זרקתי בטעות את הכיסא הזה חשבתי שאי אפשר לזרוק אזז לחצתי OK אפשר להשיג אותו עוד פעם?!
זרקתי בטעות את הכיסא הזה חשבתי שאי אפשר לזרוק אזז לחצתי OK אפשר להשיג אותו עוד פעם?!
|
|
איזה זין יא אלללללללללהההההההההההה
איפה מקבלים תכיסא הזה? פיספסתי את השבוע הראשון אחרי הפאטצ' אז אני לא יודע שום דבר חדש![]()
חחח באמת אבל...נכתב במקור על ידי Jacoby
אחרי שמנסים לזרוק כתוב שאי אפשר לקחת את החפץ אחרי שזורקים...
ואיתי:
לך לאקווה רואד לך ימינה עד שתראה לוויתן כזה תעלה למעלה ותדבר שם עם האישה עד שהמכוערת תביא לך את הכסא :]
אין לי כוח לחזור לשם xD
נהייתי משועמם התחלתי לעשות מלא נסיעות.... אני אומר לכם הסוול טדיס האלה זה חתיכת שיעמום... לא קיבלתי וונד ל58 ולא קלאוו ל60רק מכנסיים מג'ייפים לסינית ונעליים לקשת -.-
אתם לא מתמידיםםםםםםם
הדיט כבר רמה 39 =]
חח
הדיט שלי יזיין את הדיט של רועי :]
אבל לכם יש דמויות תומכות
15 מיליון של רועי
פלוס הקוסם של אור :\
אז זה לא שווה
הכי כיף להתחיל מאפס!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
קרטר הדיט שלך יעבור תדיט של רועי בלהיות נוב שתוק וזהו והכי שווה זה שיש לך מלא כסף כי אתה הכי גבר ככה אז שתוק
תכלססססססססססס
יובשת בשמש יא אפססססס
חוצמיזה היית מת להתחיל עם 18 מיליון פשוט אין לך אל תתרץ..
נראה אותך אם תעבור אותנו..
נכון, אין לי 18 מיליון
אבל בתאכלס
15 מהם של רועי
אז יצאת תחת סגול :\
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
איזה ילד אידיוט ותאכלס כל ה18 של רועי בהתחלה זה היה 20 אבל הוא קנה לי מתנה
ומהקשר תחת סגול יקבב רוסי הדיסט שלהם בשותך למי אכפצת של מי הכסף ונכון אין לך 18 מיל אז סתום תפההה ואל תגיד שזהלא שווה דמות תומכת כי בחיים לא היתה לך אחת אז שתוקקק כברר ותפסיק להיות נאב כל האנשים ברוחיםם למבסוט בגלל בגלל שמוריד תרמה של הפורום לרמה של ילדים בגן באמא שלי אחותי שיש לה דמות רמה 7 עדיין תקועה במייפל אילנד מבינה יותר ממך ראבאק מעצבנות אותי התגובות המפגרות שלך
פעם הבאה שיש לך תגובה מטומטמת תשמור אותה לעצמך ואל תזין בשכל שלא נדבר על שכל פעם אתה אומר שתהיה לך דמות סוסה וכל פעם אין לך וכל פעם אתה אומר שאתה מצטרך לשותפות וכל פעם אתהה לאא ואז תעובר אחד אחד ומבקש להיכנס איתו שותף דיי דייי לנוביות דיייי
תומר עזור לי אני צריך עוד יבוט קטלני ממך או שאני לא עוזה תבנאדם
חח מוגי דה גרייטסט
אה וקרטר
בסין.. היה עוד 18 ומשו מיליון.. אז אני לאפראייר
זה שפאקינג נדפק המשתמש אין מה לעשות