מי השחקן האהוב עליכם ?
עליי זה אלן אייברסון כמו שאתם בטוח יודעים......
מי השחקן האהוב עליכם ?
עליי זה אלן אייברסון כמו שאתם בטוח יודעים......
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
|
|
אני אוהב את כל דטרויט פיסטונס אבל את צ'ונסי בילאפס בפרט באמת שחקן גדול שלדעתי לא מוערך מספיק
צ'ונסי מלך עלק לא מוערך :\
לברון ג'יימס
כי העתיד כבר כאן
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מייק ביבי ! ודירק !
Indianapolis colts Champions!!!
אני גם אוהד של דטרויט וחושב שכ לשחקן בדטרויט הוא שחקן מעולה בפני עצמו ...... אני גם אוהד של סאן אנטוניו מהמערב ...
-------------------------------------------------------------------------------------------
קובי בראיינט פשוט השחקן הכי טוב בNBA אתם יכולים להגיד ככן כן לא לא אבל זה מה שאני חושב פשוט שחקן ענק גם סטיב נאש שחקן טוב וגם סטודמאייר ולברון הומו!
נערך לאחרונה על ידי XFecToR; 20-07-2006 בשעה 08:59.
שחקן מעולה ..... ראיתם את הסירטון שהוא עומד בקצה המגרש וקולע לסל בקצה השני כמה פעמים ? זה פשוט מדהים ! רואים את הכדור עולה ויש חושך למעלה ואז הוא יורד וסל ......נכתב במקור על ידי XFecToR
![]()
חחחח יא חכם זה פייק..... זה למה לא רואים את הכדור לאיזה שנייה, זאת עריכה....... הוא צילם את זה לפרסומת שבסוף לא יצאה לפועל...נכתב במקור על ידי OrP
--------------------------------------------------------------------------------קובי בראיינט פשוט השחקן הכי טוב בNBA אתם יכולים להגיד ככן כן לא לא אבל זה מה שאני חושב פשוט שחקן ענק גם סטיב נאש שחקן טוב וגם סטודמאייר ולברון הומו!
הפורום מדרדר לרמה מזוויעה.
וההודעה של אקס פקטור מוכיחה את זה.
רג'י מילר הגדול מכולם.
מבין הפעילים יש הרבה חבר'ה שאני אוהב שמעל כולם דירק נוביצקי ולברון ג'יימס.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
הרבה מאוד שחקנים, מעל כולם דירק, טרי, סטק, מקריידי וג'ון בארי (לכל אחד יש את הסטייה שלו).
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
KG
קורי מגטי
ג'מאל קרופורד
טי מאק
ואולי דירק.. בגלל שהוא קולע טיפה פחות טוב ממני
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
טימי, קארטר וריי אלן
הבן אמר שחקן לא סגל ארה"ב המורחב
xfector .. לברון הומו כי הוא הגיע יותר רחוק מקובי או פשוט כי הוא יודע גם לשחק קבוצתי
וגם להישאר עם מעל 20 נקודות במשחק ?
לגבי האחרים
טימאק כמובן
נאש מאריון .. בכלל פיניקס ^_^
לא חסר לי ..
קרטר .. צ'ונסי
אלונזו
בעצם הנבא מחולק ל 3 קבוצות
שחקנים שאני אוהב
שחקנים שאני לא אוהב
ו-"מי?!?!"
God loves to tease