זה קצת ארוך , אז למי שיש זין לקרוא הכל שיעזור .
הכל התחיל שנה שעברה , הגעתי לביה"ס חדש , למדתי בכיתה ט'
בהתחלה היה קצת קשה מבחינת חברים ולהשתלב .
אבל כבר אחרי השבוע הראשון היו לי שם מלא חברים וידידות וממש התחלתי להנות שם .
שמתי לב שמלא בנות מהשכבות התחתונות (בעיקר מכיתה ז') מסתכלות עליי ועושות לי עיניים וזה...
ודיי אהבתי את התשומת לב שקיבלתי , אבל לא רציתי קשר אם אף אחת מהן כי לא אהבתי ילדות קטנות
ובמיוחד מכיתה ז' , שכל ילד גדול מהן שהן רואות נדלקות עליו .
היו כמה בנות שביקשו אייסי , לא היה אכפת לי להביא , וגם כשהן הוסיפו אותי רוב הזמן סיננתי אותן
ולא עניתי ... =\
בקיצור במשך השנה בקושי דיברתי אם בנות מכיתות ז' וח' , אלה יותר הייתי בקשר אם השכבה .
שמתי לב גם שהמבטים ועיניים לא הפסיקו , והתחלתי רק לבלוט יותר בביה"ס , ואפילו בנות משכבות גבוהות יותר
כמו י' ו-יא' היו עוברות לידי ואומרות "איזה ילד יפה" , "איזה חמוד" וכאלה ... וזה רק העלה לי את הבטחון העצמי שלי.
קיצר עברה השנה , ובשבוע האחרון של הלימודים דיברתי קצת בקטנה אם אותן בנות מכיתה ז' , לפעמים כשחיכנו
להסעה , לפעמים בהסעה עצמה .
ואז כשנגמרה השנה , והתחיל החופש הגדול ... פתאום התחילו להוסיף אותי לאייסי מלא בנות (אותן בנות מכיתה ז')
התחלתי לדבר איתן , ולהכיר אותן ואף אחת לא עניינה אותי במיוחד חוץ מאחת .
היינו יכולים לדבר שעות באייסי , על הכל !
אם כל האחרות היו שיחות יבשות כמו : "היי , מה קורה" , "מה חדש" , "מה מספרת" וזהו ...
אבל איתה היו שיחות ארוכות ומעניינות , וכל הזמן הזה שדיברנו ידעתי שהיא דלוקה עליי
גם בגלל איך שהיא כתבה , וכל מני רמיזות קטנות שהיא רמזה .
וגם כשדיברתי איתה על בנות אחרות ראיתי שזה קצת מפריע לה .
חוץ מהאייסי היינו מדברים קצת בטלפון גם , ואז יום אחד איכשהו יצא שדיברנו עלינו
ואמרתי לה שאני לא מעוניין בשום קשר איתה מעבר לידידות , שמתי לב שהיא קצת התבאסה
אבל המשכנו לדבר ולהיות ידידים , היא אפילו הציע לי לצאת לגלידה פעם אחת ... וסירבתי .
לא יודע , היא חמודה והכל אבל פשוט לא יכלתי לדמיין את שנינו ביחד =\
החשבתי אותה "לא ברמה שלי" , ולפני כמה זמן קראתי את הסיפור הזה שמישהו כתב פה על זה שכולם שווים ,
וזה גרם לי קצת לחשוב עליה , בקיצור לפני כמה ימים רבנו , ואנחנו לא מדברים .
זה לא הפריע לי כלכך בהתחלה , אבל יוצא לי שמדי פעם אני חושב עליה![]()
עכשיו כתבתי את כל זה גם בגלל שאני צריך עצה ממכם מה לעשות , שמתי לב שאתם עוזרים פה להרבה .
וגם בגלל שרציתי לפרוק את הכל החוצה .

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת