שמעו לפני שאני מתחיל הייתי היום 4 שעות בזהב יענו ... קרוקר אל תכנסו הג'ינסים יש מאוד יפים אבל מה שיפה יקר האלה שבמבצע על הפנים (המבצע זה 300 שקל...עלק מבצע) חולצות על הפנים שעה חיפשתי שם רציתי מהם חולצה אין כלום הכל מעפן...chaos הכי איכזבו אותי תמיד אני מוצא שם משהו..שוב אין כלום..גינסים ממש מכוערים ב300 שקל גם...diesel היה חבל לי על הזמן וסתם ויתרתי רק הצצתי שם ראיתי את המחירים ועברתי לTNT .. חבל על הזמן איזה מבחר של חולצות יפות לאללה אם הייתי יכול הייתי קונה את כולן..קניתי מהם 2 חולצות נדירות אחת 120 שקל אחת 90 שקל ועלה לי ביחד 120 שקל כי זה 1+1 עכשיו...אחר כך castro men גם חבל על הזמן אחלה מחירים ואחלה בגדים קניתי 2 גינסים נדירים ב300 שקל יענו כל אחד 150 (יש להם גם מבצע 1+1) וחולצה מה יפה לבנה מכופתרת עם ציור נדיר כזה יענו מה אהבתי עולה 200 שקל אבל מי שיש לו ישראכרט אז 75 שקל הנחה וקניתי אותה ב125 ש"ח...סה"כ 2 ג'ינסים וחולצה של קסטרו מן ד"א מוכרת מה כוסית אמרה שאני חתיךחח עלה לי 425 מקסטרו , עוד 120 בTNT יענו 545 שקל על 2 ג'ינסים ו3 חולצות... יצא אחלה וכל הבגדים נדירים יענו לא סתם. .. יפים אש
קיצר , תדלגו על קרוקר ודיזל כנסו לTNT וcastro men יש להם ממש אחלה דברים ומחירים עוד סבירים..לא הכי זול אבל לא 600 שקל ג'ינס...

חח עלה לי 425 מקסטרו , עוד 120 בTNT יענו 545 שקל על 2 ג'ינסים ו3 חולצות... יצא אחלה וכל הבגדים נדירים יענו לא סתם. .. יפים אש
ציטוט ההודעה

) גודשת 0.7 באר