מישו יכול להביא לי תפריט חלבונים ליום?אני רוצה להגיע ל75 גרם חלבונים ליום...
לא אכפת לי ממש אם זה ישמין אבל עדיף שזה יהיה לא משמין
תודה!
מישו יכול להביא לי תפריט חלבונים ליום?אני רוצה להגיע ל75 גרם חלבונים ליום...
לא אכפת לי ממש אם זה ישמין אבל עדיף שזה יהיה לא משמין
תודה!
|
|
נתונים
גובה משקל
מטרת אימון : חיטוב/ מסה
75 גרם ביום זה ממש קצת אלא אם תשוקל 40-50 :\
גובה- 1.63
משקל- 52
מטרת אימון- חיטוב ומסה..(עדיף חיטוב)
וזה המשקל של חלבונים שאני אמור לאכול..פי 1.5 מהמשקל שלי
גם עם 1.5 זה 78 ולא 75
בכל מקרה זה לא 1.5
במקרה הכי גרוע במקרה של חיטוב והורדת אחוזי שומן זה 1.8 עד 2 ומסה זה 2.2 ויש כאלה שלוקחים יותר ומפחיתים בפחמימות אבל צריך לשתות הרבה מים...
הייתי ממליץ לך על 100 גרם חלבון ביום ואפילו יותר כי אתה גודל ואתה עדיין קטן זה בעיה להגביל אותך בחלבונים , זה יכול להזיק לך .....
תאכל גבינות עד 5% שומן , תאכל חזה עוף , אם אתה רוצה תקנה מי גבינה (חלבון) , מעדנים וכל דבר שאתה רואה שיש בו כמות חלבונים מספקת
לפי המשקל שלך אני מעריך 10-14% שומן , ככה שאם אתה מרגיש אתה צריך חיטוב אז בכיף אבל תעשה מסה בהתאם
תאכל בבוקר קורונפלקס עם חלב 3% ואיזה בננה או משהו
בצהריים תאכל חזה עוף עם קיטניות מה שבא לך אורז , ספגטי אל תגזים תעשה מהמנת הגשה בצהריים 30% קיטניות 70% בשר כמובן עם ירקות
בערב תאכל גבינות עם לחם חיטה מלאה קל או לא , זה לא ממש משנה לך עם סלט כמובן
זה תפריט בסיסי לחיטוב אם אתה רוצה מסה גם תוסיף לך עוד פחמימות וחלבונים השאלה מה אתה רוצה בדיוק
וואי תודה אחי זה מפורט מאד!
ולא ממש הבנתי
פחמימות זה לא לאנרגיה?עכשיו מה אני אנרג'יזר?כאילו מזה כל כך הרבה פחמימות...חח תאמת רציתי רק חלבונים אבל תודה
ואיזה גבינה זה הכי הרבה חלבון?
פחמימות זה כן אנרגיה
אבל תלא יכול להתנזר מפחמימות
אתה חייב פחמימות כדי להרים משקולות/להתפתחות השריר , זה לא רק חלבון שבונה את השריר זה פחמימות יש להן חלק בזרימה החנקתית לשריר וכל השיט שאני לא אכנס בו כי אני לא בקיא בו עדיין גם חח
ובתפריט שהבאתי לך למעלה ככה בערך אני עושה , זה לא הרבה פחמימות וזה חיוני לך כי אתה גודל....
גבינה עם הכי הרבה חלבון זה צפתית ל100 גרם יש בערך 28 או 6 גרם חלבון 5% כמובן...
כמה דברים:
1. אין דבר כזה תפריט חלבונים, אתה בן 13 הגוף שלך צריך לגדול והוא צריך גם פחמימות, שומנים, סיבים תזונתיים, ויטמינים, סידן ועוד
2. אי אפשר לעלות במסת המשקל ולחטב באותו הזמן. תבחר לך מטרה
3. "תאמת רציתי רק חלבונים" - אם אתה חושב שאתה תוכל רק חלבונים ותפתח גוף ככה אתה טועה בגדול, שוב קרא את 1.
4. אתה בכלל מתאמן במכון כושר?
5. קרא מאמרים ב Israelbody.org דחוף, לפני שתעשה שטויות עם הגוף שלך ותתחיל לאכול לי רק קוטג'ים כל היום![]()
למה אתה נותן לו את התפריט שלך?נכתב במקור על ידי Moshe
הוא בכלל בן 13 - 14
ואתה בן 18 + לא?
לכל אחד צריך להתאים תפריט משלו
זה לא התפריט שלי בדיוק
הבאתי לו תפריט לחיטוב כמו שהוא ביקש
זה תפריט בסיסי לחיטוב שמכיל 1300-1600 קלוריות , ואמרתי שוב שאצלו זה בעייתי כי הוא גודל והוא צריך לאכול יותר ושלא יאכל רק חלבונים כי זה לא בריא בכללי
כל התפריט שהבאתי לו הוא 100% בריאות לא אמרתי כמויות כי אני לא יודע איזה כמויות צריך ילד בן 13
אמרתי רק מצרכים....
קודם כל תודה לכולם שלימדתם אותי דברים חדשים חחחנכתב במקור על ידי Moshe
וMoshe זאת הבעיה שלי...אני לא יודע את הכמויות שצריך לאכול
זה כמו שאומרים לי לעשות תרגיל ולא אומרים לי חזרות וככמה סטים...
אני צריך לדעת את הכמויות של הגבינות נגיד וכל הדברים שאמרת
זה ממש יעזור לי אם תגיד לי כמה
אה ועוד משו,אם אני אוכל יותר חלבונים זה לחיטוב?לי זה נראה יותר למסה אבל אם אתה אומר אתה כנראה יודע אבל אולי טעית או משו?
יותר חלבונים כמובן שזה מסה
אבל מה שאמרתי לך זה הנורמה למתאמני חיטוב עד 2.2 לקילו, אחרי זה המספרים אחרים לגמרי...
בקשר לכמויות אני לא רוצה להטעות אותך אתה בשלב גדילה אני ממליץ לפנות לתזנואי מוסמך ( לא של קופ"ח!)
בן כמה אתה בכלל? כמה אתה שוקל?
אני לא הייתי נותן סתם תפריט בלי לדעת את הנתונים האלה, חבל שזה סתם יפגע בו
הוא בכלל רשום לחדר כושר?
הוא רשם נתונים למעלה
רשתמי נתונים למעלה
וכן אני בחדר כושר מתאמן כבר חודש-חודשיים..
אני בן 13
אתה רוצה לעשות חיטוב מ52 קילו ?
אתה תראה ציפלון
אתה צריך תפריט לעלייה במסה
תקרא מדריכים באתר ישראל בודי