יש שיטה לא להיכנס לסטלה כאילו אף פעם לא נכנסים אבל יש כזה בקטנה הרשה מעצבנת של סחרוחרת ואתה זז כמו שיכור וזה מציק יעני לעשן בלי שתרגיש כלום אחר כך יש איז המשוה?
למה היום פתחנו בבית של חבר שלי ראש ונכנסו לסחרחורת וסטלה תוך 5 דקות של עישון (כל אחד)
יש שיטה לא להיכנס לסטלה כאילו אף פעם לא נכנסים אבל יש כזה בקטנה הרשה מעצבנת של סחרוחרת ואתה זז כמו שיכור וזה מציק יעני לעשן בלי שתרגיש כלום אחר כך יש איז המשוה?
למה היום פתחנו בבית של חבר שלי ראש ונכנסו לסחרחורת וסטלה תוך 5 דקות של עישון (כל אחד)
|
|
אני אישית בחיים שלי לא נכנסתי למנרגילה
לא יודע יש הרגשה כזאתי שקמים אחר כך מרגישים לא משהו
יש כמה שיטות
1. אל תעשן.
2. אחרי שלא הצלחת לוותר על העישון תנסה את זה:
שאתה מעשן במידה ויש לך נרגילה שמכבדת את עצמה ויש לה סחבה נורמלית
תקח שאיפות חלשות בלי לאמץ את הריאות והגוף שלך.
שאתה מוציא את העשן תוציא לאט, תיקח איזה 5-20 שניות מרווח בין שחטה לשחטה.
אצלי למשל בנרגילה חיברתי שני צינורות במקביל ככה שתמיד רק אחד יכול לעשן, אז אחד לוקח שחטה והשני נח כמה שניות וככה שוב הפוך... ככה אתה לא יוצא מעופף..
הסטלות שתקבל ככה יבואו רק פעם ב... וגם לא מחייב אם תעשן כמו שאמרתי
אבל בעיקרון זה כל אחד לגופו ואיך שהגוף שלו מרגיש, כל מה שאמרתי זה רק מה שאני יודע שמשפיע עליי
זה תמיד קורה לאנישם שלא מעשנים הרבה או שרק התחילו לעשן נרגילה
לי כבר אין את זה אבל לדעתי זה עדיין כיף
כןן אין לזה כמעט השפעה עליי כבר חחחח
אממ
תיקח איזה דקה בין נשיפה לנשיפה אפילו יותר
תשתין כמה שיותר בזמן העישון אומרים שזה מוריד את הסטלה =\
כי...הריאות והראש לא רגיל...תעשן קבוע סיגריות ופה ושם באנגים ותראה שתלא מרגיש כלום מזה...
עלק פה ושם באנגיםנכתב במקור על ידי D4rKn3sS
אתה רציני :wtf:
^^
אני חושב שכן..חחח
:Boxing::Boxing:
:Boxing:
![]()
אני בד"כ לא נכנס לסטלה
אני נכנס לסטלה רק כשאני
1. באבו גוש:
א. יושב בזולה עם כל העשן של הנרגילות האחרות
ב. כשאני מעשן בזמן שאני שוכב על המזרון..
ואז כשאני קם פתאום אני מתהלך כמו שיכור.. וזה הרגשה סבבה לאללה...
תתן לעצמך כמה דקות ותראה שאתה סבבה....
זה קורה לכולם, אי אפשר לבטל את זה, זה כמו שאתה תרצה לשתות ולא להיות שיכור.
אבל סטלה של נרגילה זה ל 10-20 דקות ואז זה עובר, אלא אם כן אתה מעשן בכמויות ואז יש בחילה![]()
אני מעשן די הרבה זמן נרגילה יש לי סחיבה עצבנית לנרגילה שלי המממ באמת אתמול פתחנו ראש שיצאנו ועישנתי כמו שאמרת שלומי ולא נכנסתי דווקא היה בסדר =]
כהה היה לי את זה לפני כמה ימיםם..
ישבתי עם חברים אצל חבר פתחנו 4 ראשים (ישבתי על 2 כמעט לבד..יענו פה ושם לקחו בקטנה)
אחרי זה כשבאנו ללכת קמתי מהספסל בום חטפתי סחרחורתת...
אבל בקטנה זה עובר אחרי איזה חצי דקה ואז יש'ך הרגשה בקטנה כזאת..
דבר ראשון, זה בגלל שאתה לא מעשן כל יום
דבר שני, יש כאלה שזה רק סוג אחד של טבק עושה להם את זה, אז תנסה לעבור לסוג אחר ותראה את התוצאות
מה אתם מזיינים בשכל? זה כל אחד כמעט קורה לו לא קשור לזה שהוא לא עישן הרבה זמן אני מעשן כל יום ולפעמים זה קורה לי..