשקל לא ממש אבל תמיד הייתי רזה.
פעם הייתי אוכל 5-6 ארוחות בניוניות ביום, ועכשיו 2-3 ארוחות - לפעמים הארוחת ערב קטנה מאוד (בוקר - תמיד קערה שלמה של קורנפלקס הכי פשוט - כף סוכר וחצי ליטר חלב מפוסטר 3 אחוז שומן. ארוחת צהריים בריאה כוללת סוג בשר, סוג קטניות ופעם ביומיים בערך מרק כלשהו. ארוחת ערב יכולה להיות המון דברים - מתי שאין תאבון זה יכול להיות פרוסת לחם עם משהו וזהו, ויכול להיות גם פיתות עם נקניק וחביתה ולדחוס מלפפון עגבנייה והכל...)
אני חייב להגיד - אני אוכל דיי בריא. כמובן שתמיד יש ג'אנק פוד אבל אני שומר על תזונה מאוזנת (חוץ מפירות וטיפה ירקות אני לא אוכל למרות שאני יודע שזה לא בריא אבל אני מנסה לקחת את הויטמנים דרך ארוחת הבוקר). לא אוכל הרבה סוכרים לא הרבה מלח כמעט ולא שותה אלכוהול ולא משתמש בסמים וכל זה...
אני שוקל כעת 60 קילו והגובה שלי 181. הגיל שלי 17.
לגבי המשקל הנמוך - זה בגנים. אבא שלי בגילי היה 56 קילו ו 175. (בול אותו IBM או איך שקוראים לזה... שיוצא 18.3 ).
עכשיו לא יודע... אני הולך לעשות בדיקות דם אבל אני לא ממש חושש מזה... מה שאני חושש ממנו זה תגובות גופניות מוזרות...
קודם כל הירידה בתאבון מציקה לי... אני לא מרגיש עייפות או שינוי ביכולות הפיזיות שלי. אני מרגיש כרגיל אני שמח מאוד מהחיים שלי וחי אותם בהנאה רבה אני לא מדוכא אלא מאושר ביותר מהחיים, אני חי רגיל לומד רגיל עובד רגיל (עבודה לא פיזית - עבודה מול מחשב) הכל כרגיל.
יכול להיות הירידה במשקל זה בגלל שהפסקתי לעסוק בפעילות ספורטיבית אינטנסיבית (קודם המון בחוץ כדורגל ואחרי זה מכון כושר הרבה ועכשיו הפסקתי אין לי זמן לעסוק בספורט כמעט...)
אני לא אוכל הרבה ואני שבע אבל הבטן מקרקרת לי .... ומשום מה לפעמים אפילו ישר אחרי שאני אוכל ארוחת בוקר משביעה והיא תמיד דיי גדולה (זה לא הושפע אף פעם...) ונגיד אני יוצא אז אני לוקח מסטיק אז הבטן שלי מגיבה בקרקורים רציניים וזה מה זה לא נוח כי מצד אחד אני רוצה ללעוס מסטיק כי אני דואג לריח של הפה (לא שיש בעיות אבל עדיין צריך לשמור עליו) אבל חברה וחברים שלי שומעים אותי מקרקר וזה חזק רצח הקרקורים וזה ממש לא נעים... וגם לפעמים כשאין מסטיק אבל מסטיק ממש מעורר את זה... לא יודע למה... אני מניח שזה קשור בחומציות של המסטיק שעושה משהו למיצי הקיבה אבל קודם זה לא היה... ושוב - אני לא מדבר על קיבה ריקה אלא על קיבה מלאה...
זה דיי מדאיג אותי....
מה אתם חושבים ?
תודה רבה על העזרה אני יודע שאני תמיד רושם יותר מידי אבל אני אשמח אם תגיבו מהניסיון שלכם![]()

ציטוט ההודעה

אבל כפי שאמרתי זה בגנים אצלי כי אבא שלי היה עם אותו מבנה גוף...